Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Łolek napisał:

Powiem wam spostrzeżenia z wczoraj 

Ludzie nie potrafią zamknąć japy na minutę żeby uczcić śmierć żołnierza 

Reprezentacja kraju gdzie jest wojna gra mecz tysiące bawiących się młodych Ukraińców w wieku 20. 30lat na trybunach  nie wiem czy w historii świata coś takiego miało miejsce 

Gdzie ich poczucie odpowiedzialności za kraj za naród , może i nasi nowocześni uśmiechnięci też by tacy byli 

Wcześniej mnie też to bulwersowalo ale teraz ich rozumiem. Też bym nie walczył za kraj bo społeczeństwo to debile ale siebie i swoich bym bronił 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

Trochę się ludziom oczka otwierają. 

Przecież ten konflikt zbrojny zwany wojną na potrzeby odwrócenia uwagi trwa już ponad 10 lat. 

Ludzie tu ich przywitali bułką z pasztetem, a oni do restauracji i klubów. 

Ale kto o tym gadał, ten ruską onuca był 🙄

Bo mamy społeczeństwo idiotow, ludzi pozbawionych umiejętności samodzielnego myślenia...

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Buszmen11 napisał:

Jak spierdalali na zachód jakie auta było widać w kolejce na granicy? Kraj wojną pogrążony a gospodarka rozwija się w zawrotnym tempie... Broni dajta, bo strzelać nie ma czym. Dwa lata i pocisku nie można samemu wyprodukować. W drugiej wojnie światowej fabryki przestawić na produkcję amunicji można było w dwa tygodnie. Pociągi towarowe tylko wypchane furami jeżdżą do ukry... Komu to jest na rękę? 

Dziś pogodnie. 22st 

Tylko głupi którzy dali się złapać albo Noe mielo się za co wykupić poszli na front

Opublikowano
22 minuty temu, PAN88 napisał:

Podejrzewam że masz rację tak by było 

Z jednej strony ci idioci fanatycy uśmiechniętej koalicji i ci co potrafią sami myśleć by uciekli ale weź z tymi debilami wytrzymaj 

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A jak by ktoś przyszedł i zabrał Twoje truskawki?

Nie dasz mu w mordę?🤔

Nie tak oficjalnie 

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Się nie znam na tym sprzęcie rolniczym. Nie lubię, nie pojmuje i nie robię.

Czyli na wsi jesteś z przymusu, chłop cię uwięził 😊

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

A czy krowiarzowi to baba potrzebna do dojenia krów?

Ile taka kosiarka kosztuje ?

A po co inne ją trzymać? Znajomy żony nie ma i na kawalerkę czasu to wyskoczy sobie raz w tygodniu do burdelu i na krzyżu lżej 😁

Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Się nie znam na tym sprzęcie rolniczym. Nie lubię, nie pojmuje i nie robię.

Zostaw to mężowi miejsko - wiejskiemu 😉

9 minut temu, Karol6130 napisał:

No romantycznie 

Ale żeby tak krowie od ust odejmować, no nie wiem 

A to Ty się kwiatkami żywisz 🤔😱

Opublikowano

To mamy nowe stawki pogrzebowe

Ksiądz 1700 zł +200zł śmieci 

Grabarz za grób murowany 800-900zł za ziemny 1600zł

Otworzenie bramy cmentarza 50 zł 

Jednak jeszcze za dużo osób jest wierzących,  praktykujących

I w tej sytuacji to już chyba by można skończyć z ryczałtem a zacząć traktować jak normalną firmę 

Ochlapać dziecka już nie idą, zrobiło się zbyt drogo

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

165 ma być do 30 i do 60. Na 1.5 ha łąki nic lepszego nie wydumalam

Zaraz zacznie się pisanie że byś kupiła większy ciągnik do tura i kosiarkę z 2.4 minimum i byś miała czas i zdrowie na co inne 🤭🤭🤭🤭

Niech służy dobrze. Wirax ? 

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

I w tej sytuacji to już chyba by można skończyć z ryczałtem a zacząć traktować jak normalną firmę 

Stusek podwyższył pogrzebowy to I czarnym odjebało. 

Do Jezuitow jeszcze lubię zajść, nasi już biznesmeni. 

Ostatnio ni kropidla ni wody, a na fuchę jedzie 🤭

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

To i tak z zasiłku coś może zostać. W 2021r. Brakowało.

Opublikowano
20 minut temu, Karol6130 napisał:

A czy krowiarzowi to baba potrzebna do dojenia krów?

Ile taka kosiarka kosztuje ?

Aby coś innego zdoiła to wystarczy

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Stusek podwyższył pogrzebowy to I czarnym odjebało. 

Do Jezuitow jeszcze lubię zajść, nasi już biznesmeni. 

Ostatnio ni kropidla ni wody, a na fuchę jedzie 🤭

A to zasiłek pogrzebowy już podwyższony? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

A to zasiłek pogrzebowy już podwyższony? 

Prawie drugie tyle. Na papierze 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Bo bym dostał parę groszy za całość. Po pierwsze niewarte to zachodu, po drugie nie należę do tych, co to mają doktoraty w wyłudzeniach, żeby byle co zgłaszać. Dla mnie to jest trochę poniżające...

🤨 

Jak Cię lubię tak teraz głupoty gadasz. 

Ubezpieczam po to żeby mieć w razie wu jakąś ochronę, poniżające? Serio? 

Co sugerujesz, że zgłaszając szkodę wyłudziłem od kogoś pieniądze? Przyjeżdża gość, który ocenia wysokość szkód. Ja jedynie co zrobiłem to zgłosiłem , a potem się odwołałem i dostałem więcej. 

To po co ubezpieczać w ogóle cokolwiek...

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Trochę się ludziom oczka otwierają. 

Przecież ten konflikt zbrojny zwany wojną na potrzeby odwrócenia uwagi trwa już ponad 10 lat. 

Ludzie tu ich przywitali bułką z pasztetem, a oni do restauracji i klubów. 

Ale kto o tym gadał, ten ruską onuca był 🙄

received_1349689172362528.jpeg

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

nie ma ta ciekawszych rzeczy w życiu 😂

Nie ma🤷...życie polega na komentowaniu rzeczywistości i obgadywaniu ludzi ze świecznika, no wiesz....magnatów, oligarchów, celebrytów 😁...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v