Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

P0paduje 🌧️ 

Pompa w gotowości na wypadek powodzi?

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Ta wyżej zgarnęła dwie. Pewnie żona sąsiada złodzieja 😜 

Po tym kawałku solidnego podwozia co na foto to widać, że i jego i swoje dwie wszama 😉 

Jeszcze tej sarence z boku zakosi 🤭

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Jadą po nim a powinni po tych idiotach którzy to łykają... 

Jemu brawa że umie pieniądze robić 

To, że ludzie tępe to swoją drogą, ale dwie minuty filmu z rozpierdolu powodziowego gdzie wie, że to się dobrze klika i dalej swoja reklama to trochę k**estwo 

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

I ja podlece jak puści mnie trochę grypa 😬 dzis stary zestaw za chwile pojedzie do nowego właściciela, tydzień dobrze się kończy  🙂

Po.250 osika jakbyś to przywiózł, topola też chyba że jakiś super towar to można ponegocjowac 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, pedro2 napisał:

To, że ludzie tępe to swoją drogą, ale dwie minuty filmu z rozpierdolu powodziowego gdzie wie, że to się dobrze klika i dalej swoja reklama to trochę k**estwo 

Nie k**estwo tylko biznes na frajerach, Ci cali intagramerzy/rki, yotuberzy/rki, tiktokerzy/rki to dzisiajeszy odpowiednik naganiaczy co chodzili kiedyś po domach ... Ich zadaniem jest nagnać jak najwięcej frajerów którzy kupią produkt X, Y czy Z. W tych mediach nie zarabia się za fajny filmik czy zdjęcie, tylko za naganianie klientów reklamodawcom. Taki ich biznes, a napędzają go frajerzy którzy to oglądają i ewentualnie kupują, bo tam się płaci od wyświetleń.

A skoro wiesz co było w filmiku to znaczy że sam napędzasz mu ten biznes ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Bobek jak to Rysiek mawia "nie zesraj się" 😉 

Fu...

Mnie wali to, że ktoś jest dzbanem i daje się na to nabierać. 

I brawa dla tych co potrafią wcisnąć gówno w pazlotku. 

Ale jak łajza reklamę buduje sobie na krzywdzie innych to dla mnie k**estwo 

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Ale jak łajza reklamę buduje sobie na krzywdzie innych to dla mnie k**estwo 

A dla niego to model biznesowy, liczą się wyświetlenia, a w jaki sposób to już inna sprawa ... Nie pasuje, nie oglądam ...

Opublikowano

E tam, kłamiesz. Lubisz oglądać to co ponoć Ci nie pasuje🤣

Vide tvp info republika

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A dla niego to model biznesowy, liczą się wyświetlenia, a w jaki sposób to już inna sprawa ... Nie pasuje, nie oglądam ...

To jak tylko to się liczy to tak samo pewnie i u siebie bobek pryskasz jakimś hvjstwem i na drugi dzień sprzedajesz.

Bo model biznesowy masz żeby zarabiać bez skrupułów i godności 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, pedro2 napisał:

To jak tylko to się liczy to tak samo pewnie i u siebie bobek pryskasz jakimś hvjstwem i na drugi dzień sprzedajesz.

Bo model biznesowy masz żeby zarabiać bez skrupułów i godności 

A czy ja mam taki model biznesowy jak on ?? Chcesz to przyjeżdżaj i sprawdzaj, u mnie wszystkie okresy karencji zachowane. To że ktoś tak działa to nie znaczy że ja też ... Zresztą, są preparaty biologiczne i możesz jeść praktycznie po przejezdzie opryskiwaczem. Ale też się tego na sprawdzałem, jedne działają a inne to tylko cud reklamy ...

Chce to tak zarabia, to tylko świadczy o tym jakim jest człowiekiem ... Nic w tym nielegalnego nie ma ( w przeciwieństwie do pryskania chemią bez zachowania okresów karencji), a że to zwykłe świństwo wobec powodzian to już inna sprawa.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

weż i psluszki.. 🙋‍♂️🤣

O ku..a nie pójdę... Maniek prrrrryyyy...krowy na dworze🤦

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

@slawek74 no gdzie ty? Ja zaraz lucernę kończę a ty jeszcze tych dwóch kawałków trawy nie zgrabiles? 

Ja to chyba nie chce tych fendow i karuzel wielkich 🤭

IMG_20241005_172325.jpg

Siuntkę kupuje 🤷

Uszkodzoną...

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Ty czy Sławek? 

Bo jak Sławek to pewnie z lasu 🤭

Sławek 🤷

Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Ktoś chce kupić siuntke?!?!?!???🤔🫣

Twoja to nie...sprawnej to się...nie opłaca 🤦😉🤭

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Nie odbiera telefonu. Też mnie to zaniepokoiło 

Jak se jaja robi to głupie...

Nasi krajowi rzemieślnicy chyba trochę przesadzili z dokładnością 🙆 

2-3mm luzu od belek to zdecydowanie za mało w tak precyzyjnej maszynie 🤭 

Miało być plug and play, a trzeba dziury drugie wiercić 

IMG_20241005_171825_0.jpg

IMG_20241005_171959_7.jpg

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v