Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Z tym się zgodzę. U nas z suporexu mało budują, głównie z porotermu i tym podobnych. Raz murowałem z pozagatunku. Odchyłki jak żużlokach z czasów PRL-u

Drugi gatunek to ok. Ale pierwszy brali. To jak wygląda drugi 😉

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Gówno wiesz jak zwykle. Też mam przepisany silodasin recordati z powodu łagodnego przerostu prostaty. Ale to nie jest lek jako taki, tylko ułatwiający oddawanie moczu. Więc Pafnucemu jak najbardziej przy kamicy mogli przepisać, żeby szybciej wypłukał te kamienie

Co tyskie mu mieli przepisać? 😂

jest następna niedojda kaleka 🤣🤣🤣

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

no to cieszę się, że wreszcie polska A zaczyna otwierać oczy i dążyć do rozwoju

Też bym mógł być woźnym, ale powrót do szkoły napawa mnie traumą

Opublikowano (edytowane)

O to to. Woźne to są kobitki co widuję czasem jak wiszą na oknie i szorują. Te, się narobią. A taki konserwator to pojeździ traktorkiem po boisku, zamek dokręci i przez resztę dnia dokazuje woźniaczkom

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

U mnie taki jeden piździelec na wsi jest, u siebie nic nie zrobi a całymi dniami będzie siedział za stodoło albo  przy bramie i patrzył co kto w polu robi, ostatnio pole pod rzepak doprawiałem cały dzień pięknie wszystko szło na koniec dnia kapeć

Nic nie mów...ja nie muszę mieć sąsiadów żeby coś się działo

U mnie taki jeden piździelec na wsi jest, u siebie nic nie zrobi a całymi dniami będzie siedział za stodoło albo  przy bramie i patrzył co kto w polu robi, ostatnio pole pod rzepak doprawiałem cały dzień pięknie wszystko szło na koniec dnia kapeć

Nic nie mów...ja nie muszę mieć sąsiadów żeby coś się działo

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kurła ludzie to mają nasrane z tymi zabobonami. Ja jak powiedziałem Pafnucemu dobranoc to na drugi dzień połamał roztrząsarkę, a kiedy indziej jeszcze tej samej nocy pogotowie go zabrało. I co mam mu więcej nie mówić? Przecież jest rolnikiem to się mu łamie jak robi. Na dodatek stary i jeszcze szczepiony to niech się cieszy, że wrócił "stamtąd" a nie szuka winnych. Niech się wstążeczką obwiąze🤭

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

O to to. Woźne to są kobitki co widuję czasem jak wiszą na oknie i szorują. Te, się narobią. A taki konserwator to pojeździ traktorkiem po boisku, zamek dokręci i przez resztę dnia dokazuje woźniaczkom

patrzę, że lepiej znasz tę posadę ode mnie. jak mnie to zawsze śmieszy, że osoby zupełnie nie posiadające żadnej styczności z czymś wypowiadają się na tematy, o których nie mają zupełnie pojęcia.

jakitaki napisał:

Kurła ludzie to mają nasrane z tymi zabobonami. Ja jak powiedziałem Pafnucemu dobranoc to na drugi dzień połamał roztrząsarkę, a kiedy indziej jeszcze tej samej nocy pogotowie go zabrało. I co mam mu więcej nie mówić? Przecież jest rolnikiem to się mu łamie jak robi. Na dodatek stary i jeszcze szczepiony to niech się cieszy, że wrócił "stamtąd" a nie szuka winnych. Niech się wstążęczką obwiąże🤭

zapomniałeś się przelogować

• Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Ktoś się podszywał. Ale dobrze gada😂

13 minut temu, Bananek napisał:

patrzę, że lepiej znasz tę posadę ode mnie. jak mnie to zawsze śmieszy, że osoby zupełnie nie posiadające żadnej styczności z czymś wypowiadają się na tematy, o których nie mają zupełnie pojęcia.

Trochę się napatrzyłem jako uczeń i doceniam pracę sprzątaczki. Natomiast woźny to taki truteń a i tak się czuje najważniejszy w szkole. Jak wytłumaczysz fakt, że sprzątaczkami są młode kobiety i zaraz jak osiągną wiek emerytalny uciekają, a taki konserwator idzie na posadę gdy już ma emeryturę i jest takim dziadem zdziadziałym co ledwo nogami powłuczy? 

Edytowane przez Kowalsky30
  • Thanks 1
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

Trochę się napatrzyłem jako uczeń i doceniam pracę sprzątaczki. Natomiast woźny to taki truteń a i tak się czuje najważniejszy w szkole. Jak wytłumaczysz fakt, że sprzątaczkami są młode kobiety i zaraz jak osiągną wiek emerytalny uciekają, a taki konsetwator idzie na posadę gdy już ma emeryturę i jest takim dziadem zdziadziałym co ledwo nogami powłuczy?

mieliście jakąś patologiczną administrację w takim razie. u nas zupełnie odwrotnie. ja najmłodszy z ekipy. sprzątaczce jednej brakuje 2 lata do emerytury, druga jest 10 lat starsza ode mnie. ja co potrafię zawsze pomagam dziewczynom. tzn nie sprzątam, ale jest wiele innych prac, do których wołają mnie do pomocy. żyjemy w bardzo fajnej komitywie. mało tego, z nauczycielami też jesteśmy bardzo zżyci i jeśli któreś z nas (ogólnie pracownicy) obchodzi np imieniny, nigdy nikt nikogo nie pominął. na jednym poziomie traktowani są i pracownicy administracji i pani dyrektor i nauczyciele. ośmielę się tu napisać nawet, że jesteśmy jak rodzina. jeden za wszystkich, wszyscy za jednego

• Like 1
Opublikowano
Gosc napisał:

