Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Trzeba kartofluska P0talerzować i orać bo deszcz odwołany

Jak kiedy P0 pada to sianie będzie 

Kartofliska póki nie popada nie ruszysz nawet, więc lepiej poleżeć, "nie opłaca się", jeszcze sprzęgło pójdzie i ci wtedy xD

Opublikowano
5 minut temu, FarmerDyzio napisał:

a Tobie AF;)

Zabierz🤷...możesz na mnie donieść, dadzą mi jakiś urlop i zobaczymy...tylko się pochwał żeś tak zrobił. Sprawdź mnie🤷

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

I taki z Ciebie jest gospodarz. Jakby socjale zabrać to nieistniejesz

no widzisz jak nagle zmieniłeś zdanie 😂😂 ja brałem doplaty, biore i będę brał i nie mówię że nie są nie potrzebne, a ty się zgrywasz cwaniaka ze Ci nie potrzebne a zostałeś wyjaśniony w 1 sekundę 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, radekz200 napisał:

no widzisz jak nagle zmieniłeś zdanie 😂😂 ja brałem doplaty, biore i będę brał i nie mówię że nie są nie potrzebne, a ty się zgrywasz cwaniaka ze Ci nie potrzebne a zostałeś wyjaśniony w 1 sekundę 

Nie zmieniłem zdania. Po prostu Ci nie podam numerów. Nadal uważam, że lichy z Ciebie gospodarz. Że niby mnie wyjaśniłeś tym, żebym Ci podał numery działek? To nie wyjaśnianie tylko żebractwo i dziadowanie. Sorry Mieciu 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

5 minut temu, FarmerDyzio napisał:

a Tobie AF;)

Zabierz🤷...możesz na mnie donieść, dadzą mi jakiś urlop i zobaczymy...tylko się pochwał żeś tak zrobił. Sprawdź mnie🤷

nie pisze o Tobie, chociaż Ty też udany. Wielki przeciwnik prowu. Widać jak się wieś rozwinęła. A kto kupował nowe a bał się skorzystać z dofinansowania to idiota. Tylko mi już nie pisz o swoim bracie jaki to on gigant i że nigdy nie korzystał ;)

Qwazi napisał:

6 minut temu, radekz200 napisał:

Nie zmieniłem zdania. Po prostu Ci nie podam numerów. Nadal uważam, że lichy z Ciebie gospodarz. Że niby mnie wyjaśniłem tym, żebym Ci podał numery działek? To nie wyjaśnianie tylko żebractwo i dziadowskie. Sorry Mieciu 

Lichy gospodarz ? popatrz na jego dom masz lepszy ? popatrz na maszyny ? popatrz na samochód.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Kartofliska póki nie popada nie ruszysz nawet, więc lepiej poleżeć, "nie opłaca się", jeszcze sprzęgło pójdzie i ci wtedy xD

Jak nie

P0 kurzy tylko

No nie opłaca się ale zrobić trzeeba

Tusk wiecznie dyktatorem nie bedzie

Kiedyś będzie lepiej

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Nie zmieniłem zdania. Po prostu Ci nie podam numerów. Nadal uważam, że lichy z Ciebie gospodarz. Że niby mnie wyjaśniłem tym, żebym Ci podał numery działek? To nie wyjaśnianie tylko żebractwo i dziadowskie. Sorry Mieciu 

chodziło mi o to że jak biorę doplaty to biorę a nie biorę i gadam że są mi nie potrzebne 😛 jakby ci nie były to byś nie brał proste i logiczne. 

Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

kopać ciężko jak sucho bo brył nawywala 

Opublikowano
35 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Po co talerzować? Chyba po to żeby wyrównać kopce po kopaczce?

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Widzisz ,ten ,co rwie  ,skąd tylko  można ,ma swoje ścieżki wydeptane , jest na bieżąco w ,,temacie'' ,wie jak to ugryżdż ,kogo uruchomić ,to powie że Ty  FRAJER . Znam takiego co unika i takiego co rwie  na max ,ale z głową .   Najważniejsze by na tego faceta w lustrze spojrzeć prosto w oczy .

