Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Łolek napisał:

Trzeba przywódcy ja zgłaszam ciebie 

Kurna Tomek auto pod kolor kostki, jprdl się powodzi widzę, pewno na tyskiego głosowałeś bo za pisa tak nie było 

Zapraszam, zawsze dobrzy ludzie są mile widziani 

Zapytaj radzia czy  do designu pasuje 😂😂😂😂

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Sławka Tomaszewskiego z Iłowa kojarzysz, bardzo angażuje się w strajk ;) Ciekawe gdzie teraz kandyduje xD

Nie kojarzę. Ja mało się interesuje polityką.  Widzę tylko że jest straszne parcie na władze. U mnie 4 kandydatów na wójta i 4 na radnych z wioski. Nigdy tak nie było.

wszędzie tak jest w tych wyborach

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Bierzesz pod uwagę to że jestem bezstronniczy i finalnie może w łeb dostać parlamentarzysta jak i rolnik?

Ok wchodzę w ten układ 

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No tak

Też leci👍

Boże widzisz i nie grzmisz!!!!! 

Bracia walczą o lepsze jutro a ten leży na wersalce tv ogląda i na rząd narzeka.🙆 Jeszcze jak by jakąś pracę miał do wykonania to bym zrozumiał. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja myślałem ze szlachta to rroche lepiej intelektualnie wyglądała od reszty

Wkrótce pewnie gdzieś po trasie nasz łamistrajk będzie lazł. 

Dajcie mu dodatkowego kopa. 

Opublikowano
witejus napisał:

18 minut temu, Łolek napisał:

a nie stare dziady którzy kręcą się rządzącym koło d*py od wielu lat 

A kto na to pozwala?ano my sami, jaka była frekwencja choćby w ostatnich wyborach do izb rolniczych?5,93% a potem utyskiwanie że stare dziady od lat grzeją stołki.

a powiedz mi co te izby zrobiły dla rolników po za tym że diety biorą co miesiąc. chociaż z 5 konkretów

Nieustraszony1044 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

Marek nie przetłumaczysz takim ludziom Musi OSM Radomsko płacić drogo za mleko że Marcin nie chce strajkować. Ja w niedzielę byłem u takiego znajomego dopytywał jak było na strajku mówię mu ze mógł jechać bo był jeszcze 2 wolne miejsca w autokarze to powiedział a co to zmieni że strajkujemy a później jak już nie miał argumentów to powiedział że niech strajkują Ci co mają nowe traktory, znów mu mówię że ja nie mam nowego traktora i też strajkowalem żeby w przyszłości mnie było stać na jaki kolwiek traktor. To jak już nie miał argumentów to powiedział że on nie ma następców bo córki w mieście na studiach to po co ma strajkować jak pewnie za kilka lat będzie ziemię sprzedawał to mu znów mówię po to powinieneś strajkować żeby za kilka lat mieć komu sprzedać za rozsądne pieniądze ale to są tacy ludzie którym nie przetłumaczysz I nie ma sensu tłumaczyć takim ludzia tylko robić swoje

No dziwny ten Twój znajomy , a było go opierdolić 

Ja to chociaż w necie tylko pierdoły pisze 

3 godziny temu, Łolek napisał:

Ale ja cię nie namawiam a krytykuje cię dlatego że piszesz poprostu głupoty, moim zdaniem oczywiście 

Marek muszę Cię kiedyś odwiedzić , żeby poznał prawdziwego mnie 😉

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

co masz na myśli ,,50 ków,, 🤔

No Ty nie masz tyle to się nie łapiesz 😛

Taki dziwny jak i Ty narzekać na forum że mleko tanie ale na strajk jechać nie chcesz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Strajk Rolników, na mównicy Duda z Solidarności, brawo, brawo ... Już po strajku ... Nagle sobie Solidarność przypomniała że Zielony Ład jest szkodliwy, do 15 października im Zielony Ład nie przeszkadzał ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
42 minuty temu, Łolek napisał:

Ok wchodzę w ten układ 

Dzwoń gdzie trzeba

Czekam na wyboru bo prezes stowarzyszenia z ramienia pisu do rady gminy startuje 🤦‍♂️

37 minut temu, HF86 napisał:

Wkrótce pewnie gdzieś po trasie nasz łamistrajk będzie lazł. 

Dajcie mu dodatkowego kopa. 

Nie ma mnie tam bo chorym

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał: co masz na myśli ,,50 ków,, 🤔 No Ty nie masz tyle to się nie łapiesz 😛

no się ,,jeszcze,, nie łapię 🤷‍♂️ ale co to znaczy 🤔 weź wytłumacz 🤔

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W mediach też coś piszą że rolnicy rzucają petardami w Policję ... Jeżeli to prawda to super akcja z tym strajkiem...

Guzik prawda, rzucają przed siebie policja stoi po bokach,nikt w nich nie rzuca. Helikopter latał,drony 

Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Strajk Rolników, na mównicy Duda z Solidarności, brawo, brawo ... Już po strajku ... Nagle sobie Solidarność przypomniała że Zielony Ład jest szkodliwy, do 15 października im Zielony Ład nie przeszkadzał ...

Nie zwalaj na nich bo wam też nie przeszkadzał, do ekoschematów mało żeście się nie posrali, a że gówno z tego nie kasa to zaczął przeszkadzać.

• Like 3
Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A Tusk się śmieje😁

Myślisz że ma twój charakter?

3 minuty temu, Desperado napisał:

że gówno z tego nie kasa to zaczął przeszkadzać.

Czyli ktoś okłamał...

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Desperado napisał:

Nie zwalaj na nich bo wam też nie przeszkadzał, do ekoschematów mało żeście się nie posrali, a że gówno z tego nie kasa to zaczął przeszkadzać.

Ile ci płacą 🤔bo coś mi tu nie gra, bo fajnie sondujesz sytuację 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v