Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

No i popsuł pułapkę, a liczyłem że kogoś złapię 😏

Za duży pędzel wisi że nie zobaczyć🤭

Opublikowano
1 minutę temu, bezbarwny napisał:

Rodziców normalnych miałeś, a nie nauczycieli religii. Nikt nie tłumaczył twojego lenistwa. Nikt z rodziców nauczyciela czy też księdza durnym nie nazwał. 
Rodzice wymagali. Jeśli nie nauki, to choć chęci do roboty. 
i tyle, Konusie. 

Nie wyzywaj chłopczyku.

To jedynie oznaką twej bezsilności..

Napisałem co sądzę o tym...

Mi obcy ktoś nie będzie darl mordy na dzieci...

Mysle że ty też powinieneś chronić swe dzieci...

Dziecko łatwo przekonać że dorosły nic nie robi...później jako dorosłe opisują traumę...

Opublikowano
11 minut temu, konteno napisał:

taka tam kraksa 

kto to zimą będzie zwalał w śnieżyce &key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

Wolę odwalić raz na kilka dni niż przebierać 🌽 

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Widzisz chłopczyku...

Mi akurat łatwo to przychodziło ..te regułki...

No i jakoś normalnych nauczycieli Religi żeśmy mieli...

Może tobie pasuje by ktoś się znęcał nad dziećmi twymi...

Jednak nie każdemu.

Ksiądz też powinien znać granice przyzwoitości...

Takim jak ty nie przeszkadza może takie podejście, ale nie każdemu tak.

Nie zwracaj uwagi na tego dzbana jemu o to chodzi żeby gówno burzę zrobić  , jego to rajcuje . Widocznie za młodu ksiądz często gęsto na "cukierki"  go zapraszał a teraz desperacko próbuje odreagować  wieczórki z kapłanem 

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Widzisz chłopczyku...

Mi akurat łatwo to przychodziło ..te regułki...

No i jakoś normalnych nauczycieli Religi żeśmy mieli...

Może tobie pasuje by ktoś się znęcał nad dziećmi twymi...

Jednak nie każdemu.

Ksiądz też powinien znać granice przyzwoitości...

Takim jak ty nie przeszkadza może takie podejście, ale nie każdemu tak.

Nie zwracaj uwagi na tego dzbana jemu o to chodzi żeby gówno burzę zrobić  , jego to rajcuje . Widocznie za młodu ksiądz często gęsto na "cukierki"  go zapraszał a teraz desperacko próbuje odreagować  wieczórki z kapłanem 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Nie opłaca się 😂. Odpady pod dom mi przywozi po 15gr a dla siebie kilka ar to raz że szkoda kombajn trzymać a dwa że na opryski więcej wydam niż to warte 

Ja swój "kombajn" muszę wydrzeć, może jutro. Od czwartku by zaczął. 

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

Nadal uważam że są fajni kapłani i tacy którzy nie potrafią pracować z młodzieżą.

Nie wrzucam wszystkich do jednego gara...

Jednak nie można sobie na wszystko pozwalać...

A ten jeszcze prubuje obrażać...dzieciaka, i tych którzy inne zdanie mają niż on...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie wyzywaj chłopczyku.

To jedynie oznaką twej bezsilności..

Napisałem co sądzę o tym...

Mi obcy ktoś nie będzie darl mordy na dzieci...

Mysle że ty też powinieneś chronić swe dzieci...

Dziecko łatwo przekonać że dorosły nic nie robi...później jako dorosłe opisują traumę...

Niepotrzebnie się silisz Konusie. Już kiedyś to napisałem i powtórzę raz jeszcze-jesteś tylko marnym, żeby nie powiedzieć bezmózgim i nędznym, naśladowcą. 
kłaniam się pięknie i bez odbioru. 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, bezbarwny napisał:

Niepotrzebnie się silisz Konusie. Już kiedyś to napisałem i powtórzę raz jeszcze-jesteś tylko marnym, żeby nie powiedzieć bezmózgim i nędznym, naśladowcą. 
kłaniam się pięknie i bez odbioru. 

Tak jak mówiłem.

Jedynie bezsilność swą okazujesz.

Chętnie bym ci pokazał co potrafię, ale to musiał byś się spotkać ze mną.

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja swój "kombajn" muszę wydrzeć, może jutro. Od czwartku by zaczął. 

Ja już pierwsze ary mam za sobą. Dzisiaj poprzeczki oskopałem. Sucho jak skurwensyn, ale ziemniak całkiem całkiem. Od groma nornic, niestety. 

