Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
marulekk napisał:

A na co a po co ty tak rano wstał!?

by dłużej się opier...ć 🤔😛

12Pafnucy napisał:

...cza by może na grzyby...do lasa ..🤔

nie opłaca się 🤣 na girłdę nie jedziesz 🤔

Łolek napisał:

Ja wszystko mam 😉

lokaty jak ogar też 🤔🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

No to jest akurat jedyna słuszna, która może na legalu pić w mundurach🤷...

Dej Pan spokój. Mój kolega z sąsiedniej wsi ma cztery...łazienkę se musiał dobudować, żeby rano do roboty zdążyć...i tak mu wlazły 🤦😱

Znam gościa, co ma 5 córek i szósty chłopak. Kolejny zaś 6 córek i siódmy chłopak. Na tym robotę zakończyli.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

25 minut temu, wojtal24 napisał:

jesteś w staży OSP?

Nie

Ale przez okno patrzyłem

P0 jechałem tera zobaczyć co to było

Ale mało widać bo deszcz leje

Sterty słomy w setkach bel jeszcze się palą i jeszcze duża hałda

IMG_20241006_080049.jpg

Screenshot_20241006_080733_com.android.gallery3d_edit_702249689045445.jpg

gdzie volvem po desxu jeździć 🙆‍♂️ toć to zaraz gnije 🤦 struszek...

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, Qwazi napisał:

właśnie 🤷, bo zmajstrować córkę to jest sztuką😉, a później z nią wytrwać to jeszcze wieksza sztuka...a dwie córki to już wogóle 😱🤭...

Słyszałem że faceci majstrują dziewczyny, chłopców chłopcy 🤭

Znajomemu tak brat i sąsiad powiedzieli (obaj mają po 4 córki) jak mu się syn urodził pierwszy 😉

• Haha 2
Opublikowano

U nas po 5 chłopaków to bywa , ale żeby córek to nie znam. 

3 minuty temu, jacek1296 napisał:

Znam gościa, co ma 5 córek i szósty chłopak. Kolejny zaś 6 córek i siódmy chłopak. Na tym robotę zakończyli.

Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał:

mam sąsiada, co ma 11 dzieci, cyganka jego żonie wywróżyła, że będzie miała tyle dzieci, co w drużynie piłkarskiej, no i się spełniło

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, Łolek napisał: Córki nie mam  O właśnie 🤷, bo zmajstrować córkę to jest sztuką😉, a później z nią wytrwać to jeszcze wieksza sztuka...a dwie córki to już wogóle 😱🤭...

🤣🤣🤣🤣👍 moja żona dzisisj mówił że strach się odezwać 🤭🤣🤣🤣

Opublikowano
11 minut temu, Baks00 napisał:

Taaaaa🤔 Teraz gadasz🤦

A co🤔... inaczej byś... majstrował 🤔🤭

6 minut temu, jacek1296 napisał:

3 minuty temu, jahooo napisał:

mam sąsiada, co ma 11 dzieci, cyganka jego żonie wywróżyła, że będzie miała tyle dzieci, co w drużynie piłkarskiej, no i się spełniło

Max to u mojej sąsiadki. Co prawda wszystkie już dorosłe i żadnego w domu nie ma, ale było 11, z czego dwóch synów. Przy dziesiątym się kobita o śmierć otarła, ale jeszcze jedno było. Podobno przy ostatnim lekarze zadbali, żeby było ostatnie

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał:

Opisywani przeze mnie zapowiedzieli, że będą próbować do skutku.

To zależy, kiedy ten skutek nastąpi 🤭

Przed chwilą, slawek74 napisał:

a ten ten 🤔 nie próbowałeś?

Jeszcze chwilę. Nie będę od razu drastycznych środków stosował. Ale jak do wieczora się nie odezwie, to zastosuję

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Aż strach zapytać coś Ty jej zrobił...w nocy 😱🤭

1 minutę temu, jacek1296 napisał:

Tak jak pisałem: 6 i 7 chłopak.

No to oni błogosławieni między niewiastami

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

A co🤔... inaczej byś... majstrował 🤔🤭

Max to u mojej sąsiadki. Co prawda wszystkie już dorosłe i żadnego w domu nie ma, ale było 11, z czego dwóch synów. Przy dziesiątym się kobita o śmierć otarła, ale jeszcze jedno było. Podobno przy ostatnim lekarze zadbali, żeby było ostatnie

Teraz takie liczby już mniej popularne

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał: 🤣🤣🤣🤣👍 moja żona dzisisj mówił że strach się odezwać 🤭🤣🤣🤣 Aż strach zapytać coś Ty jej zrobił...w nocy 😱🤭

komu 🤔 poczytaj więcej... k córce mowa 😁

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

Będzie miała kiedy synową w domu to dopiero zobaczy 😆😆😆

Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

komu 🤔 poczytaj więcej... k córce mowa 😁

Aaaa... myślałem, że żona się boi odezwać do Ciebie 🤷

aaa nie ziewaj 🤭🤣🤣🤣🤦

6465 napisał:

16 minut temu, slawek74 napisał:

Będzie miała kiedy synową w domu to dopiero zobaczy 😆😆😆

ee tam z synową czy teściową można i latami się nie odzywać 🤣😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

21 stopni i więcej nie potrzeba. Jakiś swetr czy bluzę się wrzuci na grzbiet i elegancko a nie z krótkim rękawem, w krótkich portkach a jak się wyjdzie na zewnątrz to 10 stopni. I na tym faktycznie można zaoszczędzić.

Coś pokrapuje.

Przy 21 to się nagolaska śmiga, włosy na ogonie się rozprostują 😏 

Łii tam oszczędzaj, wszędzie oszczędzaj.

Oszczędzać to można na vacie dla tuska, a szczęście jeszcze drzewka nie obłożył 🤫

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v