Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Koniunie są...

Górale słyną ze ślązaków, ale mało który ma konkretne. Mają ładne, ale to nie to...poza tym mam okupowany telewizor i nie mam możliwości uzyskania dostępu do pilota 😉...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Patrząc przez wszystkie niepisane zasady biznesu, to stwierdzenie może być prawdziwe jedynie w przypadku usunięcia "nie"🤔...

Przestań. Już i tak mnie tu nie lubią, nawet kolega Pjoter...

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

W tym miesiącu rozbije bank uwaga  krowa aparaty słuchowe dla mamy i auto 20 pewnie będzie mało. To co zamawiać wczasy na marzec już mogę? Trzeba poorac i posiac

A gdzie planujesz wyjechać 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie jedziesz to sklej i tyle. Tydzień temu się wybierałeś a teraz co? 

gdzie się wybierałem ? na strajk ? dużo dziś wypiłeś ? 

2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym miesiącu rozbije bank uwaga  krowa aparaty słuchowe dla mamy i auto 20 pewnie będzie mało.

jak jest z czego rozbijać to nie ma tragedii , ja też swego POlepić musze przed przeglądem w przyszłym tygodniu ale to drobiazgi za kilka stów 

moja kaszle i chyba covida nowego ma ale do lekarza nie chce jechać , wszystkim co od przeziębienia się faszeruje na razie

@Rolnik1973 jak swego człowieka w Belvederze posadzą to bedzie sie działo 

Opublikowano
48 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale swoją drogą co się ten pis nakradł przez 8 lat to nie policzy 

Wszystko się da policzyć, trzeba tylko ludzi uczciwych do tego. Tylko co nam z tego? Zabiorą im majątki? Powinna być odpowiedzialność cywilna urzędników w przypadku działania na szkodę kraju i obywateli. 

• Like 3
Opublikowano

Rysiek kołysankę na sen ci wymyśliłem: 

A a a Tuski dwa, szaro ryże obydwa, nic  nie będą robiły , tylko tobie w śnie knuły

A a a Jarki dwa,  patrioty obydwa,  jak się prezes rozigrał to Dude do kąta odesłał

A a a  partie dwie  , popisują się razem aby Polaka okraść z uśmiechem 

A a a  do więzienia kolejka jest długa, żeby złodziej był jeden to byś dziś smacznie spał 

😹

• Thanks 2
  • Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Możesz przyjechać mnie przebadać ale jak alkomat nic nie wskaże to do roboty na rok przyjdziesz? Żarcie Ci dam choć nie wiele 

aż sie cofnąłem tydzień nazad i nic nie przypominam sobie bym o swoim strajkowaniu pisał , tylko o starych ciągnikach z soltysem 

a robić za mniej  niż twoje pomocniki też nie zamierzam

Dnia 20.01.2024 o 15:48, gregor1284 napisał:

Nie raz jest tak że sr** się chce a papieru nie ma.

u nas w robocie nowe dozowniki do papieru postawili i po jednym listku wydają 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, malaczarna napisał:

W tym miesiącu rozbije bank uwaga  krowa aparaty słuchowe dla mamy i auto 20 pewnie będzie mało. To co zamawiać wczasy na marzec już mogę? Trzeba poorac i posiac

U mnie początek roku zawsze z wydatkami od lat

Wszystko rozumiem, ale po co ci krowa, tęsknisz za niewolą, toż to masochizm 

0 stopni i wieje 

Witajcie 🙋‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Rysiek, tobą to egzorcysta się powinien zająć...

Normalnie opętany Tuskiem....

Już wszędzie go widzisz .😆

Salcesonu się naje to mu przejdzie ;)

+1 na drogach jeszcze szklanka. 

Opublikowano
9 godzin temu, malaczarna napisał:

Pomoc w potrzebie źle. Koledzy milionerzy coś się nie palą do pomocy. 

Do banków isc to ostateczność t

Kredyt gorszy niż kobieta

Dlaczego  bogaty bo chytry czemu  chytry bo bogaty. A reszta wypowiedzi w punkt  zwłaszcza z tymi bankami.

@Karol6130 to ile  teraz Mocznik? Ojciec  kupił 2.4 saletry w październiku  po 1790zł/t 

Witajcie.  Słoneczko wstaje  trzeba  i samemu wstać 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v