Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

Masz racje, samemu lepiej XD 

Czasami warto to przemyśleć 😉

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Jak dbasz tak masz

Zgadzam się 

20 minut temu, Karol6130 napisał:

Dobra wiadomość taka że 100% cielności dziś 

Sam inseminujesz ?

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

te 20kg to nie znaczy dobrze.... ja przez 24lata ta sama waga no może ze 2kg więcej...

Z chudego szczypiora? Teraz taki w sam raz jest

5 minut temu, slawek74 napisał:

te 20kg to nie znaczy dobrze.... ja przez 24lata ta sama waga no może ze 2kg więcej...

Z chudego szczypiora? Teraz taki w sam raz jest

Opublikowano
10 minut temu, niesamowity90 napisał:

Witajcie, kuku wczoraj posiane i popadało w nocy, żeby jeszcze żyto na kiszonkę przed deszczem udało się zebrać to wcale lux by było...kupkówki zaczynają pierwsze kłosy puszczać, nie nadążam :ph34r:

Rychu ,Ryyyyysieeeeekk   ,ratuj chłopa ,doradż co😉

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Zawsze są. Ile razy słyszałem, że "ogrodnicy" już były wcześniej, a potem i tak przymrozek był. 

U mnie jeszcze nie, ale po ludziach to już powyżej 3 liści ma. 

U mnie 10 dzień po siewie już 2 liść idzie 

• Like 1
Opublikowano

kolejna deszczowa noc- ale pewnie na piasku cos bedzie sie dalo robic. gdy obeschnie.

2 strony postow psycho-fanow o mnie i mojej zonie...

info dla normalnych ,zdrowych na umysle,bo na ciele to wsrod rolnikow nie ma 🤣

moja zona jest 3 lata mlodsza ode mnie ,jak pan bog przykazal..ma 48 lat..

zaden kolega rutkowskiego nie zadal sobie tyle trudu zeby znalezc post do ktorego sie odnosilem piszac o tych 10 latach..

przegrywy maja duzo czasu wiec powinni znalezc.choc stron troche przybylo.

17 lat na forum i widze ze ze zdrowiem psychicznym jest coraz gorzej..

detektywi  z bozej laski 🤣 maja cos wspolnego z kwadratowo glowa- w glowie namieszane .🤣

popadalo wiec sobie popisze.zona w pracy corka w szkole .do pracy na popoludniu.

reszty nie musicie czytac to dla psychofanow 😂🤣😂

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Aż mnie zaciekawiło.

Kiedy tak napisał?

nigdy..

11 godzin temu, Desperado napisał:

Kilka dni temu, nie chcę mi się szukać, napisał że ma o 10 lat starszą i sobie chwali, jeszcze Tomek mu odpisał że inna chyba nie chciała ciecia, czy coś w tym stylu.

cwoku przeczytaj post do ktorego sie odnosile.

To nie chodzi o to, bo może i fajna kobita, ale łatkę wszystkim umie przystawić jaki to amant.

z ciebie sie wysmiewac to zaden zaszczyt,to banalna sprawa

Taaaaaaaaa   🙆‍♂️kłamiesz, dałeś się złapać nieraz na kłamstwie i sam się sypnąłeś przegrywie.  xD

kiedy ?? na jakim klamstwie .

konktetnie z przykladami..

Tu to napisał i się teraz wypiera.

obraz.png

teraz poszukaj postow karola i sprawdz o co chodzilo.

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

No późniejsza szkoła...

Mnie też uczyła....taka fajna, młodzieżowa zawsze była...

No coś widać zaiskrzyło.

Sporo lat są razem.

Aha...

No jednak ciekawe jaki kontekst.

A mniejsza. 

Zaciekawiło mnie bo dość rzadkie.

Nie widzę nic złego w tym.

w moim wypadku nic takiego nie ma miejsca.

10 godzin temu, Desperado napisał:

Tomasz mu na to odpisał czyli zrozumiał o co chodzi tak jak ja i wtedy nie prostował tylko teraz pali znowu głupa.

Screenshot 2024-05-06 at 22-18-16 Pogoda rolnicza w 2024 i nie tylko.png

tomus to klamca.. akurta jemu klamstwa udowodniono 

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Chyba nie potrafi...

Klamca z niego spory.

jakies przyklady ??

daj chociaz jeden ..

10 godzin temu, 6465 napisał:

Desperado będziesz kolekcjonował posty jak kowalsky30? Sekta spokuj. Nie ważne kto z kim śpi. Ważne żeby dzieci były zdrowe.

kazdy kot zmienia konta ma  problemy psychiczne czego orawiok i sean sa najlepszymi przykladami..

10 godzin temu, 6465 napisał:

Jak o jacusia chodzi to ja nie czytam bo on cytuje 10 komentarzy i jakieś swoje wypociny dodaje. 

ja czytam -mma duzo czasu w pracy...

10 godzin temu, Desperado napisał:

Nie szukaj dziury w całym, bo podałem fakty czarno na białym.

Strona 1587, poczytaj o co chodziło.

jeszcze raz piwniczaku -znalez post do ktorego sie odnosilem..

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

14mm za noc, 18 za maj, dalej pada lekko.

juz przestalo. 