IMG_20240826_201657.jpg

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Michal2399 napisał:

Wolę odwalić raz na kilka dni niż przebierać 🌽 

Bo mało kto liczy że nie raz odpadu jest na kilka lub kilkanaście tysięcy z pryzmy. 

Godzinami w kolejkach mogą stać za grosze, lub robić coś mało opłacalnego, a tutaj tysiące gniją. Lub jeszcze na koniec tysiące wetom i mixy w stadzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Popier96 napisał:

Ja już pierwsze ary mam za sobą. Dzisiaj poprzeczki oskopałem. Sucho jak skurwensyn, ale ziemniak całkiem całkiem. Od groma nornic, niestety. 

IMG_20240826_201657.jpg

Warunki wilgotnościowe lux. Końce to odkopuję ręcznie po pół metra żeby opuścić i podnieść, nie praktykuję już rozkopywania na kawałki w poprzek.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nadal uważam że są fajni kapłani i tacy którzy nie potrafią pracować z młodzieżą.

Nie wrzucam wszystkich do jednego gara...

Jednak nie można sobie na wszystko pozwalać...

A ten jeszcze prubuje obrażać...dzieciaka, i tych którzy inne zdanie mają niż on...

Oczywiście że są, na przykład u nas przed przedostatni proboszcz był najlepszy jaki można sobie wymarzyć , po powrocie z misji z Afryki objął naszą parafię jako pierwszą w Polsce, miał super podejście, umiał rozmawiać z młodzieżą,  żartował podczas mszy i po mszy i aż się chciało chodzić  do kościoła na luzie. I co najważniejsze u nas w kaplicy (parafialny jest w sąsiedniej wsi) jeśli chciałeś mszę bez problemu przyjechał o każdej porze dnia w tygodniu, nie było żadnego problemu. I dlatego że byłby zbyt dobry plus do tego że nie dzielił się zbytnio z biskupem został wypierdolony przez biskupa z parafii gdzieś pod granicę z Białorusią.

A obecny ksiądz proboszcz wojak nasz powiedział jasno i krótko że u nas w  kaplicy będzie robił tylko w niedzielę msze a jak chcesz w tygodniu to zaprasza do parafialnego... Już na start ogromnego minusa złapał w naszej wiejskiej społeczności

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Warunki wilgotnościowe lux. Końce to odkopuję ręcznie po pół metra żeby opuścić i podnieść, nie praktykuję już rozkopywania na kawałki w poprzek.

Ja sieję dynie zawsze po końcach jak w jednym kawałku ziemniaki 

Opublikowano
8 minut temu, Popier96 napisał:

IMG_20240826_201657.jpg

Jakbyś chciał to sprzedać to zgłoś się do mnie 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wykopie się, ogarnąć ogród, zasiać zboże, opryskać i znów zima. Dzisiaj trochę nawozu kupiłem, no nie jest najtańszy. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ta. Wcale wniosku składał nie będę 

Merlin złoży

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Jakbyś chciał to sprzedać to zgłoś się do mnie 

Panie, to mnie przeżyje. Mi lepsze nie potrzebne na kilkanaście ar. A przynajmniej rodzina ma okazję się zejść i coś % łyknąć w doborowym towarzystwie 😉. Pewno do obsypywania pryzm jak talala?

Edytowane przez Popier96
Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Boguś bądź mężczyzną przyznaj się. Napisz, że byłeś młody i głupi i że drugi raz byś tego nie zrobił. Jeszcze dodaj, że to nieładnie z pani strony udostępniać prywatne rozmowy osobom trzecim

Piotruś hołdymas? 

ta pani niczego nie udostępniła ...tego jestem pewien bo nie było czego ....zakładam że mści się za krytykę wiaty bo tak ja to ubodlo że konto usunęła ...albo poprostu pisowski śmieć sam to zmyślił ...fakt że był urojony romans przez tą panią tylko akurat nie zemną .....więc dobrali się psychole z urojeniami po rozwodach 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Popier96 napisał:

Wykopie się, ogarnąć ogród, zasiać zboże, opryskać i znów zima. Dzisiaj trochę nawozu kupiłem, no nie jest najtańszy. 

Wykopać, przebrać, w międzyczasie jeszcze kilka kaczek, trochę królików, indyki, brojlery do ubicia, marchewka, buraczki, buraki, obornik, zasiać sobie i ludziom, opryskać i wsio. Ja mam całe dwa worki Polifoski, wystarczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v