Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał:

....zauważyłem tu inne opinie .

Szonuś tu nawet potrafi określić o ile motocyklista za szybko jechał, i dlaczego to wina motocyklisty..

Z policyjnymi statystykami się nie dyskutuje ... A te są wyraźne.

• Like 1
Opublikowano
Uziu92 napisał:

Bananek napisał:

Witam towarzystwo. Od razu z rana życzę wszystkim Piotrom i Pawłom wszystkiego co najlepsze. Niech się wam darzy. @Chłoporobotnik @konteno @Uziu92 i inni dzisiejsi solenizanci, których pominąłem. 

PS. Świętujecie dzisiaj?

dzięki, u mnie jest dwa w jednym bo mam urodziny i imieniny jednego dnia.

no to udanej osiemnastki w takim razie

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

1 l napadało 🌧️

Czyli nadal czekasz na Tuskowe suszowe xD Najpierw na niego plułeś a ja trwoga to do Boga po pieniążki xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Buszmen11 napisał:

Mariusz @Qwazi to nie czasem ten o którym gadaliśmy? https://m.olx.pl/d/oferta/claas-dominator-96-CID757-ID10NOnt.html

Tak. Widać wczoraj wystawił. Wiem, że się z nim Przemek na jutro umówił na oglądanie. Zobaczymy co z tego wyniknie. A widziałeś tego?

https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-zbozowy-claas-dominator-96-86-76-CID757-ID10ackY.html

10 godzin temu, Bananek napisał:

mh. zawsze po tym udaje się spać 😉

Patrz...a moja to...chce więcej 🤦🤭...

2 godziny temu, Karol6130 napisał:

LLU dostało 2l

Teściu, po drożdżach wzrost 30l na zbiorniku

Mielim my rację 

Ni ma za co 🤷...

...pińset się należy 🤭...

Dzień dobry Szanownemu Gronu ...ciepło, słonecznie...

Piotrom i Pawłom 💯 lat w zdrowiu...w tym również bratu mojemu...

...ale nie temu 'bambrowi"- wyjaśnieniam dla Radosława 🤷...

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli nadal czekasz na Tuskowe suszowe xD Najpierw na niego plułeś a ja trwoga to do Boga po pieniążki xD

No a jak

będę doił ile wlezie

Tusk ma upaść

Tusk musi odejść

• Haha 2
Opublikowano

@pedro2 zoba jaka kukurydza po owsie na 6z 😛 nawożenie przedsiewnie berbelucha na szpilkę dostała ze 100 kg saletry i dzisiaj tylko odżywkę i mocznik dolistnie, od chwasta tylko poprzeczniak od łąki bo było trochę chwastnicy a na reszcie pola nie ma sensu 

IMG_5589.jpeg

• Like 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

Dej spokój Michał🙆...dostałbyś...zadyszki🤭...jak ja🤷😁

jak niewierny Tomasz..... dopóki nie włożę palca..........

Karol6130 napisał:

Radku ładna jest 

Ale ma sens

oczywiście, że ma. jest taki moment, że jest już za późno.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał:

Dalo 20 

Wystarczy na tydzień to łap i Ty trochę ale butle stawiasz 

Nic nie stawiam bo z drugiej ledwo porosiło.

Mietek jak tam te Twoje inżyniery pokończyły na mysieńcu drogi? 

Opublikowano
12 minut temu, Karol6130 napisał:

No tak, moje myślenie i słuchanie mnie jest dosyć kosztowne 

Tyle że dla mnie

Kosztowne to jest ślepe słuchanie...żywieniowca🤷...

• Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

Tak. Widać wczoraj wystawił. Wiem, że się z nim Przemek na jutro umówił na oglądanie. Zobaczymy co z tego wyniknie. A widziałeś tego?

https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-zbozowy-claas-dominator-96-86-76-CID757-ID10ackY.html

🤦🤭

🤷

Widziałem. Obejrzałem 3 szt przedwczoraj i ręce mnie opadły. 

Jutro młody chce jechać gdzieś w kraj jakaś laverde zobaczyć. 

Moja pani każe brać tego

https://m.olx.pl/d/oferta/claas-dominator-98-classic-CID757-ID10fTiN.html?reason=observed_ad

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v