Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, jahooo napisał(a):

1,5km drogi koło teścia szerokości, uwaga, 2,5m asfaltu, robili 4 miesiące, od poczatku lipca do końca października, akurat jak najwięcej roboty w polu to nie dało się do pola dojechać

ja jestem cierpliwy, ale roboty na dwa tygodnie a pier.... się z tym tyle czasu, to ch.... strzelał, jak trzeba było dookoła jeździć

wcześniej było 3-4m szutrowej drogi, tylko trzeba było od czasu do czasu dołki zasypać, a teraz jadac samochodem to rowerzysty nie miniesz

no ale co zrobić, jak wójt to tylko za coraz to nowymi babami gania i na niczym się nie zna

Ilee?!?! 5 dni i zrobione 

1 dnia równiarka i kamień

2 dzień kamień 

3 dzień podbudowa

4 ścieralna 

5 pobocza 

Opublikowano (edytowane)
Teraz, superfarmer02 napisał(a):

Ilee?!?! 5 dni i zrobione 

1 dnia równiarka i kamień

2 dzień kamień 

3 dzień podbudowa

4 ścieralna 

5 pobocza 

To prywatnie, a na NFZ 4 miesiące xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, radekz200 napisał(a):

po ile alternatory na kg?

hvj wie , silniki elektryczne kupowałem po 7 ,akumulatory biorą po 1,6 

jak 2,5-3 dostaniesz to może wszystko 

o dziwo silnik z kadłubem aluminiowym wyszedł mnie taniej niż tej samej mocy z kadłubem żeliwnym pomimo że alu droższe od żeliwa 

Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kurła ledwo zmieszczę

masz głębokie gardło jak co niektóre kobiety🤭

25 minut temu, wojtal24 napisał(a):

myślę że @konteno zabierze i posprząta 

jeszcze w POniedziałek planuje po wiatrołomy wierzby sie kajtnąć bo grubą odnoge wyebało na łace koło stawu 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...kiedyś pisałeś że mam zły telefon...

A tu czym zdjęcie?

Kalkulatorem?😋

Złej Baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

No to czas na ciężkie popołudnie... 

Jedziemy kuchnie oglądać 😭

Cóż wydatki zawsze są i będą. 😯Ale teraz nawet jak nic nie robić bo ciężko cokolwiek uzbierać bo same opłaty jakie teraz drogie ; prąd ,woda ,śmieci ,podatek ,internet krus,zakup jakiś pasz ,itp🙆

Nawet w sklepie teraz za 200 to mało co kupi

@Mateusz1q co wytrzeszczasz oczy nueprawdę może piszę że teraz to dużo część wypłaty trzeba oddać na opłaty 😲😯🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Na pewno bez paragonu kupił 😛

Nie mam czasu na pierdoły nie przyszł ci to do głowy 🤔 a to o vo pytałeś to tam gdzieś na desce pisze 🤭🤪

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Ze tak...całymi dniami🤔

No tak.. Wypłukuję te tony żwiru od rana do wieczora wypatrując drobiny drogocennego kruszcu. Czasem coś zabłyśnie ale to tylko złudzenie 

Opublikowano
23 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Cóż wydatki zawsze są i będą. 😯Ale teraz nawet jak nic nie robić bo ciężko cokolwiek uzbierać bo same opłaty jakie teraz drogie ; prąd ,woda ,śmieci ,podatek ,internet krus,zakup jakiś pasz ,itp🙆

Nawet w sklepie teraz za 200 to mało co kupi

@Mateusz1q co wytrzeszczasz oczy nueprawdę może piszę że teraz to dużo część wypłaty trzeba oddać na opłaty 😲😯🤔

Dobrze mówisz że  były wydatki mniejsze czy większe. Teraz to dopiero się zacznie. Od 2025 roku wszystkie opłaty będą większe. 

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

No tak.. Wypłukuję te tony żwiru od rana do wieczora wypatrując drobiny drogocennego kruszcu. Czasem coś zabłyśnie ale to tylko złudzenie 

Szukajcie aż znajdziecie

Poza tym jeśli się nie umie szukać to poco się bierze za tą robotę 

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie mam czasu na pierdoły nie przyszł ci to do głowy 🤔 a to o vo pytałeś to tam gdzieś na desce pisze 🤭🤪

Dobra, nie to nie 🙋

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj Partycja, ja tylko Radosławowi przypomniałem co pisał...🤷 

Chceta co ze sklepu?

17322050560912208637851151653875.jpg

Chipsy i gorzką czekolade 

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Ale się urobiłem 🙆‍♂️🤦

Prawie jsk dziad albo i bardziej 🤔

O bardziej to nie, nie da się bardziej 

19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj Partycja, ja tylko Radosławowi przypomniałem co pisał...🤷 

Chceta co ze sklepu?

17322050560912208637851151653875.jpg

Yyy 🤮 oby ma dziadowska noga nie musiala w takim przybytku stanac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v