Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

13 minut temu, slawek74 napisał:

wieszcjest takie powiedzenie... winny się tłumaczy...🙋‍♂️

Czemu mam być winien? Żona nie miała nawet chwili żeby mnie złapać,poleciała na trzecią odkladnie

niby głupi nie jesteś ... ale ...🤦

Opublikowano
12 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Witajcie. Słońce wyszło -2°, dzień zapowiada się pracowicie, rogacizne uczepić, wywieźć obornik, drewna przywieźć do kotłowni, na rynek podjechać jeszcze na szybko. I to wszystko samemu bo małżonke muszę oszczędzać, 3 tygodnie że złamanym żebrem chodzi,dobrze że nic strasznego i mówi że już mniej boli,a dodatkowo syn w domu siedzi bo kaszlu nie możemy się pozbyć też od kilku tygodni....ehh dobrze że wolne od pracy do środy to może się wyrobie że wszystkim.

Tak czytam, to dzieciak non stop Wam choruje.

Spróbuj może wzmocnić go pierzgą. Bomba witaminowa o szerokim działaniu min przeciwirusowym. Dziś majstrowi załatwiłem . Mówi że synek wyraźnie mniej infekcji łapie, a łapał non stop

@Chłoporobotnik  niech coś powie

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Spróbuj może wzmocnić go pierzgą. Bomba witaminowa o szerokim działaniu min przeciwirusowym. Dziś majstrowi załatwiłem . Mówi że synek wyraźnie mniej infekcji łapie, a łapał non stop

Nie używam pierzgi. Nie będę odbierał pszczołom tego czego im brakuje i substytutu im zbytnio nie zapewnię. 

Opublikowano
35 minut temu, Łolek napisał:

4,8 wydaje się sporo

netto ? czyli na rekę , może i spoko kasa choć zalezy od grafiku ile nocek czy weekendów za kółkiem 

choś i za taką kase za wiele nie nawojuje 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ciekawe czy alergii chłopak jakich nie ma.

Może przez to te kaszle.

1 minutę temu, radekz200 napisał:

ale czy nie za mała pierdziawka?

Mała, ale chyba wiesz czego szukasz i czego potrzebujesz.

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

że tak zapytam ... czemu te pierdki ogladasz a nie coś normalnego 3tony i 6-7m w górę 🤔

widziałeś ten garaż gdzie rolerem bele na obore wstawiał ? to ma się sprawdzać w budynku 

Opublikowano
5 godzin temu, Karol6130 napisał:

Matula

Tak

Karolu, trzeba się trzymać mocno i nie poddawać. 

To nie wyrok...przeżyłem to ze swoją mamą, choć ciężko będzie. 

Zaczęło się od raka piersi, chemia,usunięcie itd. Dała radę chemia zakończona...po 3 latach powrót przy kolonoskopi kilka guzów jeden duży na jelicie. Nie wiem skąd miała siły na to wszystko, po operacji na 3 dzień trzeba było ponownie operować, źle zszyte i perforacja zakarzenie. Jak ją widziałem na łóżku nie miałem siły by podejść  jak znowu na blok zabierali. Modliłem się w ciszy bo tylko tyle mogłem zrobić gdy nie mogłem z nią rozmawiać. 

I dała radę, lekarz mawiał zawsze że psychika to połowa sukcesu. Minęło 17lat od rozpoczęcia walki z tym dziadem. Więc i wy nie poddajcie się trzeba być do końca dobrej myśli. Zdrowia dla was.

• Like 7
  • Thanks 1
Opublikowano
konteno napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

że tak zapytam ... czemu te pierdki ogladasz a nie coś normalnego 3tony i 6-7m w górę 🤔

widziałeś ten garaż gdzie rolerem bele na obore wstawiał ? to ma się sprawdzać w budynku 

a po wuj bele gdzieś upychać i tak tego dużo tsm nie wsadzi pod fliz lepiej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v