Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Popada i u Ciebie, u mnie też zaczęło się od mocnego wiatru że aż cały kurz z pól zwiewało.

Edit: Coś się chyba wydarzyło, syrena strażacka wyje.

Teraz zaczęło spokojnie padać, mogło by tak do rana. Jednej fazy brak 

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Znowu chlasz? Nie za często?

zadrość czy ass pain ? nikt nikomu nie szkoduje i nie zabrania tak samo żyć 

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Idzie następna burza. Grzmi. My odreagowujemy 

20240712_170436.jpg

kieliszków nie widzę czyli kubkami albo z gwinta walicie 👏

temu to reką spuchła już jak dla Gienka z Plutycz noga 

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

To ja niby do Brzozowa czy Giżyc mam kilka kilometrów, ale u mnie było sucho ...

W środę u mnie lekko kropiło a 2 wsie dalej dolało 15l 

10 minut temu, 6465 napisał:

U mnie wczoraj też sucho. A jak byłem między 19-20 w Warszawie to lało ze świata nie było widać.

Byłeś u tej swojej qq na wejscach? Żółta się pomału robi 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

zadrość czy ass pain ? nikt nikomu nie szkoduje i nie zabrania tak samo 

Ja w domu mam z lekka licząc ze 100l alkoholu. Mogę pić kiedy chce i ile chce ale nic by z tego dobrego nie wynikło.

Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedzieć kiedy, ile i z kim.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

U mnie niby z środy na czwartek coś pokropiło, to pojechałem potalerzować po bobie, o 7:30 rano już nie było śladu po tej mżawce ...

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Ja w domu mam z lekka licząc ze 100l alkoholu. Mogę pić kiedy chce i ile chce ale nic by z tego dobrego nie wynikło.

Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wiedzieć kiedy, ile i z kim.

Przede wszystkim z głową, nie z zagrychą🤷

Drugie podejście deszczu...z pierwszego 12l

Opublikowano
11 minut temu, superfarmer02 napisał:

Byłeś u tej swojej qq na wejscach? Żółta się pomału robi 

Nie byłem. To tak jak i koło domu co mam. Liście schną. Może ten dzisiejszy deszcz ja poratuje .

A ja bym sobie browara strzelił ale nie ma w domu a nie chce mi się aż tak bardzo żeby do sklepu jechać.

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Przede wszystkim z głową, nie z zagrychą🤷

Drugie podejście deszczu...z pierwszego 12l

Jeden inwestor na koniec roboty obiecał litra. Pod fajrant gada: długo jeszcze się będziecie pier**lić z tym sprzątaniem? Zostawta to, kobita z dziećmi skończy. Chodźta do stołu, bo co jest ważniejsze od picia wódki...

Druga tura niecałe 5l, idzie trzecia porcja

• Haha 1
Opublikowano

Koniec dnia, bizon nie był używany. Za poniedziałek trzeba się wymienić w pracy i wtedy będę kosił. Był kolega elektryk i okazało się że tylko jednej fazy nie było na silniku,z drugiego silnika włącznik podmienilismy i działa wszystko. 

Opublikowano

Wiecie jak nazywa się człowiek czerpiący korzyści majątkowe z młodych kobiet? 

Alfons.

A gość co czerpie korzyści majątkowe z starych babek?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Alfons.

koneser oporu 

• Haha 5
Opublikowano
25 minut temu, 6465 napisał:

Alfons.

Stary alfons?

• Haha 4
Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

I mamy trzech...sutenerów🤭

Ja cię ostrzegam drugi raz. Trzeciego nie będzie, tylko d*pa bramka gol

27 minut temu, 6465 napisał:

Rydzyk🤣🤣🤣

Nie no serio. Pilnujcie swoich babek bo one w imię Pana Jezusa gotowe są oddać ostatnią trzynastkę hochsztaplerom

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

komu jeszcze polać?🤔🤭

od takich można kupować albo ich spadkobierców...🤭

Im mniej tych spadkobierców tym lepiej. Po 10tysiecy za hektar znajomy zaproponował i troje by na to poszło ale dwoje nie 

Opublikowano
39 minut temu, szymon09875 napisał:

I znowu pada 👍 

Kurła podobuje mnie się taka pogoda 👍

przekieruj na podkarpackie troche tego deszczu ,biore kazda ilosc

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

mówisz że jak się nawalisz to jesteś szczęśliwy 🤔🤦

Niekoniecznie ja. Ale jeśli ktoś z tego powodu jest szczęśliwy? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Ależ jeden błysk od południa. Oby spokojnie bo będzie sporo pracy jutro...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v