Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Kto cię człowieku obraża? gdzie to było? kiedy? wspomnienie o szprycy zaczyna działać na ciebie jak płachta na byka widzę,   xD a nawet to nie było do Ciebie.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Skoro piszesz że ludzie po szprycy sa głupi, to nie do mnie?

W swej bezsilności czepiasz się już wszystkiego...

To zwyczajne chamstwo i bezczelność .

Wystarczy.

Miłej niedzieli. 

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja o tym intensywnie myślę cały czas. Ale czy to już? Żeby się nie okazało, że za parę lat morga będzie warta pół litra...

Dokładnie, i tak tego nie będzie miał kto przejąć to niech chociaż kupi i zapłaci niż ktoś miałby po śmierci przejąć wykupując od kogoś innego.

2mm za noc, sierpień 66mm. Agregaty brzęczą.

Przecież sam pisałeś że nie mógł byś patrzeć jakby jakiś bamber się na twoim dorabiał albo jakaś rodzina z dziećmi "za stodołą" dom budowała

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Eh seniorzy seniorzy...

Za dużo wolnego czasu...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Przecież sam pisałeś że nie mógł byś patrzeć jakby jakiś bamber się na twoim dorabiał albo jakaś rodzina z dziećmi "za stodołą" dom budowała

Ale zmieniłem zdanie - umrę, wszystko zostanie a tak chociaż to zainwestuję w siebie. A może rozwiną temat jakiejś dożywotki i przejęcie nastąpi po śmierci, wtedy byłaby bajka.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Skoro piszesz że ludzie po szprycy sa głupi, to nie do mnie?

W swej bezsilności czepiasz się już wszystkiego...

To zwyczajne chamstwo i bezczelność .

Wystarczy.

Miłej niedzieli. 

Od kiedy ty się zaczynasz tak przejmować co kto napisze i wszystko bierzesz do siebie?   xD

Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

Za dużo wolnego czasu...

Czasu i piniendzy! Mają te 13, 14, 15,a teraz jeszcze maja płacić 16, 17 i 18 to dopiero będzie...

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Desperado napisał:

Kto cię człowieku obraża? gdzie to było? kiedy? wspomnienie o szprycy zaczyna działać na ciebie jak płachta na byka widzę,   xD a nawet to nie było do Ciebie.

Bo żałuje swojej decyzji o przyjęciu szprycy

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale zmieniłem zdanie - umrę, wszystko zostanie a tak chociaż to zainwestuję w siebie. A może rozwiną temat jakiejś dożywotki i przejęcie nastąpi po śmierci, wtedy byłaby bajka.

Miałeś marzenie podróży koleją transsyberyjską.  Miałbyś czas i pieniądze, tylko co w tych czasach? Czy nie była by podróż w jedną stronę? Byś bił króliki i gotował w guagu dla reszty turystów😜

Opublikowano
27 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co? Nie starcza Ci na życie teraz, że już o tym myślisz? Jak sam mówiłeś, do roboty się musisz wziąć, bo za dużo myśli do głowy wpada. 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Miałeś marzenie podróży koleją transsyberyjską.  Miałbyś czas i pieniądze, tylko co w tych czasach? Czy nie była by podróż w jedną stronę? Byś bił króliki i gotował w guagu dla reszty turystów😜

To już nie marzenie, odrzucone w siną dal. Po co mi to. A gotowanie to wcale nie moje hobby tylko konieczność.

1 minutę temu, Leszy napisał:

A co? Nie starcza Ci na życie teraz, że już o tym myślisz? Jak sam mówiłeś, do roboty się musisz wziąć, bo za dużo myśli do głowy wpada. 

Jak to nic nie warte może być to może już czas?

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Czasu i piniendzy! Mają te 13, 14, 15,a teraz jeszcze maja płacić 16, 17 i 18 to dopiero będzie...

Ja słyszałem że I nawet ponad 50 rent będzie. 

Po prostu będą tygodniówki 😁

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale to nie tak. Mają płacić, to tak. I 16 i 17 i 18 to też tak. Ale nie Tuska a emeryci🤣

Tylko narazie dopracowują szczegóły i jaką chwytliwą nazwę programu.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Ale to nie tak. Mają płacić, to tak. I 16 i 17 i 18 to też tak. Ale nie Tuska a emeryci🤣

Pożyczone jarek dał, trzeba zwrócić I to z odsetkami. 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Cashback już zajęte. 

Opublikowano

"Emeryt 2000plus - Twój Wkład"... W spłatę deficytu, ale to już drobnym druczkiem

Będą odkładać po 2000 na wyznaczone konto myśląc że to lokata terminowa🤣

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, MonteChristo napisał:

Bo żałuje swojej decyzji o przyjęciu szprycy

Nieprawda 

Nie mam żadnego powodu żeby żałować 

W sumie nie myślę o tym.

Największy problem mają z tym ci co nie brali.

No niektórzy, bo muszą kogoś za coś obwiniać....nieważne za co...byle obwiniać....

Za kolor skóry, przekonania, religię....ważne by za coś nienawidzić...sens życia dla niektórych.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 3
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Grunt że mają coś płacić 

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Czterodniowy tydzień pracy....

To nowe hasło 

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nieprawda 

Nie mam żadnego powodu żeby żałować 

W sumie nie myślę o tym.

Największy problem mają z tym ci co nie brali.

No niektórzy, bo muszą kogoś za coś obwiniać....nieważne za co...byle obwiniać....

Za kolor skóry, przekoni, religię....ważne by za coś nienawidzić...sens życia dla niektórych.

Ogolony i umyty? Pantofle sloninką natrzyj a ja do południa postaram się sprzedać wszystko i możemy jechać do Radzia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v