Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Klepie w klawiaturę jak jakiś chory na umyśle i ma pretensje że go nikt nie rozumie. :D

@jacus dajesz link czy nie? :P   zaraz założę fejsa i popiszę z twoją.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

gdybyscie byli normalni..

juz jeden dal zdjecie i szybko konto usunal..

17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

placek twoje zwidy nic ci nie pomogą ...prawda jest taka że jesteś dziadem który najmował się za sługusa 🤣🤣🤣

u mnie właśnie tacy obory zamiatają 🤣

w domu wszyscy zdrowi ???

16 minut temu, Desperado napisał:

Pacanku daj link bo ci nie wierzę, kłamiesz jak najęty.    🙆‍♂️ xD

to sprawdz.. co masz do roboty ? woda ci piwnicy nie zalewa..

zapytaj karola -jest na forum.

14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

placek odmłodził swoją łożyskiem 🤣

ty w swoja lozyskami rzucales i uciekla ..

13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dawaj.

w nocy bys sie meczyll i tak bil niemca po kasku zebys nie mail w czym na motorze jezdzic.

12 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie sam

Wet 

Byk

napisz tym psycholom i ile lat ma twoja nowa dziewczyna.

bez odbioru -cos bedze dzialal .

Opublikowano (edytowane)

golebiu  większość tu wstawiła co ma ,nawet swoje wizerunki ...ty tylko klapiesz  ozorem bos dziad ....nie wstawisz nic bo byś się ośmieszył i tyle 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Doceniam męża i dbam o jego ubior

Mnie to można ubrać, ale do trumny.

Nikt ubioru wybierał mi nie będzie, o opinię mogę poprosić i to wszystko. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Będą jak coś. A wczoraj śmiałeś się z kierowcą tira a Ty jeszcze większy pojazd Chrystusowy.

Witajcie popadało tyle że tylko kurz zmyło 

Ja się nie smiałem tylko tyle zarabiają.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wczoraj jeden pryskal doglebowo kukurydze-kurzylo sie bardziej niz gdy sial..

ja zawsze pryskam nalistnie.czasami trzeba poprawiac ale w tamtym roku doglebowe kazdy poprawial.

zamienniki tytusa daj rade a i cena zacheca.

tezosarem pare lat temu poprawialem.

W bezorkowej uprawie doglebowka nie ma sensu, resztki zawsze zmniejszają skuteczność 

Opublikowano (edytowane)

Jak warunki kiepskie to nic nie pomoże...

Gadali że adengo,lumax to pogoda im ganc gy gal-potem dopiero w ujowa pogodę trza było poprawiać 🤬

Czasami wystarczy zwykły Tudor + jakiś nikosulfuron

Co by nie było,nic tak nie wku...jak poprawka

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
31 minut temu, szymon09875 napisał:

W bezorkowej uprawie doglebowka nie ma sensu, resztki zawsze zmniejszają skuteczność 

Niestety 🙄

14 minut temu, Baks00 napisał:

Jak warunki kiepskie to nic nie pomoże...

Gadali że adengo,lumax to pogoda im ganc gy gal-potem dopiero w ujowa pogodę trza było poprawiać 🤬

Czasami wystarczy zwykły Tudor + jakiś nikosulfuron

Co by nie było,nic tak nie wku...jak poprawka

Te adengo w zeszłym roku to działało jak chciało pomimo że pola blisko siebie, ta sama dawka wszędzie i tego samego dnia pryskane 

Opublikowano
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

w tym roku prawie wszyscy sieja bezorkowo-nie tylko ja, zreszta tylko na jednym polu. ,, taki sezon ze nie bylo szans zaorac , od konca pazdziernika nikt  w pole nie wjechal ,wielu nawet pszenicy nie zasialo.

zobacze za pare tygodni jak to sie sprawdzi, ja na pewno bede rimmelem pryskal , potem sie okaze czy bedzie potrzebna poprawka.

w koncu dalo sie cala pszenice prysnac-woda wyschla.. a pszenica miejscami zgnila.

cos w polach slychac ,,jakis sprzet chodzi -tez jade,

a moze to dzwig budowlany ?? 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Niestety 🙄

Te adengo w zeszłym roku to działało jak chciało pomimo że pola blisko siebie, ta sama dawka wszędzie i tego samego dnia pryskane 

Chyba już przeraklamowany towar,poprawiałem też po nim

Niby wzięło a nie dobiło 

• Like 1
Opublikowano

Że dźwigiem próbują dźwigać tę waszą biedę? Niewykonalne, nobel dla wynalazcy takiego dźwigu😜

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

w tym roku prawie wszyscy sieja bezorkowo-nie tylko ja, zreszta tylko na jednym polu. ,, taki sezon ze nie bylo szans zaorac , od konca pazdziernika nikt  w pole nie wjechal ,wielu nawet pszenicy nie zasialo.

zobacze za pare tygodni jak to sie sprawdzi, ja na pewno bede rimmelem pryskal , potem sie okaze czy bedzie potrzebna poprawka.

w koncu dalo sie cala pszenice prysnac-woda wyschla.. a pszenica miejscami zgnila.

cos w polach slychac ,,jakis sprzet chodzi -tez jade,

a moze to dzwig budowlany ?? 

Tam jak to zalane w opór było to się musiała ta ziemia dopiero zasklepić 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

do ludzipsychicznie zaburzonych nie ma sensu pisac z sensem..

Kogoś konkretnego masz na myśli?

kuźwa jak zimno. musiałem czapkę zimową naciągnąć do owijania bel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v