Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Jestem za....

będzie podatek od domowych ciast to i na domowe alkohole nałożą

Opublikowano
20 minut temu, MonteChristo napisał:

będzie podatek od domowych ciast to i na domowe alkohole nałożą

Nie bardzo można nałożyć podatek na coś, co nie jest przedmiotem obrotu, a alkoholem domowej roboty handlować nie można. Gdyby tak podejść do sprawy możnaby było opodatkować np rosół, który sobie ugotujesz na obiad🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie bardzo można nałożyć podatek na coś, co nie jest przedmiotem obrotu, a alkoholem domowej roboty handlować nie można. Gdyby tak podejść do sprawy możnaby było opodatkować np rosół, który sobie ugotujesz na obiad🤷

sk***ysyny by wszystko opodatkowali, można powiedzieć, że podatek od zwierząt hodowlanych który szykują to podatek od rosołu

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Obecna władza ma przepisy w głębokim poważaniu, niestety...zachowują się jak w prywatnym folwarku...

Jeszcze Rafał na prezydenta i będzie cacy, ale dla mnie ten człowiek jest niebezpieczny

Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Ty to masz najlepsze historie

Chcesz ją przejąć? Może odstąpi. 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Wszystkie jej?😄

Raczej. Ale czy ich po nazwisku woła to nie wiem. Jest na gminie obok rodzina gdzie chyba 14 tych aniołków mieli, w szkole się pytali jednego od nich który on jest bo były chyba 3 rodziny o tym samym nazwisku a ten palnął ze 11 ale nie ostatni 

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Że ona tyle ma,ale jego wszystkie 🤔

No skąd. On nima żadnego 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Pójdą w szarą strefę...

Nie powinno być drogo by naród szczęśliwy był..

Ta fajkowa szara strefa to niesmaczna jest. Klepią taki bubel po stodołach że to szok. "Ruskie" to głównie cienkie i średnie a normalnych rzadko. Pamiętam festy kiedyś przykechaly to jak diesle chodziliśmy, tak olejem napędowym czuć je było. Classici znów zawsze jakieś mokre były że uciągnąć się nie dało a jak wysuszyłeś to aż oczy na wierzch wyłaziły. Marlboro w miekiej paczce coś w podobie. Saint George w miarę były, jing ling też 

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Zakaz sprzedaży alkoholu na stacjach plus wyższe ceny= szara strefa, bimbrownie, spirytus techniczny, zatrucia i wzrost przestępczości. Podziękujcie rudemu ch*jowi.

To akurat na plus 

25 minut temu, Qwazi napisał:

Obecna władza ma przepisy w głębokim poważaniu, niestety...zachowują się jak w prywatnym folwarku...

Folwarku zwierzęcym?

17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Po jednym chłopie 🤔

A diabli ich tam wiedzą

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

w jakim lokalu miałeś imprezę w Sochaczewie?

W domu. 15 osób było. Młodzi na dorobku, rodzice niezbyt zamożni i muszą sobie radzić sami. 

Ale za to wspaniali ludzie. Moja miłość gimnazjalna 😉 

Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał:

Dobrze że poprzednia taka nie była, bo co toto by było 🙊😁

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
27 minut temu, HF86 napisał:

Dobrze że poprzednia taka nie była, bo co toto by było 🙊😁

Tyle że jak tamci coś odjebali to zaraz była komisja wenecka,zatrzymanie kasy z ue, kary, łamanie praworządności i łamanie konstytucji. Ci robią wszystko na żywca i wszystko jest ok.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Tyle że jak tamci coś odjebali to zaraz była komisja wenecka,zatrzymanie kasy z ue, kary, łamanie praworządności i łamanie konstytucji. Ci robią wszystko na żywca i wszystko jest ok.

W d*pie mają praworządność tam gdzie sami z praworządnością mało mają wspólnego, chodziło o to by pokazać jak to pis jest beee i wsadzić rudego na stołek, teraz robią z nim co chcą, a głupi naród dał się na to złapać.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Z każdym rokiem robią się coraz bardziej zuchwali. 

Widzą że układ im super wyszedł, a pokłócony naród nic nie robi tylko żre się nawzajem to kradną i sprzedają ile wlezie. 

Z taką mentalnością ludzi zawsze będziemy biednym narodem. 

• Like 3
Opublikowano

4 minuty temu, HF86 napisał:

Widzą że układ im super wyszedł, a pokłócony naród nic nie robi tylko żre się nawzajem to kradną i sprzedają ile wlezie. 

Ale to było jasne jak słońce że tak będzie, to czemu ludzie tak głosowali, nawet tu na tym forum krzyczeli za zmianą, teraz coś zacichli, to co tacy nie kumaci?

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Po jednym chłopie 🤔

Mnie uczono że tylko matka wie kto jest ojcem .

Siema za wczoraj 9mm co daje już 24mm w lipcu 

24 minuty temu, HF86 napisał:

Screenshot_2024-02-15-13-36-21-189_com.android.chrome-edit.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v