Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Tamta dziewczyna nie jest brzydka ale cóż niektórzy to jakie wymagania mają 🙆

Pioter nie chce . Pewnie i Marcin @Nieustraszony nie chce. I Konteno nawet nie spojrzy .A czy sami jesteście modelami 🤣😝😲

Też nie jestem modelem, a swoje wymagania mam. Zacznie się tym wybrednym starym pannom grunt palić pod nogami to same wskoczą w zastawione wnyki. Poczekam, mam czas😗

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jakiego?

A kupiłem kiedyś taką Fabię 🤦

7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Gop sie mówi 😁

A jak pójdzie do PCPR 🤔😉

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jeśli wprowadzą eutanazję to będzie prosta droga do pozbywania się ludzi, którzy są niewygodni dla np ZUS. Po co płacić emeryturę, lepiej zafundować eutanazję. Może to zabrzmi brutalnie, ale jeśli ktoś sam nie chce żyć, to sam z reguły to życie zakończy i raczej nikt mu nie przeszkodzi. Jakim prawem ja mam decydować, czy jakiś senior ma żyć, czy też nie. Życie jest wartością najwyższą 

Dobrze powiedziane 👍

No mus wstawać 😠

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jeśli wprowadzą eutanazję to będzie prosta droga do pozbywania się ludzi, którzy są niewygodni dla np ZUS. Po co płacić emeryturę, lepiej zafundować eutanazję. Może to zabrzmi brutalnie, ale jeśli ktoś sam nie chce żyć, to sam z reguły to życie zakończy i raczej nikt mu nie przeszkodzi. Jakim prawem ja mam decydować, czy jakiś senior ma żyć, czy też nie. Życie jest wartością najwyższą 

W sumie to aby samemu zakończyć życie, to trzeba być sprawnym w jakimś stopniu. Niektórzy nie są aż tak samodzielni. 

Opublikowano
38 minut temu, radekz200 napisał(a):

przegapiłeś, żałujesz a teraz próbujesz zrobić z siebie bogacza że co to dla ciebie 100 

a nie mówiłem że ciezko będzie ze słafkiem w grudniu 😛

Z tobą ciężko cały rok 🙋‍♂️🤦

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Marek to nie darmowe, za to trzeba było zapłacić, a to co wyprodukuje nasza prywatna elektrownia oddajemy 20% za free dla tych co jej nie mają, płacimy resztę opłat tylko nie za energię..

Ale teraz zastanówmy się jak to możliwe że mamy najdroższy prąd w Europie skoro mamy w Polsce tyle Energi z OZE a nie jest jej mało porównać 15lat w stecz do teraz . 

Bo od lat mamy nierząd który dba o dobra zachodnich mocodawców 

• Like 2
Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ja tego też nie popieram, ale jeżeli się powie że coś takiego istnieje, że tacy ludzie "chorzy" też są to źle ? A może źle że dzieciom się powie w szkole że są pedofile i trzeba na takich uważać ?

Czy nie widzisz że chcą ludziom wmòwić że homoseksualizm to normalność🤔 a nawet większa wartość 🤔🤦

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Też nie jestem modelem, a swoje wymagania mam. Zacznie się tym wybrednym starym pannom grunt palić pod nogami to same wskoczą w zastawione wnyki. Poczekam, mam czas😗

Oj bo masz chyba za wysokie wymagania.

Moze i biedne patrz,?

Opublikowano
28 minut temu, wojtal24 napisał(a):

dużo też zależy od nauczycieli jakie mają poglądy ( nie mówię że to jest dobre) 

ale jedno jest pewne że nie uczy się dzieci patriotyzmu narodowości itp tylko równości europejskości czy to dobre okaże się za kilka lat jak ta młodzież dorośnie. 

Na podstawie tego co wrzucił Rysiek narazie mowia o aborcji że to normalny zabieg medyczy za chwilę może wprowadza taki zapis o eutanazji.

ja nie mówię że nie powinno być wogole aborcji czy eutanazji ale to powinno być rozpatrywane indywidualnie przez komisję specjalistwo a nie przez rządzących.

👍👍👍 bo lakòw brakło...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

Czy nie widzisz że chcą ludziom wmòwić że homoseksualizm to normalność🤔 a nawet większa wartość 🤔🤦

Gdzie masz to napisane że taki będzie program nauczania tego przedmiotu ? Bo jakieś artykuły dziennikarzy którzy opisują że wydaje im się że tak to będzie wyglądać to średnie źródło informacji.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
25 minut temu, Leszy napisał(a):

W sumie to aby samemu zakończyć życie, to trzeba być sprawnym w jakimś stopniu. Niektórzy nie są aż tak samodzielni. 

