Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Fajnie brać i krzyczeć jak dobrze wiesz że tego nie zrobią.   :P

I jestem bardzo smutny z tego powodu że nie chcą zlikwidować ... Takie sPiSdawacenie wiele złego narobiło ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Głupota by było nie brać jak dają.

No jak tak będziem wszystkie gadać to nigdy niczego nie zlikwidują, to trzeba stanowczo, nie chcem brać wsadźta go sobie wiecie gdzie.  🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Socjalami potęgi się nie zbuduje.....oj nie...

Uczciwą konkurencją też nie

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No jak tak będziem wszystkie gadać to nigdy niczego nie zlikwidują, to trzeba stanowczo, nie chcem brać wsadźta go sobie wiecie gdzie.  🙆‍♂️

To dlaczego głosujesz na PiS który niszczył ten naród socjalem ...

• Like 1
Opublikowano

Większość chce dostawać coś za darmo...

Jak można coś odebrać?

To polityczne samobójstwo.

Każdy chce cos za  nic.

Tyl cze to droga do nikąd 

1 minutę temu, Desperado napisał:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiem że nikt tak nie zniszczył tego społeczeństwa jak PiS przez 8 lat, z ludzi pracowitych zrobił socjalobiornych darmozjadów ....

Teraz to się zmieni. Rudy daje babciowe, renty wdowie i przywraca świadczenia ubekom, oczywiście zostawiając stare pisowskie. Faktycznie, dużo się zmieniło.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano

Kłamiesz aż się kurzy za tobą.    🙆‍♂️

Nie kłamię, to ty nie możesz pojąć że są ludzie którzy nie chcą sprzedawać tego kraju za kilka marnych groszy socjalu ...

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Teraz dto się zmieni. Rudy daje babciowe renty wdowie i przywraca świadczenia ubekom, oczywiście zostawiając stare pisowskie.Faktycznie, dużo się zmieniło.

No musi wspomóc swój elektorat ubecki i ich potomków

Opublikowano

Teraz to się zmieni. Rudy daje babciowe, renty wdowie i przywraca świadczenia ubekom, oczywiście zostawiając stare pisowskie. Faktycznie, dużo się zmieniło.

I robi bardzo źle ... Ale jak jedni zniszczyli ten naród socjalem to i drudzy to robią, tak się zdobywa głosy wśród idiotów socjalnych ...

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Fajnie brać i krzyczeć jak dobrze wiesz że tego nie zrobią.   :P

Zrobią i to raczej wkrótce. 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Nie kłamię, to ty nie możesz pojąć że są ludzie którzy nie chcą sprzedawać tego kraju za kilka marnych groszy socjalu ...

Właśnie widzę jak nie chcą sprzedawać głosując na ludzi dbających o interesy innych państw a nie swojego, a się wkopał.  xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Właśnie widzę jak nie chcą sprzedawać głosując na ludzi dbających o interesy innych państw a nie swojego, a się wkopał.  xD

A to PiS dbał o nasze interesy xD Jedyny interes o jaki dbali to kasa na ich prywatnych kontach ...

Tak walczyli z Rosją że do wojny na UPAdlinie rekordowo importowali od Rosji węgiel xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie, wew innym..

A już myślałem że żonę odciagne od tego pomysłu zakupu kugi...ale co tu kupić teraz...fajny Tucson jest ale 2016 i już prawie 300tys nalotu, samochód z urzedu gminy 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I robi bardzo źle ... Ale jak jedni zniszczyli ten naród socjalem to i drudzy to robią, tak się zdobywa głosy wśród idiotów socjalnych ...

To po co chwalisz jak zmienia,  ale na gorsze?  Socjal nierobom, ubekom kosztem ludzi pracy do tego służalczość względem UE i swojego rodzinnego kraju czyli Niemiec.

• Like 1
Opublikowano

Może masz rację, ale to przez nieudacznictwo.

Raczej przez czystą matematykę. 

Piniendzy nie ma i nie będzie, a te co mają to nie chcą już się dalej dzielić. 

Niegospodarnym nieudacznikiem był pis i przejadał wszystko na bieżąco. 

Takich gospodarzy nam nie potrzeba. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Oj spory przebieg...

No ale jak cena atrakcyjna...

Silnik pewno 1.6 benzyna

2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A już myślałem że żonę odciagne od tego pomysłu zakupu kugi...ale co tu kupić teraz...fajny Tucson jest ale 2016 i już prawie 300tys nalotu, samochód z urzedu gminy 

A np Peugot 3008?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

To po co chwalisz jak zmienia,  ale na gorsze?  Socjal nierobom, ubekom kosztem ludzi pracy do tego służalczość względem UE i swojego rodzinnego kraju czyli Niemiec.

Lepiej ruskim i upaincom 🤔

Bo już tu kłótnie kto Lepiej d*py daje, zamiast pogonić urwy. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Alkohol to zazwyczaj złudne poczucie radości chwilowo daję, a później wpędza w stany depresyjne i lękowe. 

Może i tak ale warto według mnie lepiej spędza się wolny czas🍺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v