Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Przepraszam że przerywam poraz kolejny tę sielankę polityczną 😐

Ale mam taką sytuacje , zamówiłem na allegro farbę poliuretanową 7024 to jest  grafitowy / antracyt , a przysłali takie coś 🤷 5 telefonów i napisałem wiadomość zero odzewu , nie chodzi o pieniądze tylko sam fakt przyznania się do błędu 

inbound8587091677371713515.jpg

W uja Cię zrobili jak każdy.

Mnie cieszy, że ten zasrany Stefanek od nas nie wszedł. 18 tys głosów, a kampanię odjebał jak w holiłudzie.

A Krupiński prosty chłop i miał 13 tys. 

Prawidłowo. 

Przynajmniej tyle, że trzecia d*pa dostała wreszcie po łbie. Doniu wyjuhał

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Mnie cieszy, że ten zasrany Serafinek od nas nie wszedł. 18 tys głosów, a kampanię odjebał jak w holiłudzie.

Prawidłowo. 

a krajewski dużo głosów dostał?

Opublikowano

odchodzac od tematu -pada  jak diabli ..

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

To z kolei Kaczyński- Kukiza Konia czy Leppera. Stare chłopy jak ten Kamysz a tak się dał ograć- ten na niego pluje a ten mówi że to deszcz pada. Będzie grabażem PSLu jak Czarzasty Lewicy. W sumie b. dobrze.

Żałośni są ci ludzie. Teraz krzyczą jebać pis a wyjdzie z klubu dostanie wp***dol od jakiegoś biednego uchodźcy, głupią dziure jeszcze jakiś asfalt wyrucha a na koniec zabierze pieniądze i telefon. Jakiś głupek wstawi do netu i się cieszy. 

a skad ty mozesz wiedziec ze tak sie dzieje ?? kiedy byles w nocy w miescie ?? 

ile znasz takich przypadkow ?? 

1 godzinę temu, konteno napisał:

ja zaczął dziś 2 tygodnie ale pogoda barowa 

skad ja to znam -tez urlop mam a siano moknie.

Opublikowano
Bananek napisał:

Karol6130 napisał:

A na wątrobę to gdzie schował

są rzeczy nie do pokazywania publicznie

@wojtal24 ile za siedzenie w komisji płacili? Chodzą słuchy, że to niemałe pieniądze. Jeden u nas się wysprzęglił niechcący. Za policzenie kart wydanych u nas to rzeczywiście złoty interes. 

chyba 500zl jako członek, vice 600 przewodniczący 700zl czy to dużo czy mało za 18h pracy w niedziel Plus 3h w tygodniu czyli w sumie 21h

Opublikowano
22 minuty temu, pedro2 napisał:

Mnie cieszy, że ten zasrany Serafinek od nas nie wszedł. 18 tys głosów, a kampanię odjebał jak w holiłudzie.

Prawidłowo. 

Weź z tym krupinskim 

Opublikowano
59 minut temu, Mateusz1q napisał:

od stycznia do listopada 2023 r. same elektryki zajęły 47 proc. islandzkiego rynku

Ciekaw gdzie? Chyba w TVPO? Byłem jesienią to ze 3 widziałem. Większość to starsze remple jak w PL.

Opublikowano
wojtal24 napisał:

Bananek napisał:

Karol6130 napisał:

A na wątrobę to gdzie schował

są rzeczy nie do pokazywania publicznie

@wojtal24 ile za siedzenie w komisji płacili? Chodzą słuchy, że to niemałe pieniądze. Jeden u nas się wysprzęglił niechcący. Za policzenie kart wydanych u nas to rzeczywiście złoty interes. 

chyba 500zl jako członek, vice 600 przewodniczący 700zl czy to dużo czy mało za 18h pracy w niedziel Plus 3h w tygodniu czyli w sumie 21h

dla jedneho dużo dla drugiego grosze...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jacus napisał:

Weż kiedy kup bilet na autobus na południe nie na północ np do Włoch i jak wysiądziesz na dworcu w Mediolanie to tam cały czas stoi opancerzony wóz piechoty i z 5 żołnierzy a raczej pracowników firmy ochroniarskiej a za nimi setki murzynów w grupkach po kilku kilkunastu. Wtedy docenisz swoją bude cieciową przy sraczach.

Jak wysiadłem z pociągu to myślałem że jestem w jakieś Nigerii a nie Włoszech. W Rimini i Wenecji podobnie.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Weż kiedy kup bilet na autobus na południe nie na północ np do Włoch i jak wysiądziesz na dworcu w Mediolanie to tam cały czas stoi opancerzony wóz piechoty i z 5 żołnierzy a raczej pracowników firmy ochroniarskiej a za nimi setki murzynów w grupkach po kilku kilkunastu. Wtedy docenisz swoją bude cieciową przy sraczach.

Jak wysiadłem z pociągu to myślałem że jestem w jakieś Nigerii a nie Włoszech. W Rimini i Wenecji podobnie.

Przecież trochę inżynierów, lekarzy i programistów jeszcze nikomu nie zaszkodziłoby. 

Ten id talentów mówił żeby chociaż z miliona przybyło 😁

Opublikowano
Agrest napisał:

Matko, ale pompuje🤦‍♂️

a zawsze mówiłeś że u Ciebie nie pada

Krzysztof81 napisał:

59 minut temu, Mateusz1q napisał:

od stycznia do listopada 2023 r. same elektryki zajęły 47 proc. islandzkiego rynku

Ciekaw gdzie? Chyba w TVPO? Byłem jesienią to ze 3 widziałem. Większość to starsze remple jak w PL.

moje marzenie tam lecieć

Opublikowano
wojtal24 napisał:

plus ustawowo dwa dni wolne

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

18 minut temu, jacus napisał:

no to jest racja. I jeszcze często mają psy chyba od narkotyków czy od czegoś innego

Opublikowano
Bananek napisał:

wojtal24 napisał:

plus ustawowo dwa dni wolne

to zależy jeżeli praca komisji zakończy się przed 00:00 to tylko pn wolny jeżeli po północy to i wtorek teraz poszło szybko ale w samorządowych w pierwszej turze to od 6.00 rano w niedzielę do 7.00 rano w poniedziałek czyli 25h należy się 1h przerwy obiadowej

Opublikowano
7 minut temu, lukasz20 napisał:

@Agrest doczekałeś się pory deszczowej...

Już mocno finansowo po d*pie dostałem przez to.

Żaden oprysk nie zaradzi takim opadom.

Dziś 18 i w czerwcu już 102mm

Opublikowano
Agrest napisał:

7 minut temu, lukasz20 napisał:

@Agrest doczekałeś się pory deszczowej...

Ostatnio narzekałeś ze sucho... Uroki firmy pod chmurką...

Opublikowano

niech zgadnę miało byc 12 ton a będzie tylko 10 ton z ha😙🤔 ...Zara żniwa to się zacznie 🤣

5 minut temu, Agrest napisał:

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

@Agrest, pytanie mam...

Czy w jakiś sposób rygluje, zamyka się w Twojej kudze wlew paliwa?

Jak auto zamknięte to chyba tak. Choć nie sprawdzsłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v