Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

Gotowy, zobacz na mocowania i odpowiedź gotowa

tak właśnie myślałem. nic pewnego, że będę to kupował, ale rozważam domontowanie tego ustrojstwa do ciągnika. cena nie przeraża. na głupoty nie takie pieniądze się nieraz wydaje, a to byłoby in plus do gospodarstwa.

• Like 1
Opublikowano
konteno napisał:

ja mam 2 ,do końca kwietnia to czwartek i piątek a od maja to wtorek i środa

kusi mnie 29 i 30 kwietnia napisać wniosek o urlop. wtedy od 27.04 do 5.05 byłoby wolne

Opublikowano
1 godzinę temu, damian303 napisał:

Zdrowia życzę.

Ale przynajmniej nie będziesz się wkur.. patrząc jak ci mrozi.

U mnie wczoraj przed 12sta -1°. Masakra, jeszcze dwie noce, niby ma być delikatniej. 

Dzięki. Czuję się dobrze.

Ale co do sytuacji pogodowej to będę się wkur...., taki charakter.

Ma być nos z poniedziałku na wtorek z przytupem

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Niedobrze niedobrze, a mieliśmy teściami zostać 

Dawaj z księdzem i młodym. W kaplicy szpitalnej załatwim. Choć parę godzin teścismi bedziem🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

proteza musi być dobierana indywidualnie. to nie ma tak, że każdemu pasuje

Darek zdolny chłopak, tu napawa tam przyszlifuje i będzie lux.

A ja wolne wziąłem jutro i wtorek co by ziemię przygotować pod kukurydzę i 6-7 też bo 5 komunia u sąsiadki i grzech by było nie wypić po kałamarzu.

Opublikowano
6465 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

proteza musi być dobierana indywidualnie. to nie ma tak, że każdemu pasuje

Darek zdolny chłopak, tu napawa tam przyszlifuje i będzie lux.

w sumie racja. żeby się tylko zmieściła do jamy ustnej

chyba, żeby na gorąco włożyć zaraz po spawaniu

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A kto to będzie doił? A jak ktoś podkabluje? Teraz koza biżuterię musi mieć...

ja swojej nie doję , a wpierdziela jak krowa i bez kolczyków jest 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v