Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, Sylwekx25 napisał:

Pewnie. Teraz terminy agrotechniczne ustalane ze 30 lat temu są już mocno nieaktualne. We wrześniu mamy kontynuację lata, to wszystko jest przesunięte w czasie. Tak wyglądało wiosną, kws serafino. 

No tak jest ,ja wszystko sieje później , jęczmień ozimy 25 września w tamtym roku 

Polifoske dawałeś pod żyto?

Tylko obornik 😉 wiosną 1 strzał saletrosan drugi saletrzak

• Like 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

To niedobrze. Dziewczyna nigdy nie mówiła żeby głębiej?

Krzysiu od tyłu na pieska zawsze głęboko , także polecam zmień z żoną pozycje niech kobieta ma z Tobą trochę przyjemności

a skąd Ci to wiedzieć jak Ty kobiety nie masz a może Ty z chlopem

Łolek napisał:

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Trzeba powałować, to przyśpiesza wschody, chyba że jest mokro na glinie to wtedy nie wałować.

Jak zostaniesz sam do pracy w oborze i w polu to  zredukujesz ilość wyjazdów w pole 

Robisz bezorke u siebie ?

Buszmen11 napisał:

11 minut temu, Łolek napisał:

I może dlatego kawalerem jesteś jeszcze 😉🙋

IMG_20240907_200406_674.jpg

znalazłeś anons Marcina 👍👍👍

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
36 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ale co w tym dziwnego , ludzie robią co mogą żeby kogoś poznać 

Z pewnością takie dziewczyny czytają najnowszy numer TPR

24 minuty temu, wojtal24 napisał:

Nie zaprzeczył

Opublikowano
30 minut temu, wojtal24 napisał:

Mam nie mam to wszystko szybko się zmienia 😉 a miałem więcej niż Ty

Opublikowano
3 godziny temu, marulekk napisał:

Państwo się częstuje...

17257794400634389545516697688076.jpg

Ile mięsa w tych parówkach?

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Krowiarze mają w ch... kasy to mogą zamówić kompleksowo usługe. Inny poziom

Mają dużo i wciąż za mało, jak to każdy przedsiębiorca

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Ty już masz pod dostatkiem wszystkiego?

Niczego mi nie brakuje

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No to możesz już zacząć odpoczywać.

Do końca życia mi nie wystarczy

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

Raz tylko zasialem żyto po talerzowce i nawet się udało tylko inwazja chwastów spora była ,al tak orze bo i obornika sporo daję 

Opublikowano

Wiecie co ?

Spać mi się chce🤭

Zrobiłem ślad węglowy transporterem by zapobiec zapowiadanemu ochłodzeniu i wykorzystać resztę wolności jak mi pozostała. Poplony odwiedziłem i czas na drzemkę.

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Aaa..

Czyli jednak też ci za mało...😆

Ja nie biorę kredytów by kupować ziemię za 100k czy płacić za dzierżawę 3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v