Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ooo.

Ja to już furę gnoju nałożyłem...taki pracowity ja...

Jak to mówią głupich i mocnych to robota kocha 😉

Się nie obrażaj czasem 

Opublikowano

poszedlem psu dac i wrocilem caly mokry, 35,7 to dobra temperatura ?? od ilu sie umiera ?

alarm byl przedwczesny 36,5 teraz wyszlo.  ksiadz na kolendzie. kto by mi ostatnie namaszczenie dal ??

tyle pogrzebow co teraz to nawet w pandemii nie bylo.. 

11 godzin temu, Łolek napisał:

Niech każdy żyje jak chce, byleby nie krzywdził innych 

zycie kresli rozne scenariusze- przewaznie ktos musi byc pokrzywdzony.

11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Nie no kogo uczyć to tak a sam to bałagan na strychu 🤣 

zapodaj prezenty jakie od wnukow dostales na dzien dziadka-lubisz sie chwalic wie cyknij fotke..

4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🙋‍♂️

☁️

Na dobry P0czątek dnia

https://youtu.be/1NlHNbPUaGE?si=ZZPJ2gdUQe085cx9

jak zwykle bzdury dodajesz.niewiel wiesz i rozumiesz ze wspolczesnego swiata..

1 godzinę temu, marulekk napisał:

Belka słomy pług żona żebro , krócej się chyba nie da streścić tego 

A ty Radziu ten rebus musisz sobie sam już połączyć 😜

wiesz on to moze polaczyc- ze tak ja na beli obracal ze az zebro zlamala.

mialem wsrod znajomych poodbny wypadek-w skutkach nawet gorszy-bela siana na glowe jej spadla, szpital,policja ,prokurator, 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Kiedyś zrozumiesz

tego nie moge zrozumiec ze wy nie rozumiecie ze istniej zycie bez bydla i po bydle..

gdy oproznilem obore dopiero zaczalem naprawde zyc...przestalem byc niewolnikiem ogonow.

5 lat wlasnie minelo............da sie ? da ?? 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Trzeba sprzedać 

Niestety 

gdy ostatnio mm wyprowadzalem to mi zal bylo, tym bardziej ze w poludnie zadzwonili ze mi operacje przesuwaja i jeszcze mogle trzymac..

dzisija zaluje ze tak dlugo sie tym bawilem -kosztem zdrowia i rodziny...

za pare lat bedziesz sie cieszyl ze sprzedales ..i zalowal ze tak pozno

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Daj spokój Marcin. Dziewczyna pracowita. Jak się drzewo rąbie to wióry lecą. Jak się pracuje to wypadki się zdarzają...

A jak moja do ciągnika wsiadła to...zgasł🙆🤭...

a moja zmieniala biegi bez sprzegla.

corka wsiadla do 60 -gdy wyciaglem ja z blota i wsteczny wlaczyla 🤣

46 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ooo.

taaa pracowity.

przy takiej predkosci to rozrzutnik sie nie rozleci ??

chwila przerwy -trzeba pranie powiesic

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

przy takiej predkosci to rozrzutnik sie nie rozleci ?

Nie uwierzysz ... Nie..

Szybki prysznic, pranie się pierze...

A cza sie kajtnąć autem....

Chceta coś ze sklepu?

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Jaka rejestracja? Jakie Volvo?

PZL numerów nie zdążyłem zobaczyć,czerwone Volvo i paka też czerwona. Pojechali w jedną stronę i teraz wracali,chyba limousine zbierają po znajomych

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ooo.

A i ja już z furę drzewa na podwórek przywiózł, teraz siedzę na tapczanie i wpierdalam  czekoladę z orzechami 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie uwierzysz ... Nie..

Szybki prysznic, pranie się pierze...

A cza sie kajtnąć autem....

Chceta coś ze sklepu?

Kup no ino migiem mąki zero na pizzę , bo zabrakło 😫

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

A ja też P0robił przy drzewie

98 kłódek uciął 

23 takie że prowadnica 40 za raz nie wzięła. 

Tera P0leżeć. 

Co to są kłódki?? Pewno pieńki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v