Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

🤔 ⚰️😲

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Op. Któregoś powieźli?

Sam raczej już się nie ubiegał. A odszedł z klasą👌

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Może ktoś na niego zagłosowałby...

No wydaje mnie się, że my powinniśmy wszyscy🤔

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Kurna....i co z tym po żniwach zrobisz?

Mówiłeś że za dużo...

W tym roku miałem tylko jęczmień - ukosiłem tonę. Pszenicy zeszłorocznej jest z 700kg, mieszanki z 200kg. Prawie do żniw się spasie.

1 minutę temu, Qwazi napisał:

No wydaje mnie się, że my powinniśmy wszyscy🤔

Nie, nie poparłbym.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Michal2399 napisał:

Według mnie człowiek powstał w wyniku ewolucji był kiedyś o tym film w TVP chyba w dzeń wyborów

Jest tylko jedno logiczne wytłumaczenie, i poparte naukowo.  😜 

7202515462_12029f997b_w.jpg

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Rochu by się marnował, on do IPN czy tam czegoś innego gdzie się teczkami zajmują ;) 

A wyobraź sobie, jakie ciekawe by wygłaszał...orędzia🤭

• Haha 1
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Sławka...tego ...drugiego ,🤭

🤔🤪

Qwazi napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Sławka...tego ...drugiego ,🤭

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nikogo. 

Ja tam Rocha🤷...z babką oczywiście😉

jak już to tylko z babką bez to nieee 🤣🤣🤣🤦🤭

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

a rolnik ,,wystraszony,, co nie zagląda 🤔🤪

Pewnie z kobietą się schodzi któryś tam raz znowu.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna....wyżej go powołano?🙆

To chyba niżej.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a rolnik ,,wystraszony,, co nie zagląda 🤔🤪

Pewnie z kobietą się schodzi któryś tam raz znowu.

ale to nic niedaa... z tej mąki chlwba nie będzie 🤦

Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał:

A wyobraź sobie, jakie ciekawe by wygłaszał...orędzia🤭

Było by tak: "obywatele, ludzie i inni... ujowie... Babka prawdę wam powie"🤭 a babka z boku w chustce z kijem w ręku...

Opublikowano
Baks00 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

ale to nic niedaa... z tej mąki chlwba nie będzie 🤦

Mówisz słabe parametry🤔

za duże ,,opadanie,, 🤔🤭🤦

nie opłaca się 🤔🤦🙆‍♂️🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Tam jest raczej kumaty, starszy człowiek po głosie sądząc i bardzo przyjemnie się rozmawia. Wysyłają bez problemu.

Ceny europejskie ale warto o jakiś rabat się upomnieć.

@6465 a co się działo że przekładnię rozprułeś?

Ja go nabyłem jako uszkodzony. Chłopak opuścił z podpiętym wałkiem i przez dolny zaczep wykrzywiło wałek w przekładni. A jak włączył to wyszczerbiło koło zębate. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v