Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Elon czym Ty się zajmujesz? 🧐

Prowadzeniem gospodarstwa.

Dodatkowo mamy mieszkania na wynajem, transport. Kiedyś bardzo dawno temu sprowadzałem samochody, z niemiec i trochę ze szwajcarii.

A i był czas że trochę ciągników ściągnąłem.

Mięsny baron zmarł. 

Edytowane przez Elon
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, 6465 napisał(a):

🥱 Czas pić kawę i w drogę. 

Bo tam jadę a powrót PKP i przez Kraków powrót najszybszy. 

Pomachaj jacusiowi 😅

Edytowane przez marulekk
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Elon napisał(a):

Prowadzeniem gospodarstwa.

Dodatkowo mamy mieszkania na wynajem, transport. Kiedyś bardzo dawno temu sprowadzałem samochody, z niemiec i trochę ze szwajcarii.

A i był czas że trochę ciągników ściągnąłem.

Mięsny baron zmarł. 

A pieniędzy na procent nie pożyczasz? 

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A pieniędzy na procent nie pożyczasz? 

Nie, w Żelechowie był taki co pożyczał, w prasie jest opisane jakie problemy miał. 

Opublikowano

w nocy przymrozek,teraz slonce a mialo padac.

8 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Chodzi mi bardziej o to co wy sądzicie o Facebooku jako komunikatorze społecznościowym który przyciąga ludzi i od siebie uzależnia. ? 

jestes na odwyku od fb ??

8 godzin temu, Strongman napisał(a):

A zgadniecie dlaczego sobie nie założyłem fb,

ma ktos w opisie -szlachta pracuje ??

6 godzin temu, 6465 napisał(a):

🥱 Czas pić kawę i w drogę. 

Bo tam jadę a powrót PKP i przez Kraków powrót najszybszy. 

tylko na dworcu nie idz na zakupy bo do domu nie dotrzesz 🤣

u nas dworzec to tylko dodatek do galerii handlowej -dotarcie do peronow w godzinach 22-6 to wymaga gps-a

2 godziny temu, Elon napisał(a):

Tak, jest w Skórcu, na samym wjeździe i drugi przy kościele.

W łukowie przy cmentarzu są.

A w Stoczku łukowskim na przeciw kościoła.

jak dla mnie to tylko zaklad pogrzebowy bytom.

9 minut temu, marulekk napisał(a):

Pomachaj jacusiowi 😅

w druga strone jedzie.. 

linie na oswiecim elegancko wyremontowali, pociagi osobowe zlikwidowali  na lata a teraz zaczeli przywracac ruch. 

juz ponad milion osob w tym roku przejechalo-glowny cel energylandia.

7 minut temu, pedro2 napisał(a):

Witam rodowych szlachciców 🧎

I tych zdrowych na rozumie 🙋

Kolejny piękny dzionek, mrozik, słoneczko bez wiatrów. 

to zbior rozlaczny ??

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Elon napisał(a):

Nie, w Żelechowie był taki co pożyczał, w prasie jest opisane jakie problemy miał. 

To  co z ciebie za żyd. Jakiś ostjuden.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

tylko na dworcu nie idz na zakupy bo do domu nie dotrzesz 🤣

u nas dworzec to tylko dodatek do galerii handlowej -dotarcie do peronow w godzinach 22-6 to wymaga gps-a

Zara będę jechał. A pociąg się spóźnia żebym zdążył ma ten z Krakowa 🤔

IMG_20241126_084512.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Żony to nie martwi?🤔

W sumie to żeś mi pomysła podsunął...niech się stara, żeby mi się chciało...albo może lepi nie, bo zacznie do roboty gonić 🤔

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał(a):

IMG_20241126_084512.jpg

wczoraj byl dzien kolejarza.wiec wiesz ...swietowali ostro.

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Baks00 napisał(a):

Życzę wszystkim takiego życia seksualnego,jak się dziś pierd....ła robota w nocy na etacie🤬🤬🤬

Ale już prawie w domku, można iść do obrządku 🙋

Jak to mawiał jeden z kierowników wiele lat temu: główną przyczyną problemów jest niechlujność techniczna i operatory barany

Opublikowano
17 godzin temu, konteno napisał(a):

troche @malaczarnauszczupliłem o opau 

IMG_20241125_135638.jpg

Na opał to za dwa lata

Godzinę temu, Uziu92 napisał(a):

Większego gówna niż Facebook nie ma, ja wchodzę tylko dlatego że są grupy z ogłoszeniami i sobie oglądam, czasem się coś kupić uda. 

A tiktoki i te inne?

Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

IMG_20241126_084512.jpg

Tomek szukasz pracy  a kolei potrzebują maszynistów niektórzy sobie chwalą pracę...

• Thanks 1
Opublikowano
51 minut temu, malaczarna napisał(a):

Na opał to za dwa lata

A tiktoki i te inne?

Nie używam tego. Aplikacja agrofoto to też lipa, ale może w końcu uda się ją Jackowi i ekipie jakoś ogarnąć. Agrofoto jako portal to też już się nie raz rynsztok robi , wystarczy poczytać ten temat czasem. Przepychanki jak w podstawówce.  Żeby dorosły chłop się z dorosłego chłopa nabijał a go na oczy nie widział i nie znał osobiście to jak to nazwać ? Chyba że to dzieciaki się chcą dowartościować. 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jacuś w którą stronę 😆 wy się śmiejecie z Jacka że z reklamówką biedry podróżuje a tu biedronka w poczekalni jest to jak wyjść b z reklamówki. 

IMG_20241126_110540.jpg

Edytowane przez 6465
  • Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

🤦‍♂️ 

Bo błędy sypiesz jak przedszkolak i żeby to nie wyszło poza dom🤔

Kiedyś to tylko rodzina wiedziała że jesteś potomek czyngis chana a teraz przez af wiedzą wszyscy że szlachcic błędy w pisowni ma 🤣

Siema słońce świeci. Człowiek dopiero wrócił z drogi. O 19stej z powrotem w trasę 

Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Tomek szukasz pracy  a kolei potrzebują maszynistów niektórzy sobie chwalą pracę...

Kto ma w głowie olej ten pie*doli kolej 🤣

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

W C330 tylne kolo złapało luzu , trzeba łożyska wymieniać czy spróbować srubę dokręcić ? 

Moja szklana kula mówi, że trzeba rozebrać i zobaczyć gdzie ten luz jest🤭

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jarecki napisał(a):

luz moze być tylko na łożysku , tam chyba nie ma nic innego a jeszcze tego nie robiłem łożysko by dokręcił okienkiem

a zdejmować zwolnice jeszcze lewą to troche roboty jest 

Luz  może być na pierścieniu wewnętrznym, zewnętrznym, albo na łożysku wewnętrznym lub zewnętrznym, ale bez odkręcenia dekielka i koła, tego nie zdiagnozujesz

Edytowane przez jacor73
Opublikowano

piekna pogoda a mi sie nic robic nie chce .

2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

znajomy tomek wlasnie poszedl na kurs maszynisty -troche roboty i nauki jest, ale czego on w zyciu nie robil..chyba tylko nie pracowal ciezko a tak to pare fachow ma w reku. mn rozbior miesa wolowego..

Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Jacuś w którą stronę 😆 wy się śmiejecie z Jacka że z reklamówką biedry podróżuje a tu biedronka w poczekalni jest to jak wyjść b z reklamówki. 

IMG_20241126_110540.jpg

z kerfura nie jest ladniejsza ? jest za rogiem... gdy biedronke zamkna wtedy trzeba chodzic po zakamarkach zeby wyjsc na dworzec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v