Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Bardzo dziękuję za tę garść bezcennych informacji...

Ja na przykład tylko z mięsem... Cebula dla mnie nie istnieje. 

Skąd ta pewność?

Bo do Szczepionki bystra chwacka babka a P0 zaczęły się problemy i P0 zdrowiu

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Bo do Szczepionki bystra chwacka babka a P0 zaczęły się problemy i P0 zdrowiu

Patrz, a mojego kuzyna dziadek nie szczepiony, do 2020 był zdrowy, potem zachorował i w 2022 już leżał pod ziemią ?? To też pewnie od szczepionki xD 

Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał:

To królik...u niego wszędzie musi być kapusta...bez znaczenia w jakim kolorze🤭...

Toż to samo ciasto przecież 🤔

Zastanówmy się co Jacuś nazwał przyczepą🤔...może to konna lorwaga, a on w uprząż był wyposażony🤔...i tu rodzi się pytanie, czy szanowna małżonka dysponowała... batem 🤔🤭...

Marchewkę na śniadanie proponowałem to pogardził...

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

niedawno znalazlem na lace profesjonalny bat jezdziecki- jakas menda jezdzila i zgubila..chcesz moge  mnie s-m nie fascynuje jak ciebie. kajdanki kup se sam

Dlatego nie wiesz, że nie ma czegoś takiego jak bat jeździecki...to się nazywa palcet i nie nadaje się do...poganiania zwierza pociągowego 🤷😁...

...a kajdanek nie muszę kupować bo mam...als bez...puszku różowego...profesjonalne, dwuzapadkowe💪...

5 minut temu, Buszmen11 napisał:

Pewno kaca dzisiaj ma, po tym wczorajszym szykowaniu posłania...a na to lepsza...kapusta😎

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Patrz, a mojego kuzyna dziadek nie szczepiony, do 2020 był zdrowy, potem zachorował i w 2022 już leżał pod ziemią ?? To też pewnie od szczepionki xD 

Bo one zabijają powoli

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, MonteChristo napisał:

Bo one zabijają powoli

Umiesz czytać, nie szczepiony xD Zwykłe teorie foliarzy z tą szczepionką i ciemnota w to wierzy ... Dobrze że niektórzy nie są tacy zacofani bo nadal byśmy mieli redło i pszeniczki po 1-1.5t/ha ...

Przez baranów i idiotów którzy boją się szczepionek mamy obecnie powrót chorób o których już świat powoli zapominał ...

Czarownice też pewnie jeszcze na stosach palicie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał:

Zdjęcia rób żebyś pamiętał jak złożyć 🤭

Już zmieniłem.

Świci.

25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Może tak być.

Bo to z wyprzedzeniem....

33 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Skąd ta pewność?

No coś, kogoś trzeba winić.

Za swe niepowodzenia np. choroby...no ktoś musi być winien temu....

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

dziadek nie szczepiony,

Wszystko da się udowodnić...

Patrz np taki serial z Ferdkiem....

Już większość zmarła...to wszystko przez to że w nim grali ..😆

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Buszmen11 napisał:

Żebym się nie przejadł 

22 minuty temu, Qwazi napisał:

🤷😁...

💪...

Pewno kaca dzisiaj ma, po tym wczorajszym szykowaniu posłania...a na to lepsza...kapusta😎

Żyję 🙋No dzisiaj to lodówkę okupuje 🤷

Opublikowano
38 minut temu, jacus napisał:

zeotrki kup se normalny samochod-taki co lampe wykrecasz i cala wyciagasz -ze by zaprosto nie bylo to trzeba miec 2 srubokrety.

No wyciągałem.

Tył...tapicerka, dostęp, krótki kabel kostki...

W maluchu normalniej było....😆

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

No wyciągałem.

Tył...tapicerka, dostęp, krótki kabel kostki...

W maluchu normalniej było....😆

Jacuś miał na myśli autobus xD Tam pewnie wszystko na wierzchu jak w dostawczaku xD 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał:

a kajdanek nie muszę kupować bo mam...als bez...puszku różowego...profesjonalne, dwuzapadkowe💪...

Dopiero co pisałeś, że nic nie wyniosłeś z roboty

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Piotruś nie wierzę, że ten hektar dwadzieścia musisz obrabiać akurat w niedzielę

U Ciebie coraz gorzej z czytaniem....

19 minut temu, Bananek napisał:

Trzeba dziś ostrożnie się z żonką obchodzić. 

IMG_20240728_133342.jpg

A no, bociany w tym roku na 3 gniazdach które obserwuje nie wyrzuciły młodych. 

Znaczy będzie komu w kurierce na wiosnę robić🫣🫣🫣

• Sad 1
Opublikowano

U mnie też w tym roku dużo bocianów. Może dlatego że mysz opór.  

Kiedyś po 5tej rano wyjechałem talerzować. W pierwszych 10minutach bocian 11 mysz łyknął. Kolejnymi już się bawił

20240713_201925.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Azor07 napisał:

Nie wygniata dłońmi cedzi i już 

Screenshot_20240728-115421~2.png

Dziwnie jakoś

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Lepi nie być królikiem doświadczalnym, na szczurach niech eksperymenty sobie robią 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Umiesz czytać, nie szczepiony xD Zwykłe teorie foliarzy z tą szczepionką i ciemnota w to wierzy ... Dobrze że niektórzy nie są tacy zacofani bo nadal byśmy mieli redło i pszeniczki po 1-1.5t/ha ...

Przez baranów i idiotów którzy boją się szczepionek mamy obecnie powrót chorób o których już świat powoli zapominał ...

Czarownice też pewnie jeszcze na stosach palicie xD 

A ciekawy jestem. Czy za pisa te fajnopoliniaki co się nie szczepili to za radosnej koalicji się zaszczypią 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v