Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

No niby tak.

Nie znałem tego naprawdę kiedyś...

No ale jakoś się skręcało.

Jak wejdzie w nawyk to nie wyobrażam sobie inaczej skręcać. Wtedy to faktycznie może i po Agrestowemu bym się nie składał

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko w cenie nowego takiego Zontesa masz na przykład kilkuletnie CB500F ... Albo Yamahę Pafnuca i jeszcze na kask i ciuchy zostanie.

Jeździłem na cb500f z abs w nowej budzie, zrobiłem na nim kilka k km. Świetny motocykl na wypad w miasto czy niedzielną przejażdżkę. Każdemu polecę. A paliwo to wącha.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Popier96 napisał:

Jak wejdzie w nawyk to nie wyobrażam sobie inaczej skręcać. Wtedy to faktycznie może i po Agrestowemu bym się nie składał

Ja po prostu skręcam.

Nie zastanawiam się czy z przeciwskretem.

Nie ufam zakrętom....z dawna mi zostało....jakoś tak...

Ostatnio na takim fajnym zjeździe , ślimaku mnie innym motocyklem wyprzedzał.

Ja w dwie osoby, ostrożniej...no ładnie się kleił.

Podziw mój dla niego

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Lewe, czy prawe?

Nie wiem. Pierwszy raz zobaczyłem to myślałem że ręki że smaru niedomył 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

@gregor1284 te czopery to zupełnie nie moje klimaty ...

A weź. Te ich stroje to mi przypominają to

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A jeździłeś kiedyś jakąś motorynką, komarkiem lub czymś w tym stylu ? Bo jak tak to spokojnie poradzisz sobie z zrobieniem kategorii A .

A no i komarka miałem, i wske. A jeździło sie na różnych u znajomych, Teraz znowu składam wske prawie gotowa jest. Ale z prawkiem to nie wiem czy zalicze...jakoś nie mogę się zebrać a jeździć by sie chciało.  

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Nie czaje i ja tego 🤔

To działa.

Naprawdę lwpoej się skręca odpychając kierownicę.

Jednak zazwyczaj nie zwracam na to uwagi.

Nie wiem cZy dobrze skręcam.

Po prostu odpychaj kierownicę w zakręcie.

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A no i komarka miałem, i wske. A jeździło sie na różnych u znajomych, Teraz znowu składam wske prawie gotowa jest. Ale z prawkiem to nie wiem czy zalicze...jakoś nie mogę się zebrać a jeździć by sie chciało.  

Jak jeździłeś komarkiem czy WSK to spokojnie sobie poradzisz z kategorią A ...

Opublikowano

Tatuaż czy kolczyk to dziś za mało.  Teraz trzeba mieć krążek w uchu lub wardze.🤣

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nie czaje i ja tego 🤔

Masz zakręt w prawo, odpychasz prawą manetkę od siebie. Masz zakręt w lewo, odpychasz lewą manetkę od siebie. Cała magia. A moto się kładzie jak chce i każdy zakręt jest do zrobienia.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v