Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Ile chciał tyle zapłaciłam. Jakby mi nie pasowało to by mi nie kosił jest w czym przebierać. 

Na 4ha kumpel kupił MF z kosa 2.6 bodajże bo żaden kombajnista mu nie pasował. Także zawsze rozwiązanie masz 🤣

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Cię dzisiaj wzięło na skąpstwo Rochu😱...

Nie mam jeszcze emerytury

21 minut temu, Desperado napisał:

Dlatego nie jeżdżę na żadne usługi i mam spokój.

Jak się bizon sprawuje? 

4 godziny temu, konteno napisał:

Dziękuję ślicznie

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jak się bizon sprawuje? 

Bizona mam w małym palcu do napraw, także to jest laleczka.

11 minut temu, malaczarna napisał:

A w życiu. Garaż by trzeba było dobudowac

Jak się z Tobą chciałem żenić, toś co mówiłaś?  ze za biedny jestem i za daleko i przynajmniej podstawówkę musisz skończyć,    :P no to teraz cepem sobie młóć. xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
malaczarna napisał:

19 minut temu, Qwazi napisał:

Tak mi troszeczkę to zdanie nie ten tego Joanno...cały czas piszesz "ja kupiłam", 'ja chcę kupić", "mnie kosztowało"...obawiam się, że Tomek może mieć rację 🤷 🤭 

Jest głową i szyja co kręci ta głową. Głowa nie planuje wydatków tylko ciągle coś wymyśla a szyja z rozsądkiem robi zakupy i opłaty. Przeinwestowac to łatwo. Nigdy kredytu nie mieliśmy i jakoa nie mam zamiaru brać. I nie jestem Joanna

14 minut temu, HF86 napisał:

Separacja teraz w modzie. 

Byli naganiacze z czystego powietrza i twierdzą że Separacja się często opłaca 🤣

Separacji jeszcze nie było. To trzeba zrobić rozdzielność majątkowa a my nie mamy. Do mnie żaden nie zawita jakoś. Nie zarobi na mnie

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A ja tam konto po wypłacie czyszczę... Gaz, prąd, woda internetowo, tak to wszystko fizycznym pieniądzem, nic kartą.

Jak ją do bankomatu bym co chwilę latała. Dziecka skarbonka też na konto wpłacam jej

mądra kobieta 👍

Desperado napisał:

13 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jak się bizon sprawuje? 

7 minut temu, malaczarna napisał:

A w życiu. Garaż by trzeba było dobudowac

Jak się z Tobą chciałem żenić, toś co mówiłaś?  ze za biedny jestem i za daleko, no to teraz cepem sobie młóć. 

każdy kto ma bizona ma naprawy w małym palcu😉🤭😄

• Haha 3
Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał:

Jak się z Tobą chciałem żenić, toś co mówiłaś?  ze za biedny jestem i za daleko i przynajmniej podstawówkę musisz skończyć,    :P no to teraz cepem sobie młóć. xD

Nie pamiętam propozycji małżeńskiej z twojej strony ale nie martw się wszystkie odrzucam. Mój mąż solidarnie z innymi facetami trzyma mnie przy sobie żeby żadnemu źle tak nie było jak jemu

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Mi jeden jak miał 1400 za dwie godziny koszenia zapłacić to tak pomstował że się na nim nie wiem jak dorabiam. Padło 3,6ha tylko że 2t ziarka uleciało. "BO ON musi do tego dołożyć" 

Skąd ja to znam...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie pamiętam propozycji małżeńskiej z twojej strony ale nie martw się wszystkie odrzucam. Mój mąż solidarnie z innymi facetami trzyma mnie przy sobie żeby żadnemu źle tak nie było jak jemu

Teraz to ja niczego nie szukam, mojej żadna nie zastąpi. Ale czegoś nie rozumiem, jak mąż z innymi facetami?  🙆‍♂️

4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Skąd ja to znam...

Nie jadę za żadne pieniądze i koniec.

Opublikowano

Wiem po babce

6 minut temu, Desperado napisał:

czegoś nie rozumiem, jak mąż z innymi facetami?  🙆‍♂️

🤣🤣🤣 Chciała napisać "w solidarności" a wyszło, że się nią dzieli

20 minut temu, malaczarna napisał:

Nie pamiętam propozycji małżeńskiej z twojej strony

On już tu tylu składał propozycje, że sam nie wie co i komu

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pokaż choć jedną? albo nie rzucaj słów na wiatr.

Opublikowano

Ale pizga. 🙆 

Miało się uspokajać, a tu coraz gorzej.

Elektrycy przywieźli przed południem 3 fazę, teraz ponoć znowu nie ma. 

Nie ma zbytnio co robić. Pierwszy makaron do rozwożenia, w trzeciej wsi bym go szukał 💨💨

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Wiem po babce

🤣🤣🤣 Chciała napisać "w solidarności" a wyszło, że się nią dzieli

Otoz to a babka nie sponsoruje żywota twojego? Pewnie ma duża emeryture

Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał:

tak jak stara? Magdalena? nie łapię już

Nie będę tłumaczył fenomenu babki. Niech Rochu sam tłumaczy🤷...

Napisalaś, że nie masz na imię Joanna, to zapytałem, czy Magdalena, a potem, czy trafiłem z tym imieniem...odpowiesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v