• Like 3
Opublikowano
13 minut temu, FarmerDyzio napisał:

nie pisze o Tobie, chociaż Ty też udany. Wielki przeciwnik prowu. Widać jak się wieś rozwinęła. A kto kupował nowe a bał się skorzystać z dofinansowania to idiota. Tylko mi już nie pisz o swoim bracie jaki to on gigant i że nigdy nie korzystał ;)

Lichy gospodarz ? popatrz na jego dom masz lepszy ? popatrz na maszyny ? popatrz na samochód.

Te adwokat oligarchy. Piszę co robię i co myślę. Czemu mam pisać, że coś jest cacy kiedy uważam, że jest be. I żyje jak chcę. I nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć. Ja też nikomu nie mówię. Wolność jest najcenniejszą wartością, a mam wrażenie, że pewne rzeczy są zrobione po to, aby nam ją odebrać. Skoro to widzę, to nie biorę w tym udziału i tyle. A mój brat ma to co ma i to jest jego. Tyle w tej kwestii

8 minut temu, radekz200 napisał:

chodziło mi o to że jak biorę doplaty to biorę a nie biorę i gadam że są mi nie potrzebne 😛 jakby ci nie były to byś nie brał proste i logiczne. 

Też mnie nie wyjaśniłeś tym, że bierzesz. Bierz se dalej. Twoja rzecz. Dlaczego robię jak robię napisałem wyżej. No i przede wszystkim mnie na to stać, żeby się nie kłaniać urzędnikom. Oni mają być dla mnie, nie ja dla nich

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Widzisz ,ten ,co rwie  ,skąd tylko  można ,ma swoje ścieżki wydeptane , jest na bieżąco w ,,temacie'' ,wie jak to ugryżdż ,kogo uruchomić ,to powie że Ty  FRAJER . Znam takiego co unika i takiego co rwie  na max ,ale z głową .   Najważniejsze by na tego faceta w lustrze spojrzeć prosto w oczy .

Nie mógłbym, gdybym rwał

Opublikowano (edytowane)
Dnia 1.09.2024 o 22:28, wojtal24 napisał:

aż się boję zapytać co jej powiedziałeś

powiedziałem jej o swoim ojcu 

więc albo się wstydzi tego co nagadała mi do tej pory 

albo myśli ze trafiła na większego toksyka od siebie 

choć znajomi z pracy mówią że to nie pierwszy epizod w ciągu dekady kiedy tak długie zwolnienia bierze na żółte papiery 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Ci co utrzymują się tylko z gospodarstwa mogą mieć inne zdanie . Nie jestem zwolennikiem wyciągania ręki bo to upadla  ,ale  jak tak pomyśleć co ja kasy przerzucę  by istnieć to z mojego tak wygląda że to odbiorę ,a nie stoję za sklepem i wyciągam łapę po czyje . Tak się mądrzę ale z tego torciku niewiele uzyskałem    ,zawsze albo za wielki ,albo za mały . Teraz mam zrobione dachy na  eternit . Grosza nikt nie dał jeszcze ,ale by coś dali  [po procedurach i spełnieniu wymogów] już wisi tablica że dostałem 16 tys .  Czy bym drugi raz na te eternity się łapał ,nie wiem czy by się chciało to przechodzić ,te latania ,dupowłażenia ,i za wszelkie dziadostwa płacenia ,a teraz może się płaszcz bo oczywiście przyjadą z okiem .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, FarmerDyzio napisał:

Z tym ostatnim to ostrożnie,znam takich co dom fendy i jondery,kostki o autach nie wspomnę a w banku ile🙆 tyle że do spłaty nie wiem czy do emerytury da radę,nie twierdzę że Radek tak ma, tylko opakowanie często nie oddaje wszystkiego 

A licytowanie się na majątki słabe jest, każdy ma własne problemy i możliwości to delikatny temat 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Z tym ostatnim to ostrożnie,znam takich co dom fendy i jondery,kostki o autach nie wspomnę a w banku ile🙆 tyle że do spłaty nie wiem czy do emerytury da radę,nie twierdzę że Radek tak ma, tylko opakowanie często nie oddaje wszystkiego 

ja się przyznałem że tylko kosiarka ✌️ lolek pogodzimy się ?

Opublikowano
37 minut temu, FarmerDyzio napisał:

Idiota jestem miło mnie

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ty tu nie mydlij oczu tylkk mów za czym wczoraj polnymi jeździł?

Mieszkanie córce  w Warszawie kupowałeś czygłowicę kombajnu do planowania wiozłeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v