W sumie tak, ale to nie daje nikomu innemu prawa do pozbawienia życia.

Prawo do życia jest pierwszym prawem w Europejskiej Konwencji Praw Człowieka uchwalonej bodajże w 53 czy 54 roku. Konstytucje wszystkich państw europejskich zostały do niej dostosowane. Jest to prawo niezbywalne i nienaruszalne. I tu bym zakończył dyskusje o aborcji i eutanazji. Obie te rzeczy wynikają z chęci pozbycia się problemu. A że ten problem to człowiek, to na drodze stoi konwencja i konstutucja. Obie silnie osadzone w systemie prawnym. I bardzo dobrze, że tak jest...

Martwią mnie tylko te fikołki z uchwałami 

• Like 2
Opublikowano
40 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie masz to napisane że taki będzie program nauczania tego przedmiotu ? Bo jakieś artykuły dziennikarzy którzy opisują że wydaje im się że tak to będzie wyglądać to średnie źródło informacji.

Łatwo znaleźć info w necie jakie zajęcia mają dzieci w przedszkolach np. Niemiec,  Holandii... nie widzicie że prowadzanie na smyczy człowieka ubranego w uj wie co i mowa w szkołach że to normalne ? 20 lat temu takich promocji nie było,  w jakim kierunku do zmierza ? Wstyd gąsienice filmy tu wrzucać dlatego tego nie zrobię.  Dla mnie to upadek człowieczeństwa, zwierzęta tak się nie zachowują.  

• Like 4
Opublikowano
4 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Najlepszy poród, przychodzisz rano oprzątać i już są 🤩 , od wczoraj plus 3 sztuki 

inbound4607217015764597195.jpg

Nie zauważyłem wcześniej tego zdjęcia. Niech się chowają 👌...limuziaki chyba, albo angusy🤔...tak mi się kojarzą

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Łatwo znaleźć info w necie jakie zajęcia mają dzieci w przedszkolach np. Niemiec,  Holandii... nie widzicie że prowadzanie na smyczy człowieka ubranego w uj wie co i mowa w szkołach że to normalne ? 20 lat temu takich promocji nie było,  w jakim kierunku do zmierza ? Wstyd gąsienice filmy tu wrzucać dlatego tego nie zrobię.  Dla mnie to upadek człowieczeństwa, zwierzęta tak się nie zachowują.  

Ale KOKO - LEWACTWO TAK i to się podoba ich wyborcom mają większość i są dumnie z tego .

Popierają  tęczowego Rafałka .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Czego ta unia nie wymyśli . Że mają prawo kontrolować 😠

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

https://www.topagrar.pl/articles/zdrowie-bydla/kontrola-dobrostanu-w-gospodarstwie-bo-krowa-byla-brudna-nowe-wytyczne-glw-dla-powiatowych-i-hodowcow-2523587#&gid=1&pid=1 🤦

Chcą likwidacji hodowli bydła w Polsce . To Niebieski Język , teraz brudna krowa .

Delikatnie upominają jeśli będą rolnicy stawiać opór , to pier...ną mocniej że zrozumieją że trzeba zakończyć hodowlę .

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Ostatnio popełniłem spory błąd na sesji w gminie. W robocie też mi się zdarzyło kiedyś pomylić🤷.

ja też więcej się pomyliłem niż nie pomyliłem ale wszystko zaczeło sie od pomyłki rodziców 

Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie zauważyłem wcześniej tego zdjęcia. Niech się chowają 👌...limuziaki chyba, albo angusy🤔...tak mi się kojarzą

Jak dobrze pamiętam AN 

20 minut temu, slawek74 napisał(a):

https://www.topagrar.pl/articles/zdrowie-bydla/kontrola-dobrostanu-w-gospodarstwie-bo-krowa-byla-brudna-nowe-wytyczne-glw-dla-powiatowych-i-hodowcow-2523587#&gid=1&pid=1 🤦

Sławek musisz ścielić, ale z 3 ha może być trudne 😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał(a):

Chcą likwidacji hodowli bydła w Polsce . To Niebieski Język , teraz brudna krowa .

Delikatnie upominają jeśli będą rolnicy stawiać opór , to pier...ną mocniej że zrozumieją że trzeba zakończyć hodowlę .

A tymczasem na zachodzie bydło po kolanach w błocie stoi w pierdolniku...

• Like 4
  • Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v