Kurła ludzie to mają nasrane z tymi zabobonami. Ja jak powiedziałem Pafnucemu dobranoc to na drugi dzień połamał roztrząsarkę, a kiedy indziej jeszcze tej samej nocy pogotowie go zabrało. I co mam mu więcej nie mówić? Przecież jest rolnikiem to się mu łamie jak robi. Na dodatek stary i jeszcze szczepiony to niech się cieszy, że wrócił "stamtąd" a nie szuka winnych. Niech się wstążeczką obwiąze🤭

szybko się przelogowujesz 🙋‍♂️🙆‍♂️

Bananek napisał:

jakitaki napisał: Kurła ludzie to mają nasrane z tymi zabobonami. Ja jak powiedziałem Pafnucemu dobranoc to na drugi dzień połamał roztrząsarkę, a kiedy indziej jeszcze tej samej nocy pogotowie go zabrało. I co mam mu więcej nie mówić? Przecież jest rolnikiem to się mu łamie jak robi. Na dodatek stary i jeszcze szczepiony to niech się cieszy, że wrócił "stamtąd" a nie szuka winnych. Niech się wstążęczką obwiąże🤭 zapomniałeś się przelogować

mają ludzie tych twarzy 🙆‍♂️🤭

Kowalsky30 napisał:

pierdu pierdu....

• Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, wojtal24 napisał:

jakoś bokiem od zachodnie strony ominołem Łomże i na dwupasmówkę wjechałem w Stawiskach chyba

No to tu już blisko 😉 

Nowy most w Łomży kończą jedną nitkę i na jesieni mają puścić to w końcu wszyscy odetchną. 

Wczoraj myślałem, że mnie hvj strzeli w tych korkach 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Gówno wiesz jak zwykle. Też mam przepisany silodasin recordati z powodu łagodnego przerostu prostaty. Ale to nie jest lek jako taki, tylko ułatwiający oddawanie moczu. Więc Pafnucemu jak najbardziej przy kamicy mogli przepisać, żeby szybciej wypłukał te kamienie

Co tyskie mu mieli przepisać? 😂

Już prostata?

Opublikowano (edytowane)

To mój sąsiad monitoring 24 na dobę. 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

U niego to szybciej będzie wymienić czego nie ma xD

Albo Pani proktolog jest przystojna bardzo

Edytowane przez malaczarna
Opublikowano
46 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Trochę się napatrzyłem jako uczeń i doceniam pracę sprzątaczki. Natomiast woźny to taki truteń a i tak się czuje najważniejszy w szkole. Jak wytłumaczysz fakt, że sprzątaczkami są młode kobiety i zaraz jak osiągną wiek emerytalny uciekają, a taki konserwator idzie na posadę gdy już ma emeryturę i jest takim dziadem zdziadziałym co ledwo nogami powłuczy? 

Coś w tym jest. U mnie w szkole było podobnie. Kobitki pracowały a ten szkodnik tylko szwendał się po szkole i okolicy a krany ciekły i z gniazdek kable wystawały. Zwykły pasożyt. Może w innych placówkach jest inaczej. 

Kto się skasował?

Opublikowano
48 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Kurna jakieś stereotypy... U mnie w szkole jest jak pisze @Bananek.  Konserwator teraz najmłodszy z towarzystwa, pani dyrektor też lekko po 40.  Są jeszcze dwie nauczycielki co mnie pamiętają, reszta już dawno na emeryturze. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jakitaki napisał:

Rochu czujniejszy bądź...zawiedzion żem jest🥴

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

To mój sąsiad monitoring 24 na dobę. 

Albo Pani proktolog jest przystojna bardzo

Załatwiłem Ci gadżety z Bosmedu. Tylko musisz im zameldować, że ja prosiłem, to wyślą przy najbliższym zamówieniu. Samo imię wystarczy. Mogę Ci dać numer do dziewczyny u której zamawiam telefonicznie. Jak jej powiedz, to na 100% masz załatwione 

• Haha 2
Opublikowano
malaczarna napisał:

8 minut temu, Qwazi napisał:

Rysiek jest fanem takiego youtubera z Parczewa, który ma dość sporego pecha, albo z innych przyczyn mu się nie bardzo wiedzie. Między innymi prześladują go awarie. "Do obiadu szło dobrze, zjadłem obiad i ..." to jego tekst...

u mnie to się nazywa złe oczy sąsiada

coś w tym jest

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

130 po łańcuchowej Krone🤷...bo chyba taką kolega posiada o ile dobrze pamiętam...

Jak podrośniesz, to zrozumiesz🤷...

150 max 160 ale takich nie robię. Nie poręczne u mnie. 130 opcjonalnie. Czasem 140. 

4 godziny temu, slawek74 napisał:

tysiąc pojęcie względne... tysiac po sipmie tysiąc po pasówce 120 i tysiąc po pasówce 150cm.... i wszytko tysiąc a różnica duża...🙋‍♂️

Krowy dostają na legowisko stałą ilość. Niezależnie jakie się trafią 😅😉

Opublikowano
36 minut temu, Leszy napisał:

150 max 160 ale takich nie robię. Nie poręczne u mnie. 130 opcjonalnie. Czasem 140. 

Tak się domyśliłem ...130 to chyba najbardziej "poręczna" bela

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Rochu czujniejszy bądź...zawiedzion żem jest🥴

Załatwiłem Ci gadżety z Bosmedu. Tylko musisz im zameldować, że ja prosiłem, to wyślą przy najbliższym zamówieniu. Samo imię wystarczy. Mogę Ci dać numer do dziewczyny u której zamawiam telefonicznie. Jak jej powiedz, to na 100% masz załatwione 

Tak tanio skóry nie sprzedam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v