Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Ktoś w rozsiewaczu wymyślił wszystko kwasiak a rama czarna. To ją @szymon09875 zabrał, @soltys48 ocynkował a @Qwazi przywiózł. Tyle osób było zaangażowanych. Ale super robota zrobiona tak że wielkie podziękowania chłopaki. 

Na luzie. Mógł by być cięższy. Zrobi się na nim koryto na kamienie co to się zbiera i będzie git. 

Polecam się na przyszłość ;)

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Czekam gdzie jesteś 🤔

Jak dobrze pójdzie 🤷

Ja nie taki narwaniec żeby wcześniej siać a potem na grzyby pryskać 5 razy w pierwszej dekadzie października sieję i jest dobrze 

No i nikt mnie nie pogania , przed nikim się mnie muszę tłumaczyć 

Myślę że 55 będzie akurat 😉

Na weta czekam

Będzie po 23

• Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, HF86 napisał:

Tydzień temu w sobotę siane. 

11sty dzień. 

Robić grzybów ke i meszki ganiac 🤔

20241001_164038.jpg

Phi.

Jarek prawdę mówił wczoraj...

Od razu widać, że nie było podane mikro, multi, mini, anty, enty. 

Już o produkt iks nie wspomnę 🤦 

Pewno żeś zasiał d*pą do góry i wgłąb idzie 🙋

• Haha 4
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Mi zostało przenzyto po niedzieli zasieją 

A za nogami coś postawisz 🤔

No ba 

30 minut temu, slawek74 napisał:

a nawozy 🤔

Nie ma kasy na takie rarytasy tu jest łódzkie 

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Ciiii 

Paulina przeczyta i będę musiał gnać 

Dawaj no mnie numer do pociotkówny ,a ty litkup wypijesz 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

a co to łódzkie 🤔 jakieś gorsze🤔 tam samo centrum...🙋‍♂️😛

Ja oszczędzać muszę bo krowów coraz mniej i  kasę trzeba szanować 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Jak gorsze...u nas to w nocy handlowcy sami nawozy rozsiewają🤷...rano tylko pytają, czy dobrze im poszło 🤭

O to to , dzisiaj agrolok dzwonił i mówi że azoty mają w górę iść i żebym stratny nie był to mogę zamówić już 

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

O to to , dzisiaj agrolok dzwonił i mówi że azoty mają w górę iść i żebym stratny nie był to mogę zamówić już 

Ło tam agrolok...weterynarze z jednego gabineta promkę zrobili na leczenie mastitis...jak weźmiesz pakiet 365 leczeń w roku, to upust dają. Na dole ulotki promocyjnej napisali "w przypadku problemów z ilością infekcji uprasza się o pilny kontakt z doradcą żywieniowym"😉🤭

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ktoś w rozsiewaczu wymyślił wszystko kwasiak a rama czarna. To ją @szymon09875 zabrał, @soltys48 ocynkował a @Qwazi przywiózł. Tyle osób było zaangażowanych. Ale super robota zrobiona tak że wielkie podziękowania chłopaki. 

Na luzie. Mógł by być cięższy. Zrobi się na nim koryto na kamienie co to się zbiera i będzie git. 

Rozsiewacz pom Augustów?

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

Było im powiedzieć że już wiesz i dlatego krowy sprzedajesz puki jeszcze coś warte 

Szkoda że później ludzie do nich nie dzwonią jak drogo kupią a będzie taniej 

Żeby im zwrócili bo miały zdrożeć a są tańsze 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ja od agroloku nawet nie odbieram a dzwonią z dwa razy w tygodniu.

Opublikowano

Co za noc 🥱. Jedno małe 🤮od wieczora, drugie jeszcze mniejsze właśnie zaczyna 🤮.

Ciekawe kiedy mnie zbierze 🤔

Wirusówka jakaś 🤔

Siema wypita trzeba jechać na etat 

• Like 1
Opublikowano

Co za noc 🥱. Jedno małe 🤮od wieczora, drugie jeszcze mniejsze właśnie zaczyna 🤮.

Ciekawe kiedy mnie zbierze 🤔

Alkoholu zażyj 

Cześć 

Ciemno, bez opadów i bez wiatru,szronu nie ma

nie chce się rabotać

18 minut temu, HF86 napisał:

Ktoś może chętny dzisiaj do betoniarki 🤔

Ludzi tyle w kolejkach do mopsu i gopsu, a do roboty nie ma komu 🙄

🤔Yyyy zarobiony jestem 😉

Opublikowano
28 minut temu, HF86 napisał:

Ktoś może chętny dzisiaj do betoniarki 🤔

Ludzi tyle w kolejkach do mopsu i gopsu, a do roboty nie ma komu 🙄

To fakt. Nie ma komu robić. Siedzą młode byczki w domu bez pracy, piją piwko a jak zapytasz czy by przyszedł pomóc w gospodarstwie to mówi że go plecy bolą. Ja gdybym miał kogoś do pracy to bym dalej bydło chował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v