Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, marulekk napisał:

No nie wiem bo co roku jednorzedówko kosiłem sobie dlatego nie jestem w temacie z cenami. 

Ale jak dzisiaj zobaczyłem u takiego dalszego sąsiada jak ekipa wpadła jedna druga trzecia przyczepy mu wy***ali on nie wiedział k**wa jak to rozpychać ugniatać a już czwarta stała to chujj z taką robotą  najebie najebię na kupę  nie ugniecione i później psuje się to a ekipa nie poczeka bo następne hektary czekają u innego

To Wy piętami depczecie, czy jak?

Jeden traktor z turem i konkretnym operatorem, drugi bez i te 12 dziennie można kłaść, bez żadnego zatrzymywania. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

To Wy piętami depczecie, czy jak?

Jeden traktor z turem i konkretnym operatorem, drugi bez i te 12 dziennie można kłaść, bez żadnego zatrzymywania. 

U Tego gościa bardzo małe podwórko , nie ma jak tam manewrować to po pierwsze po drugie on sam ugniata i rozpycha jednym MTZ więc potrzeba czasu którego nie ma 

Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał:

U Tego gościa bardzo małe podwórko , nie ma jak tam manewrować to po pierwsze po drugie on sam ugniata i rozpycha jednym MTZ więc potrzeba czasu którego nie ma 

Emtezet dobry wybór na pryzmę.

Od razu zakiszacz daje z siebie 😁 

Na pryzmie to trzeba mieć wprawę i cochones duże. 

Wtedy idzie robota 

U nas już od dawna nie ma ekipy, która by bez ugniatacza swojego robiła 

Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał:

chłopcy dziś macie zbiorowe PMS?

A już wkrótce....

IMG_20240826_063043.png

marulekk napisał:

nie ma usługi ugniatania i formowania pryzmy? toż to parę groszy do usługi koszenia.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Pafnuc demencję starczą masz

Być może...

Wylatuje mi z głowy co nie istotne ..

No ale to od zawsze tak miałem...

Nie pamiętam nazwisk, miejscowości...

To nawet nie po szczepieniu ..tak...😆

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

A już wkrótce....

IMG_20240826_063043.png

nie ma usługi ugniatania i formowania pryzmy? toż to parę groszy do usługi koszenia.

Myślę że jest tylko szkoda pln

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Być może...

Wylatuje mi z głowy co nie istotne ..

No ale to od zawsze tak miałem...

Nie pamiętam nazwisk, miejscowości...

To nawet nie po szczepieniu ..tak...😆

Ale patrz panie Zbyszku jak ludzie wiekowe screeny  gromadzą    🫣🤭😸

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tylko po co?

Pojąć nie mogę...

Teczkę będą mieć na ciebie

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnuc demencję starczą masz?  Już o to pytałeś

IMG_20240826_212845.jpg

Kuźwa...4 lata temu...

Biblioteka aleksandryjska musi tyle zwojów nie miała co ty screenów...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pafnuc na razie cię rozpracowywujemy. Miej to na uwadze wychodząc na pole zrobić siusiu, bo pewnego dnia może to zobaczyć całe af

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Miej to na uwadze wychodząc na pole zrobić siusiu, bo pewnego dnia będą może to zobaczyć całe af

A skąd wiesz że on szczy po krzakach jak pewien podkrakowski cieć ? xD 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnuc na razie cię rozpracowywujemy. Miej to na uwadze wychodząc na pole zrobić siusiu, bo pewnego dnia będą może to zobaczyć całe af

Łap... Tu jestem

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
56 minut temu, Bogdan_ja napisał:

o widzę że pisowski hipokryta i rozwodnik co żyje z konkubiną, lekcji moralności udziela ...czyżby konkubina już  kopla w deeee śmiecia bez moralności 🤔...tobie tera chłop w sukience wzorem bo on tyz cudze żony popycha 🤣🤣🤣🤣🤣 

dLa mnie to śmieć taki sam jak rozwodnik co go baba w deee kopla 🤣 bić i krzyczeć to ty i tobie podobny śmieć w sukience to  może swoje dzieci a nie cudze 😗

Niemoralny moralności udziela? Takie cuś, to tylko Półgłówek  mógł spłodzić. 
Długo się zastanawiałeś co napisać. Jak tam twoje seksualne urojenia względem agrofotowej pći przeciwnej spodlaski westchnień kobiet wielu obiekcie 😂

Ile księdzu na kolędzie dać zamiarujesz przebrzydły obłudniku🤣

i również się nie sil, bo bardziej żałosne to niż śmieszne. Bez odbioru Nudziarzu.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v