3 godziny temu, Bananek napisał:

7 litrów z burzy o 1:40

i ja pomijam, bo nie chce mi się czytać takich długich postów. wyrywa z kontekstu i odpowiada z d*py

Tomek, nigdy nie myśl, żeś jakiś gorszy od innych. masz dwie ręce, chodzisz, rozum na swoim miejscu. nie pisz więcej takich głupot

do ludzipsychicznie zaburzonych nie ma sensu pisac z sensem..

do ogarka-gdybys nie wiedzial to obecnie bogdan-patrz punk o zmianie kont. nie da sie madrze pisac.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

on tu cała swoją nędzę opisał to i nie dziwię się że mu się prawda wymknęła....🤣🤣🤣🤣🤣

toć to zwykły najemnik bez rozumu 😲

jak parobke ? wnuki cie odwiedzaja ??

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

pamiętaj że im dłużej jesteś kawalerem tym dłużej inni dymają twoja przyszło żonę 😲

a twoja odkad uciekla to ilu miales "szwagrow""

46 minut temu, Baks00 napisał:

Screenshot_2024-05-07-08-37-04-20.jpg

a najlatwiejsza opcj- niech nic nie zalozy ,to na polskich plazach rzadsze niz lyzw

13 minut temu, slawek74 napisał:

jak ty sie sprawujesz w lozku tak twoja w kuchni ..

Opublikowano
47 minut temu, pedro2 napisał:

Do 15go wszystkie modele zgodnie bez deszczu pokazują.

Chyba będzie bieda. 

Doglebowka na drugi rok zostanie. Trzeba szukać czegoś po wschodach 

tezosar box czeka 😛

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

kolejna deszczowa noc- ale pewnie na piasku cos bedzie sie dalo robic. gdy obeschnie.

2 strony postow psycho-fanow o mnie i mojej zonie...

info dla normalnych ,zdrowych na umysle,bo na ciele to wsrod rolnikow nie ma 🤣

moja zona jest 3 lata mlodsza ode mnie ,jak pan bog przykazal..ma 48 lat..

zaden kolega rutkowskiego nie zadal sobie tyle trudu zeby znalezc post do ktorego sie odnosilem piszac o tych 10 latach..

przegrywy maja duzo czasu wiec powinni znalezc.choc stron troche przybylo.

17 lat na forum i widze ze ze zdrowiem psychicznym jest coraz gorzej..

detektywi  z bozej laski 🤣 maja cos wspolnego z kwadratowo glowa- w glowie namieszane .🤣

popadalo wiec sobie popisze.zona w pracy corka w szkole .do pracy na popoludniu.

reszty nie musicie czytac to dla psychofanow 😂🤣😂

nigdy..

cwoku przeczytaj post do ktorego sie odnosile.

z ciebie sie wysmiewac to zaden zaszczyt,to banalna sprawa

kiedy ?? na jakim klamstwie .

konktetnie z przykladami..

teraz poszukaj postow karola i sprawdz o co chodzilo.

w moim wypadku nic takiego nie ma miejsca.

tomus to klamca.. akurta jemu klamstwa udowodniono 

jakies przyklady ??

daj chociaz jeden ..

kazdy kot zmienia konta ma  problemy psychiczne czego orawiok i sean sa najlepszymi przykladami..

ja czytam -mma duzo czasu w pracy...

jeszcze raz piwniczaku -znalez post do ktorego sie odnosilem..

juz przestalo. 

do ludzipsychicznie zaburzonych nie ma sensu pisac z sensem..

do ogarka-gdybys nie wiedzial to obecnie bogdan-patrz punk o zmianie kont. nie da sie madrze pisac.

jak parobke ? wnuki cie odwiedzaja ??

a twoja odkad uciekla to ilu miales "szwagrow""

a najlatwiejsza opcj- niech nic nie zalozy ,to na polskich plazach rzadsze niz lyzw

jak ty sie sprawujesz w lozku tak twoja w kuchni ..

Nie ma się czego wstydzić, tak też bywa, dobrze wiemy że kłamiesz, więc twoje prostowania nic nie zmienią, posty Karola były jasne i wyraziste, chodziło o 20 sto i 60-cio letnie kobity, a ty się pochwaliłeś swoją. 🙆‍♂️   xD

Opublikowano

wczoraj jeden pryskal doglebowo kukurydze-kurzylo sie bardziej niz gdy sial..

ja zawsze pryskam nalistnie.czasami trzeba poprawiac ale w tamtym roku doglebowe kazdy poprawial.

zamienniki tytusa daj rade a i cena zacheca.

tezosarem pare lat temu poprawialem.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie ma się czego wstydzić, tak też bywa, dobrze wiemy że kłamiesz, więc twoje prostowania nic nie zmienią, posty Karola były jasne i wyraziste, chodziło o 20 sto i 60-cio letnie kobity, a ty się pochwaliłeś swoją. 🙆‍♂️   xD

cwoku piwniczny -karol pisal ze ma dziewczyne 86 rocznik i nie byl pewny czy da jeszcze rade. wiec odpisalem ze moja 10 lat starsza i daje rade....

rozumiesz kontest przyglupie ???  10 lat starsza od jego dziewczyny a nie ode mnie..

gdybys byl normalny to bym ci dal link do jej fb..

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

cwoku piwniczny -karol pisal ze ma dziewczyne 86 rocznik i nie byl pewny czy da jeszcze rade. wiec odpisalem ze moja 10 lat starsza i daje rade....

rozumiesz kontest przyglupie ???  10 lat starsza od jego dziewczyny a nie ode mnie..

gdybys byl normalny to bym ci dal link do jej fb..

Pacanku daj link bo ci nie wierzę, kłamiesz jak najęty.    🙆‍♂️ xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v