Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...aaaaa...tam....się nikt nie chce przestraszyc...

1 minutę temu, marulekk napisał(a):

@12Pafnucybędzie dzisiaj buuu??

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Wiesiek twoja kobieta przyjmuje prywatnie tak z ciekawości pytam bo tu takiego bogacza zgrywasz?

Bywasz w małych przychodniach?...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bywasz w małych przychodniach?...

Takich NFZ. Bywam.

Z dziećmi 

A i tak często gęsto kończy się u prywatnej pani doktor. 

W przychodni jakoś mają straszny problem z wypisaniem antybiotyku.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No to chyba wiesz jak to bywa...

...a nie będę może pisał jak to u nas jest...

To napisz SMS. Bo jestem aż ciekaw czy u was jest tak samo jak u nas.

Opublikowano
5 godzin temu, Qwazi napisał(a):

@6465 i @pedro2 Tomek i Marcin z dedykacyją dla Was😉😊👇

https://www.facebook.com/share/v/1DC7c7VL3M/

Dej pan spokój. W sezonie miałem większy luz niż teraz. O 17 w domu, obiad, obrządek i warsztat do 21.

Ostatnio taki ogień, że nawet opuścić wanny ni ma czasu 😏 firma się rozwija, dwóch starszych poszło na emeryturę, nowych nie ma, a pieniądz zacny.

Ludzie to debile. Rączki lewe, słuchawki na uszach, morda w telefonie i nie chce pracować bez umowy o pracę... 

Nie czytam to nie wiem czy było. Ale tak jak mówiłem trzeba poczekać na wersję drugiej strony, no i jest.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=881356544149832&id=100068264828187

Na takich warunkach oddałbym złoma w pisdu 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

dziś na giełdach masło spadło z 41zl na 32zl /kg 

I niedługo masło będzie za 3 zł jeszcze trzeba trochę poczekać. 

Dobranoc Pafnucy 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
6 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Ludzie to debile. Rączki lewe, słuchawki na uszach, morda w telefonie i nie chce pracować bez umowy o pracę... 

Widzę, że Ty z tych najmądrzejszych skoro pracujesz bez umowy.

Może kiedyś pójdziesz po rozum do głowy i też bez umowy nie będziesz chciał pracować. 🤭

2 na plusie opadów brak

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Podobne zgarywki były np z cukrem po 6zł. Teraz w promocji po 2zł i nikt nie kupuje tak sie ludzie obkupili.

A z olejem też nie było takiej sytuacji ?? Bo też coś mi się kojarzy. Robią te nagonki w mediach i internecie a głupi naród leci ...

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...

Nie rozumiem czemu ludzi cieszy jak coś złego...

Ludzi bardziej cieszy czyjeś nieszczęście niż swój sukces....🙋‍♂️🤦 niestety 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to taka pani Partycja...🤷

Dziwne że ta Patrycja pisze w tych samych tematach co Kowalski cóż za zbieg okoliczności 🤣😝 I podobno jest z Warszawy a pisze na forum rolniczym 🤣😂

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
32 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Dziwne że ta Patrycja pisze w tych samych tematach co Kowalski cóż za zbieg okoliczności 🤣😝 I podobno jest z Warszawy a pisze na forum rolniczym 🤣😂

Widziałeś rolnik szuka żony ile listów było?. Kobiety się pchają na wieś jak muchy do gówna. 

Jeszcze i u forumowych Piotrów jakie zagoszczą w domach , kwestia czasu.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Dej pan spokój. W sezonie miałem większy luz niż teraz. O 17 w domu, obiad, obrządek i warsztat do 21.

Ostatnio taki ogień, że nawet opuścić wanny ni ma czasu 😏 firma się rozwija, dwóch starszych poszło na emeryturę, nowych nie ma, a pieniądz zacny.

Nie czytam to nie wiem czy było. Ale tak jak mówiłem trzeba poczekać na wersję drugiej strony, no i jest.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=881356544149832&id=100068264828187

Na takich warunkach oddałbym złoma w pisdu 

Raczej rączki lewe, mamusia i tatuś dadzą to się robić nie chce. Tu już nie chodzi o umowę. Dostanie taki umowę to powie, że za mało zarabia, 8 godz robić za długo, wolnego za mało a robota go męczy.  Głąb totalny, niczego nie potrafi, myślenia zero, chęci do roboty i nauki nie ma, za to aspiracje wielkie bo w internetach się naczytał jaki wyjątkowy jest... 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v