Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Zrobiłem Ryśkowi udany wieczór😁

Screenshot_20240120_182327_TikTok.jpg

Opublikowano
40 minut temu, Łolek napisał:

Ej no co ty, ty to masz teraz być ten silny, za dużo jeszcze masz w życiu do zrobienia 

U ciebie mama u mnie brat dzwonił dzisiaj że ojciec guz trzustki , widzisz nie zna się dnia ani godziny 

Najlepiej wiesz przez co przeszłem w 21 roku 

Wtedy było naprawdę ciężko 

Teraz jest inaczej, co będzie nie wiem

Współczuję, trzymaj się Marek 

Rok zaczął się dla nas obydwu ujowo

Tamto odrobimy, z tym już nie będzie tak łatwo 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, GRZES1545 napisał:

Powiem wam że  tak patrze to tak fałszywej gęby nie widziałem chyba jeszcze . 

Donald ma szanse na to by pis spuścić do kibla, ale to musi rozpocząć inwestycje który chciał rozpocząć pis ciekawe czy przeciwstawi się szwabom

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

dla jednych szklanka jest do polowy pelna a dla drugich pusta, dla tych co calkowicie pusta to sznur a dla tych co pelna kaftan..

2 godziny temu, Agrest napisał:

Trzymaj się mocno. Łatwo nie jest. Najgorsze że jak się pier**li to hurtem.

Profilaktyka Karol, profilaktyka. Dbaj o siebie, gastroskopia, kolonoskopia, cystoskopia, regularne badania morfo...

Ktoś ten polski bajzel dźwigać musi. Kto jak nie my?

Sam mam psychę zrytą i nie wiem na czym stoję. Zmarszczek i siwych włosów przybywa, ale jakoś trzeba ciągnąć.

poki sie trzymasz to mozesz zapakowac na palete ze 300 kg tego lubinu ? gdybys podal kod pocztowy to poszukam taniego transporu.

chyba ze ktos ma sprawdzona firme spedycyjna czytaj tania ??

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

@jacus weź mu wytłumacz o tym wietrze i sznurkach 

?

ale sie okazalo ze to nie jest prawda.. statystyki wcale nie pokazuja korelacji miedzy halnym a samobojstwami..

zresza my gorale niznni a on to bardziej beskidzki..

2 godziny temu, 6465 napisał:

wk***ia siostry ze się nie przekręciłeś?  Dobrze ja to rozumiem 🤔

nie za bardzo..ja mam zone i dzieci wiec nic do mojego majatku nie maja..

jesli rodzice umarli mlodo na raka to raczej nikla jest szansa ze umrzemy inaczej.. gdy tak mowie -jako czarny humor-to sie denerwuja..

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic dziwnego. Moja na pewno liczy żebym niedługo padł. Kasę ze spłaty zgarnie i jeszcze 100% majątku wróci.

jesli dobrze kojarze to macie jeszcze rodzicow. ich tez nie odwiedza ?? 

teraz cos zmienili prawo spadkowe-wiec i dalsza rodzina nie za bardzo sie ucieszy..

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wynajem czego? Przecież mi by przypadła tylko chałupa. To nawet dla siebie by nie starczyło.

jak dla mnie moze byc 🤣 

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

4200 koniec grudnia było, teraz nie wiem. Z egzaminami już w cenie. I autobus na egzaminie z OSK na którym jeździłeś. 

Pod warunkiem że masz C. Ja to tak z dvpy zrobiłem bo była okazja, nie myślę iść na autobusy, ale papier jeść nie woła, a nigdy nic nie wiadomo....

Ale mi bokiem wyszło zdawanie na naszym bo qtas instruktor nie sprawdził światła 

No jak kurna bez co...

Pojazd niesprawny nie ma zdawania. Egzaminator mówi gdyby przynajmniej jedno było to pal licho. A to gdzieś w instalacji się poyebało. 

Zadzwoniłem po szefa z ośrodka bo już co mogłem to przejrzałem. Żarówki dobre. Ten zajechał, grzebie, cuduje, a egzaminator wyciąga fajki,  mówi chodź zapalimy, bardzo dobrze się spisałeś 🤣 

corka na b zdala na 100 % za pierwszym razem i dzisiaj zaczela jezdzic. podobno auto cale a instruktor nie zwariowal  🤣

1 godzinę temu, 6465 napisał:

No mam C. Nie myślałeś iść jeździć do flixbusa ? Mają zapotrzebowanie na kierowców. A i kasę fajna płacą. Kuzyn tam pracuje.

na jakiej lini jezdzi ?? zebym unikal  w przyszlosci..

najlepiej placili  w polskim busie ,temu zbankrutowali. ile nocnych opowiesci kierowcow sie nasluchalem .. sporo z nich sie zna-nawet w firmachz  drugiego konca polski maja znajomych.

drogo maja wiec moga duzo placic.

w mpk krakow to od reki przyjmuja -na start 4,8 netto, plus bonusy.

na bilbordach, przystankach,ekranach,nawet na kasownikach szukaja..

sporo kobiet jezdzi.

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

teraz cos zmienili prawo spadkowe-wiec i dalsza rodzina nie za bardzo sie ucieszy..

Ostatnio w końcu sporadycznie. 

7 minut temu, jacus napisał:

ale sie okazalo ze to nie jest prawda.. statystyki wcale nie pokazuja korelacji miedzy halnym a samobojstwami..

Jakby była z tym jakaś korelacja to zeszły rok i ten wieje ciągle. I jakoś pierwszy chyba rok, że w zeszłym żadnego samobójstwa. 

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie, bardzo mało się śmieję bo nie ma z czego.

Nawet się nie śmiejesz jak Ci szybciej  kury urósł czy króle i jest klient na nie? Lub miodu masz więcej? 

Opublikowano
Przed chwilą, PAN88 napisał:

Nawet się nie śmiejesz jak Ci szybciej  kury urósł czy króle i jest klient na nie? Lub miodu masz więcej? 

Śmiać się? Tu nie ma się z czego śmiać. Można być jedynie zadowolonym. A nie szumne słowa i śmianie się.

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

dla jednych szklanka jest do polowy pelna a dla drugich pusta, dla tych co calkowicie pusta to sznur a dla tych co pelna kaftan..

poki sie trzymasz to mozesz zapakowac na palete ze 300 kg tego lubinu ? gdybys podal kod pocztowy to poszukam taniego transporu.

chyba ze ktos ma sprawdzona firme spedycyjna czytaj tania ??

nie za bardzo..ja mam zone i dzieci wiec nic do mojego majatku nie maja..

jesli rodzice umarli mlodo na raka to raczej nikla jest szansa ze umrzemy inaczej.. gdy tak mowie -jako czarny humor-to sie denerwuja..

jak dla mnie moze byc 🤣 

corka na b zdala na 100 % za pierwszym razem i dzisiaj zaczela jezdzic. podobno auto cale a instruktor nie zwariowal  🤣

na jakiej lini jezdzi ?? zebym unikal  w przyszlosci..

najlepiej placili  w polskim busie ,temu zbankrutowali. ile nocnych opowiesci kierowcow sie nasluchalem .. sporo z nich sie zna-nawet w firmachz  drugiego konca polski maja znajomych.

drogo maja wiec moga duzo placic.

w mpk krakow to od reki przyjmuja -na start 4,8 netto, plus bonusy.

na bilbordach, przystankach,ekranach,nawet na kasownikach szukaja..

sporo kobiet jezdzi.

27-300

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v