Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Może u was lepsze ziemie,bądź deszczu więcej...

U nas ziemie jak trochę więcej wilgoci to i jest, jak pali to i nie ma szału też, jak wszędzie.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Może u was lepsze ziemie,bądź deszczu więcej...

U nas ...no schnie wszystko.

Dzisiaj chciałem ukopać chrzan szpadlem, a że w klatkach to nie dałem rady bo bym stopę połamał tak twardo

Opublikowano
28 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nudzi mnie sie

Cienki bolek jesteś. 

Ja leję na ciebie i bez narzędzi potrafię ignorować.

A u ciebie jednak ciekawość silniejsza niż silna wola. Poszedłeś odkliknąć 

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

oooj jak się bronisz tego jerseya a kogoś wyśmiewasz 😛 dla mnie to jersey i tyle 👍

Nie możesz ścierpieć 🤦...

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

No ale wcześniej już mi pana zięć je sprzedał 🤷 

A nie chcesz tego MF-a, co Karol nim jeździ 🤔...za 500🤷😉...

Opublikowano (edytowane)

Pafnucy masz za dużo czasu, weź się za robotę a nie piszesz ze masz go za dużo i dla tego bez urazy jak ludzie mają za dużo czau to im głupie pomysły przychodzą do głowy

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Kurcze ale malutka. Strach zostawiać, choć może urośnie

Na ten moment to jest towar niehandlowy, więc bardziej strach to sprzedać...ciele bystre i zdrowe, ale mikre...taki urok Konrada...tu jest dobre porównanie cielaków z MCHiRZ i Konrada, a matka cieliczki to SMxMO, a byczka MOxSM, więc cieliczka powinna być lepsza. Zobaczymy, jak ona będzie rosła. Ewentualnie pójdzie na rzeź🤷

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Cielaka

A on wie, jakiego kupił 🤔...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

gdzie jest konfident??? koledzy sie obrazaja 🤣

wlasnie z disko wrocilem, z 15 wyglodnialych samic i ledwo dwoch wybrakowanych samcow. i ja z zona ..nic nie upolowalem..

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Znalazłeś?

oczywiscie..

az sie zdziwilem skad sie wzial,nigdy nie bylo.

dopiero w internecie przeczytalem ze w poniedzialem byla impreza i 50 kg wsypali do morza a resztki jeszcze zostaly

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tego marketowego to nigdy bym nie zjadł ... I jeszcze w tej cenie. Od rolnika swieżutki byś kupił po 15 za kilo bez problemu.

a ten w marketach to nie od rolnika ??

robia badania zywnosci w sklepach.targach i placach-ta w sklepach najczesciej jest najzdrowsza.

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

@Desperado, siales kiedy gorczycę na poplon?

Wie ktoś czy to dobre?

Kiedyś u nas było sporo, a tak ostatnio mniej.

Ciekaw jestem czy warto.

Coś co by można po jęczmieniu, a łatwy i niezbyt drogi dostęp do tego mam..

Tylko tak coś mi świta że pisali że to więcej... Zeżre niż odda...

Bym @jacus zapytał, ale on burstyny zbira...

jesli urosnie to ciezko pod ozimine uprawic,ja sieje pod ziemniaki i jare.

do tego duza ilosc rzepakow sprawia ze ja robaki potrafia objesc do imentu.

3 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Weź Ty chłopie zamiast czytać te wysrywy z Fejsbuka bierz się konkretnie za tą swoją kobietę, zakładaj rodzine, bo zaraz znowu będziesz przeżywał załamanie norwowe a ona będzie skakać po bolcach.

on i kobieta...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

wieta co? kiedyś filmy trwały godzinę i było spoko, bo ciągle byłeś w akcji. teraz włączyłem sobie gliniarza z Beverly (Axel F) i zwątpiłem. niemal dwie godziny. sami swoi - 3 godziny w kinie siedzielim, a nu jeho

Też to zauważyłem, 

2 godziny o niczym 30 minut jakiejś akcji a 30 romansidła 🤣

Oglądałeś kolory zła: czerwień? 

Fajnie zrobiony film. Wiadomo o co chodzi od początku a mimo to trzyma w napięciu. 

Opublikowano
5 godzin temu, Strongman napisał:

Pafnucy masz za dużo czasu, weź się za robotę a nie piszesz ze masz go za dużo i dla tego bez urazy jak ludzie mają za dużo czau to im głupie pomysły przychodzą do głowy

Dziękuję za radę.

Wiesz.

Myślę że mniej nie robię niż np ty.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Też to zauważyłem,  2 godziny o niczym 30 minut jakiejś akcji a 30 romansidła 🤣 Oglądałeś kolory zła: czerwień?  Fajnie zrobiony film. Wiadomo o co chodzi od początku a mimo to trzyma w napięciu.

otóż to, teraz robią filmy o niczym. zauważyłem, że starają się nadrobić krajobrazami i pięknymi widokami to, że brak jest jakiejś sensownej treści. tego filmu co piszesz, nie oglądałem. ostatnio obejrzeliśmy z żonką tego tatuażystę co go wszędzie reklamują. bajka. w normalnym życiu już by zginął z 50 razy

Baks00 napisał:

Jeszcze obrządek i nie ma mnie do późnego popołudnia😔🙋🛌😴

nie mów hop, bo zwykle takie plany kończą się na niemożności zmrużenia oka.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

otóż to, teraz robią filmy o niczym. zauważyłem, że starają się nadrobić krajobrazami i pięknymi widokami to, że brak jest jakiejś sensownej treści. tego filmu co piszesz, nie oglądałem. ostatnio obejrzeliśmy z żonką tego tatuażystę co go wszędzie reklamują. bajka. w normalnym życiu już by zginął z 50 razy

Będę się skradał by małżonki nie obudzić 

Opublikowano
8 godzin temu, HF86 napisał:

Biedra 10 zł za pół kg, drugi gratis dzisiaj. 

Tak się zastanawiałem czy kurom nie wziąć. 😁

Chcesz kury potruć?😂🤣

Siema coś popadało ile to nem

Opublikowano
53 minuty temu, Bananek napisał:

O tatuazyscie tylko czytałem, żadnej dobrej opinii nie widziałem więc nawet nie próbuje oglądać 🤷

Pochmurno.

Trzeba kosiarki uczepić i jechać trochę pobrzęczeć na łąkach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v