Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

to gzie masz jezdzic ???

Człowieka z nowotworem na chemię lub naświetlania przez wi fi nie da rady wysłać. Na odwiedziny do szpitala teleportować też się trudno 🤷...

2 godziny temu, Baks00 napisał:

Powiem szczerze ten temat Patrona u mnie by się sprawdził 🤦

Super temat

Argumenty za i przeciw znasz. Łącznie z orientacyjnymi kosztami przedsięwzięcia 🤷

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przyjedź, robota siedząca, jedynie ręce muszą pracować, żarło i napitek się zrobi.

Daj dziś spokuj. Święto , idź do sąsiada pogadać kiedy miód wiruje. Po kielichu wypijta i odpocznij.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Aj bo z tymi rozrzutnikami tak jest

Się człowiek namysli a oferta nie obowiązuje 

I trzeba wozić starym

Czyżbyś trzymał z...Marcinem🤔🤭

A poważnie to Ty w innej rzeczywistości operujesz niż on 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Daj dziś spokuj. Święto , idź do sąsiada pogadać kiedy miód wiruje. Po kielichu wypijta i odpocznij.

Nie ma czasu na żadne świętowania, żadnych świąt nie obchodzę. Do życia ani szczęścia mi to nie potrzebne.

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Człowieka z nowotworem na chemię lub naświetlania przez wi fi nie da rady wysłać. Na odwiedziny do szpitala teleportować też się trudno 🤷...

Argumenty za i przeciw znasz. Łącznie z orientacyjnymi kosztami przedsięwzięcia 🤷

Ten sam argument przeciw znasz i Ty.I mamy to w swoich 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pierwszy problem to jakoś zrobić żeby mieszkać osobno , bo kobieta musi mieć własną kuchnię, łazienkę i spokój 

Ja już mam dosyć kupowania gratów , na grzebałem się w tym i przez to miałem nie zrobione na czas itd , teraz inwestuje w "lepszy" droższy sprzęt. Rozrzutnik to myślę jakiś cynkomet lub warfama 6-8 t 

Pierwszego problemu i tak nie rozwiążesz jak należy...

Co do drugiej części, to Twój tok myślenia pozostaje dla mnie nielogiczny, chociaż staram się rozumieć dlaczego tak właśnie myślisz...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ten sam argument przeciw znasz i Ty.I mamy to w swoich 

Teraz zostaje decyzja🤷...

Opublikowano

Witajcie. Ale gorąco dzisiaj, w kościele byłem to na zewnątrz meszka gryzła. Teraz wróciliśmy ze spaceru to też tragedia. No ale o 17 strażacy organizują imprezę i trzeba pojechać, jak to nasz proboszcz powiedział, trzeba im zjeść 10kg kiełbasy, bo myślą że im zostanie jeszcze na zawody. Jutro dzień zakupowy a w niedzielę impreza młodego, już 7 urodziny🙆‍♂️ jak ten czas szybko płynie,jeszcze pamiętam jak pępowinę odcinałem.

Opublikowano
30 minut temu, slawek74 napisał:

Rozjechałeś 🤔

Nie , hoduje 

17 minut temu, Qwazi napisał:

Pierwszego problemu i tak nie rozwiążesz jak należy...

Co do drugiej części, to Twój tok myślenia pozostaje dla mnie nielogiczny, chociaż staram się rozumieć dlaczego tak właśnie myślisz...

Teraz zostaje decyzja🤷...

Rozwiąże budując dom ,ale na to potrzeba czasu

Jak nie logiczny , kupując kosiarke za 5 tys jest ryzyko że to pierwszego pokosu nie wytrzyma , po drugie przeważnie trzeba coś poprawić/naprawić/usprawnić po zdjęciu z przyczepki 🤷 a ja nam już dość siedzenia w garażu. Innego toku myślenie nie mam 

Rozrzutnik też bym przygarnął taki, jedna maszyna a zastępuje jeszcze rozsiewacza do wapna, tylko chyba ciut za mały 

https://m.olx.pl/d/oferta/rozrzutnik-cynkomet-n233-5-CID757-IDUGS4v.html

Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie , hoduje 

Jak nie logiczny , kupując kosiarke za 5 tys jest ryzyko że to pierwszego pokosu nie wytrzyma , po drugie przeważnie trzeba coś poprawić/naprawić/usprawnić po zdjęciu z przyczepki 🤷 a ja nam już dość siedzenia w garażu. Innego toku myślenie nie mam 

Rozrzutnik też bym przygarnął taki, jedna maszyna a zastępuje jeszcze rozsiewacza do wapna, tylko chyba ciut za mały 

Ale ty pierd.....  

Jak kupisz taki z ogłoszenia to możemy się poscigac 

IMG20221122132504.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dlaczego mnie obrażasz.🤔a miałem Ciebie za porządnego

Przecież napisałem wyraźnie że za mały, o taki coś będe szukał . 

https://m.olx.pl/d/oferta/rozrzutnik-obornika-warfama-n218-p-CID757-IDZIJkH.html

I nie interesują mnie wyścigi w gnoju 

Czekam na relacje jak wapno tym wozisz 

Według mnie mało poważny jesteś i z niczego robisz gó...  burze.Wiec wybacz.

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie , hoduje 

Programowy rozrzutnik 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Programowy rozrzutnik 

Tak , dokładnie 

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Czekam na relacje jak wapno tym wozisz 

Według mnie mało poważny jesteś i z niczego robisz gó...  burze.Wiec wybacz.

Wybaczę Ci trudno, 

Tym wapna nie będe woził, 

Ile dałeś za tego swojego bolszewika ?

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Tak , dokładnie 

Wybaczę Ci trudno, 

Tym wapna nie będe woził, 

Ile dałeś za tego swojego bolszewika ?

To jest nabytek kuzyna,ale on przez sezon woził nim margiel,a teraz ja na dalsze kawałki go użytkuje ,jemu już miejsce aby zajmuje

Jak dobrze pamiętam 21.500 na podworku

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale gdzie tu gadka o rozwoju jak on 4.5t

Przecież napisałem że za mały, 6 ton byłby idealny 

8 minut temu, Baks00 napisał:

a teraz ja na dalsze kawałki go użytkuje 

Bogatemu to i byk się ocieli 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie , hoduje 

No to fakt, te 3 miesiące się zejdzie i kolejne 3 na wykończenie. Ale to jak brzuch goni a chce się urodziny na nowym świętować🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v