Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Masz prawo do swego osądu.

Ja uważam że ja po swojemu..

Może o chwiejnie czasami, ale wolę tak, niż na siłę trwać w jakimś błędzie..

Mniejsza..każdy oze jak może...

Konsekwetnie🤣

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

...mieć na pokaz i dla przyjemności...

Ja wolę się kajtnąć, niż chwalić...

Ciebie ominie...jak i reszta...😆

No nie bądź taki tajemniczy z tą resztą. Co tam może być jeszcze po motorze w wieku 50 lat, wypierdziane kalesony?😂

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ominie, ominie...jskni reszta tajnych rzeczy....

Niektorzy rodzą  się bez polotu i tak im zostaje 😆

Mam prawko na motor, czasami pożycze od kolegi, przejade się ale ogólnie wole rower albo bzykanie niż jeżdżenie ze stadem facetów poubieranych w śmieszne skórzane wdzianka i jaranie kto czym jeździ. U mnie hydraulika działa jak szalona 😉

Opublikowano
3 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Jeśli jest następca to tylko totalny kretyn będzie trzymał ziemię do śmierci i w niej za***rdalał zamiast odpisać i mieć wywalone.

Wiesz. Do śmierci może nie planują trzymać, ale rządzić by się chciało długo. Wcześniej chcieli emeryturę pobierać, to był impuls by przypisać. Teraz będą ociągać to. Nie jest to dobre. Ale cóż. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Orszady nie piłeś?

Kurna...toż ja w podstawówce z bułką ...

Toż była dostępna...

Był taki czas że paskudna była, ale była...

Ja z bułką pojąłem niagare. W litrowej szklanej butelce. Były różne smaki. Kupowaliśmy jedna na dwóch.

Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Taką MZ-te to i ja bym kupił, tylko że taka fajna to kosztuje tyle co moja Yamaha ...

Nie chce sprzedać jej. Sprzęgło nie działa i raczej w stanie wioskowym to jest. Tu omknieta tu obdarta 

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Mam prawko na motor, czasami pożycze od kolegi, przejade się ale ogólnie wole rower albo bzykanie niż jeżdżenie ze stadem facetów poubieranych w śmieszne skórzane wdzianka i jaranie kto czym jeździ. U mnie hydraulika działa jak szalona 😉

Jeżdżę sam...

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Też tak uważam. Żeby się napić oranżady to musiały być święta. Cole z kręconej butelki spróbowałem pierwszy raz na swojej komunii. A ptysia u ciotki w Warszawie. O ciuchach nie wspomnę bo te mawiny z rynku do dziś pamiętam. I te kurtki ze szmaty. Niech czasy nigdy nie wrócą. Teraz to jest luxus.

A za ciuchy to chinolom by pasowało podziękować. Wódka też tania nie była, dzięki rządowi to jest tanie czy dzięki wyzyskowi?

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

No nie bądź taki tajemniczy z tą resztą. Co tam może być jeszcze po motorze w wieku 50 lat, wypierdziane kalesony?😂

Co może być, to będzie...

Powspominać też mam co...

Fajne życie miałem...chodź nie zawsze...

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Skórzane to mam tylko rękawiczki ;) jeżdżę w maksymalnie grupie 2-3 motocykli, a motocykl to dla mnie jak dla niektórych tutaj wypicie browarka, takie wyluzowanie się ;) jedni wolą browarka, inni przepalić kilka litrów benzyny wokół komina ...

• Like 1
Opublikowano

Wódka była na kartki. Ciuchów w sklepach nie było ojciec jeździł na Różyckiego żeby nam kurtki kupić.. Czekolada była na kartki. A jak kartki się skończyły to były puste półki w sklepach. Żeby nową maszynę kupić trzeba było w łapę złodziejowi dać.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A za ciuchy to chinolom by pasowało podziękować. Wódka też tania nie była, dzięki rządowi to jest tanie czy dzięki wyzyskowi?

Opublikowano
15 minut temu, MonteChristo napisał:

Wyznacznikiem szczucia moim zdaniem to były rozmowy Tadli z Kowalskim czy z Dudą przed wyborami w 2015

Telewizja nigdy nie była i nie jest obiektywna, żadna i nigdzie. Na całym świecie, choćby w USA, gdzie większość stacji jest lewacka, jedynie Fox jakoś się trzyma. Jak o rozmawiamy o telewizji to przypomniał mi się fajny program a zwłaszcza ten odcinek, po którym ich wywalili a zwłaszcza Rewińskiego 🤣 ale on miał to w d*pie.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Co może być, to będzie...

Powspominać też mam co...

Fajne życie miałem...chodź nie zawsze...

To opowiadaj tak w telegraficznym skrócie te najważniejsze momenty

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy choć nie chodź😂

...i tyle twojej rozrywki...

Ja w twoim wieku ciekawsze zajęcia miałem....na szczęście ..

1 minutę temu, 6465 napisał:

Wódka była na kartki.

Kurna....wszystko było na kartki...

Dobrze że kartki nie były na kartki ..😆

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie chce sprzedać jej. Sprzęgło nie działa i raczej w stanie wioskowym to jest. Tu omknieta tu obdarta 

Nawet taka z 5-8k PLNów jest warta ... To chodliwy towar, nie to co Jawki, bo te w cenie złomu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

To opowiadaj tak w telegraficznym skrócie te najważniejsze momenty

To moje słodkie tajemnice ..

I tak zostanie ..

Nie czuję potrzeby opowiadania o tym...

....faaajnie bywało....echch ..

Opublikowano
Przed chwilą, marulekk napisał:

Wy tu POPiSujecie się a Rysiek już pewno rozPOłowił traktor, jutro rano POjedzie PO tarcze i POskłada do kupy i POkonczy orki i będzie się chwalił że Ursus sPISał się wzorowo 

A co się stało z ursusem?

Opublikowano
49 minut temu, Mateusz1q napisał:

20 lat temu stałeś na mokrym kartonie na targowisku żeby kupić spodnie, a przed wysłaniem dziecka do szkoły to był dylemat czy kupić nową kurtkę czy buty. ŻYJEMY W za***istych CZASACH 

Teraz dzieci mają książki w szkole co roku praktycznie nowe za darmo a kiedyś 5 roczników na jednym komplecie jechało. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v