Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Szukam wozu na stalowej ramie to bez 1200-1500 nie podchodź. O przyczepie nawet nie myślę przy tych cenach i moim użytku.

Kup tą, zawsze to lepsze niż wóz.

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-d44-3-5-t-sanok-CID757-IDUSipp.html

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-przyczepe-d-44-autosan-CID757-ID129uZK.html?reason=ip|cool_rec_platform

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-rolnicza-d44-CID757-ID12eSXY.html?reason=ip|cool_rec_platform

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

W czym? Szeroka, niewygodnie zrzucać. Ręcznie pod stodołę nie podepchnie. Wysoka to źle wrzucać. I płacić 2500 za to to wolę wóz za 1500 którego rozłożę na czynniki pierwsze, wrzucę do kąta i stoi. A i tak potrzebne tylko na zboże i ziemniaki ewentualnie.

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Chyba u Ciebie. Chałup do sprzedania brak, przyczepy w cenach kosmicznych. Szukam wozu na stalowej ramie to bez 1200-1500 nie podchodź. O przyczepie nawet nie myślę przy tych cenach i moim użytku.

Wybacz, ale tygodniowo tyle na życie wydaję, a ty chcesz gospodarkę za 1000 zł urządzać

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Chyba u Ciebie. Chałup do sprzedania brak, przyczepy w cenach kosmicznych. Szukam wozu na stalowej ramie to bez 1200-1500 nie podchodź. O przyczepie nawet nie myślę przy tych cenach i moim użytku.

Toć ten wóz za 1500 to pewnie z 3 złote za kg i jeszcze 4 opony z dętkami, no faktycznie cena kosmiczna 🙄

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Szukam wozu na stalowej ramie to bez 1200-1500 nie podchodź. O przyczepie nawet nie myślę przy tych cenach i moim użytku.

Ja taki kupiłem właśnie za 1200zł cały metalowy oprócz kierownika i rozwory- spodobał mi się bo na felgach od 360/330 bez tych pierścieni. Nowe łożyska w piastach, nowa trumna, rozwora z rury, wymalowany, światła nawet są, ale skrętu nie ma ni cholery bo za niski nowy kierownik wyspawałem. Stoi ani razu nie użyty, trza założyć 14 z przodu zamiast 16 i będzie wóz elegancki

Opublikowano
2 minuty temu, Mateusz1q napisał:

dopiero narzekałeś jak to kryzys i źle 

I co ja mam o Tobie myśleć? No sam pchasz się na odwrócone grabie. Widać to lubisz, ale na tym poprzestanę🤣

1 minutę temu, konteno napisał:

mnie to na miesiąc musi wystarczyć jak chcę odkładać i oszczędzać 

No popatrz Ty jesteś sam, nas czworo. Dziwna tą matematyka 🤭

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W czym? Szeroka, niewygodnie zrzucać. Ręcznie pod stodołę nie podepchnie. Wysoka to źle wrzucać. I płacić 2500 za to to wolę wóz za 1500 którego rozłożę na czynniki pierwsze, wrzucę do kąta i stoi. A i tak potrzebne tylko na zboże i ziemniaki ewentualnie.

To kup może  zwykłą taczkę,  w porównaniu do wozu ma więcej plusów niż sam wóz do przyczepy. 

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Patnucy wiesz co jest w tym najgorsze? Że ona nie rzuciła mnie dla kogoś lepszego, tylko dla nikogo

I Ty byś mógł być z kimś kto nie ma gustu?

2 godziny temu, Agrest napisał:

Moje mieszkanie wiem że przyniesie stratę w ostatecznym rozrachunku, ale było kupione by córka miała wygodę. Choć nie ukrywam że liczyłem na jakiś zysk.

Sam ulokował bym grosz w ziemi, ale dobrej taniej i bliskiej, a to nie jest do spełnienia🤣 

Trzeba chyba zacząć żyć, znaleźć kochankę, będzie łatwiej pieniądze puścić🤭

Kochanka nie łatwa sprawa.. najgorzej jak gdzieś jesteś ze swoją a zobaczysz ją z obcym chlopem

1 godzinę temu, Desperado napisał:

To gdzie to towarzystwo? na zlocie czarownic z jeziora Loch Ness?

Działaczki lewicy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v