Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Michaś nie idż w tę stronę. To jak byś nazwał kobietę księdza🤔...

...drażnią mnie te przeróbki na rodzaj żeński😡

Kucharka 🤭

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

ja tam mówię do niej proszę pani. 😉

Tylko, żebyś jej nie pomylił ...z proboszczem 😉

Przed chwilą, 6465 napisał:

Kucharka 🤭

Gosposia🤔🤭

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

czyli nie żona, a żon? od dziś będę tak mówił do swojej. mój ty żonie 😉

Ja do swojej nieocenionej małżonki już od dawna, ale czasami tylko, tak mówię...za każdym razem słyszę w odpowiedzi jedno słowo 🤷...

może powinieneś mówić wyraźniej? może ona słyszy: szonie?

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Perdole, jechać gdzieś, męczyć się w tłoku, żreć uj wie co i jeszcze za to płacić żeby docenić wypoczynek w chałupie... 

ja też , może typowo rolniczych /ogrodniczych robót u siebie za dużo nie robię ale wioska daje relax 

37 minut temu, MonteChristo napisał:

bo pracuję żeby żyć, a nie żyję by pracować

ja mam odwrotnie na etacie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Dobrze, że Kurek zszedł, za dużo grali na niego

Rozczarowywał od początku turnieju. Nie rozumiem dlaczego tak mało szans dostawał Semeniuk

53 minuty temu, malaczarna napisał:

Proszę trzymać kciuki o 16. Dziewczyna z AWF Biała Podlaska podnosi ciężary 

Nie ma nawet matematycznych szans na medal

51 minut temu, radekz200 napisał:

może chociaż wieczorem na pocieszenie ta bokserka wpierdzieli chińczykowi 😛

Jeszcze wcześniej podlasianka Maria Andrejczyk może zaskoczyć

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Jak trwoga to do Boga, kościół ma swoje grzechy, ale wiara to jest ostatnia ostoja normalności,

W Kościele już dawno nie ma normalności, jest tylko kasa ... I komuch będzie święty jak odpowiednio zapłaci, tyle ten kościół teraz warty ...

błądzisz synu... błądzisz...🙋‍♂️

Krzysztof81 napisał:

2 minuty temu, Strongman napisał:

Ale ludzie kasy nabiorą za aronnie,plon ze krzaki się przeginają i po 2zł.

Nie mów że więcej niż na bobie zarobią🤣

na niczym tyle nie wyjdzie co na bobie 🤭😁

Tomasz0611 napisał:

Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

To nie chodź, nie pisz i żyj swoim życiem a nie pier**lisz bajki.

To wy pier**lcie bajki że kościół jest ostoja normalności ... To zwykła mafia w czarnych sukienkach ...

mylisz pojęcia ...🙋‍♂️

Bananek napisał:

Qwazi napisał:

Michaś nie idż w tę stronę. To jak byś nazwał kobietę księdza...

ja tam mówię do niej proszę pani. 😉

może pani żono 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Napisałem już tobie bo normalnie k**wa na żygi bierze jak sie czyta te twoje pierdolenie i żale. Jedne o uprawie bobu jakby ch*j wie co to było a nie zwykłe pierdtwórcze nasiona i o księdzach. Żygam normalnie. Weź się do jakieś pracy czy co innego, zajmij się swoim chłopakiem, idźcie razem na spacer czy gdzie tam chodzicie.

Przedtem jeden czubek tu zaśmiecał forum ale teraz bierze leki albo w szpitalu zabierają telefon a teraz drugi pajac.

Toć to Kowalski pisał wcześniej 

Opublikowano
1 godzinę temu, Michal2399 napisał:

3 pokosu przy tej suszy 🤨 🤔? 15-20 to bym uwierzył

Niektórzy to nadużywają słowa susza. 

W tym roku jedni mają wody aż za dużo. Inni mają w sam raz i rekordowe plony a innych wysuszyło na wiór 3 rok z rzędu. I nie mam na myśli całej Polski czy województwa. Takie sytuacje są norma w powiatach. Moja strona gminy kukurydzę zbierze do końca sierpnia a druga strona gminy może 20 września ruszy. Tak popieprzona jest pogoda w tym roku. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Rozczarowywał od początku turnieju. Nie rozumiem dlaczego tak mało szans dostawał Semeniuk

Nie ma nawet matematycznych szans na medal

Jeszcze wcześniej podlasianka Maria Andrejczyk może zaskoczyć

Spaliła 3 próby ale laski podnoszą 120 ponad kg. Mój mąż mówi że córki 25 kg nie dam rady podniesc

8 minut temu, krzychu121 napisał:

Niektórzy to nadużywają słowa susza. 

W tym roku jedni mają wody aż za dużo. Inni mają w sam raz i rekordowe plony a innych wysuszyło na wiór 3 rok z rzędu. I nie mam na myśli całej Polski czy województwa. Takie sytuacje są norma w powiatach. Moja strona gminy kukurydzę zbierze do końca sierpnia a druga strona gminy może 20 września ruszy. Tak popieprzona jest pogoda w tym roku. 

Susza któryś rok z rzędu u nas w gminie na połowie pada dobrze a reszta tylko parę kropli spada

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, malaczarna napisał:

Spaliła 3 próby ale laski podnoszą 120 ponad kg. Mój mąż mówi że córki 25 kg nie dam rady podniesc

Susza któryś rok z rzędu u nas w gminie na połowie pada dobrze a reszta tylko parę kropli spada

U mnie 3 rok susza. I jest tak samo jak u ciebie. W połowie gminy pada aż miejscami po wymakalo a druga połowa nie dostaje praktycznie nic. Najdziwniejsze jest to że w tym roku nie ma żadnego frontu ze wschodu. Zawsze coś się trafiało i obfite deszcze dla mojej okolicy przynosiło a w tym roku nic. Widać ruskie się bawią 

No i oczywiście według mapek cała gmina dotknięta suszą jednakowo. Taki w Polsce mamy monitoring suszy. Potem nie dziwne że niektórzy narzekają na suszę bo tak mapki pokazują a zbierają po 8-10 ton zboża 

Edytowane przez krzychu121
Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Nie był to jego najlepszy turniej, a jest w reprezentacji personą, więc jak był na parkiecie koledzy często grali na niego. A Bartkowi nie wszystko wychodziło. Ale nic. Ta drużyna to i tak jest potęga

Chociaż Radosław uważa, że zawiedli...zdobywając v-ce mistrzostwo olimpijskie🤔...i jak to się ma do kopaczy🤔...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v