Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

już nie powiem po czym

No obaj wiemy po czym...ale po co  innym to wiedzieć...😆 Dopisze że to żart...bo znowu coś wymyślisz...

Nadal żałosny jesteś...ciągle coś wmawiasz mi i innym...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Taaa Piotra będzie mieszał, Pan Bóg dobrze zna twoje zaprzaństwo byle się przypodobać ludziom ze swoimi poglądami.

Rację ma i się nie wykręcaj wiarą bo jesteś zwykłym desperatem i fanatykiem, który by wszystko i wszystkich chciał ustawiać pod swoje poglądy. I jeśli kilku tak twierdzi to też uważasz, że wszyscy to idioci i tylko ty mądry, jedyny? Bo jeśli tak to z tobą gorzej niż ze mną bo ja chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że mam zryty beret.

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No obaj wiemy po czym...ale po co  innym to wiedzieć...😆

Nadal żałosny jesteś...ciągle coś wmawiasz mi i innym...

Nie chłopcze, to ty próbujesz mi wmówić że ja święty powinienem być, nie jestem, ale nie takim obłudnikiem żeby podstawowe wartości negować czy popierać bo taka teraz moda.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Rację ma i się nie wykręcaj wiarą bo jesteś zwykłym desperatem i fanatykiem, który by wszystko i wszystkich chciał ustawiać pod swoje poglądy. I jeśli kilku tak twierdzi to też uważasz, że wszyscy to idioci i tylko ty mądry, jedyny? Bo jeśli tak to z tobą gorzej niż ze mną bo ja chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że mam zryty beret.

Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy, ty nie masz oprócz pełnej miski żadnych poglądów.

Opublikowano
Desperado napisał:

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy, ty nie masz oprócz pełnej miski żadnych poglądów.

on ciągle na bani nie pogadasz 😁🤭🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Z tobą nie ma sensu rozmawiać ani po trzeźwemu ani po pijanemu... Po prostu trzeba ignorować. 

Po uj się wpierdal*asz nie pytany o sprawy o których nie masz zielonego pojęcia?

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No co....Doda ładnie śpiewa...

Ona mnie ostatnio strasznie irytowała swoją audycja która co noc w rmf puszczali... Miałem ochotę radio wyrwać 🤣

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Weź to chociaż zagryź🙆

Na wdechu pić i czymś zawąchać wystarczy 🤣🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Po uj się wpierdal*asz nie pytany o sprawy o których nie masz zielonego pojęcia?

Jak ty mnie mieszasz, Pafnucy też, to zabronisz mi się o sobie też wypowiedzieć? Beret zryty masz i tyle... Podobnie jak mój sąsiad, z twoich stron zresztą... Ma takie samo podejście - jak coś robisz inaczej niż on to się odgraża, klnie, rzuca. Nic nie pasuje i na wszystko po chamsku... 

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Nie chłopcze, to ty próbujesz mi wmówić że ja święty powinienem być, nie jestem, ale nie takim obłudnikiem żeby podstawowe wartości negować czy popierać bo taka teraz moda.

Ty święty....dobre...

Ty słabo znasz nawet zasady nauki kościoła...

Bierzesz co wygodne i oceniasz według wybranych przez siebie zasad.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

6 minut temu, 12Pafnucy napisał: No co....Doda ładnie śpiewa... Ona mnie ostatnio strasznie irytowała swoją audycja która co noc w rmf puszczali... Miałem ochotę radio wyrwać 🤣

bylo tak zrobić i mi dać to radio bo w jd mi się spierdaczyło 🤪😛😁

• Haha 1
Opublikowano
55 minut temu, 6465 napisał:

Gdzie się podział ogar- milioner? 

I Kowalskiego nie widać 🤔

Może się pojechali spotkać. Ostatnio bardzo chciał do kogoś się przejechać ;)😜 

• Like 2
Opublikowano
slawek74 napisał:

Uziu92 napisał:

Pod taki turbo koncert to trzeba potężny alkohol spożywać a nie jakieś pitu pitu 😂

IMG_20240928_205753.jpg

kurna to moja butelka 🤔🙆‍♂️ jakieś dwie godziny temu jącwxręku miałem ...😁

trzeba było pilnować 😂

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

7 minut temu, Uziu92 napisał:

Pod taki turbo koncert to trzeba potężny alkohol spożywać a nie jakieś pitu pitu 😂

I ja muszę nabyć bo następna tura propolisu będzie do zalania. Kurła, ciekawe czy to skomplikowane samemu robić 🤔

nie wiem, u mnie kobieta ma robić cytrynówke z tego. Kiedyś z wódki robiłem, dobra była, ale taka słaba wyszła bo dużo owocu było i jeszcze było coś wody dodane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v