Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jej ...przydupaski się żalą że nic nie mogą 🤣

jakimś dziwnym trafem właściciel tego Zetora taki malutki się zrobił 🤣🤣🤣🤣🤣

Pewnie materiały po cichu zbiera, jak to upubliczniasz jego adres zamieszkania, wygląd obejścia, a i jego samego. Gdybyś był gołodupcem, to pewnikiem głowy by sobie nie zawracał, ale ty przecież lokatami publicznie się chwaliłeś. Oj, będzie się trzeba z Jacusiem majątkiem podzielić. Oj, trzeba będzie. Tym bardziej, że on pewnie już po nocach spać nie może, przechodniów i sąsiadów się lęka, a i żona syndrom prześladowania odczuwać zaczyna. Dobra koperta dla dobrego psychiatry i lokaty jak bańka mydlana pękną😂

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Podobnie jak przedmówca, popatrzy się bez okno jak bogatsze w niebo świeca złoży się wszystkiego nawzajem i do wyra 

Ty to teraz już tak najbliższe kilka lat😆 jeszcze okna poutykać żeby nie za głośno było 🤭

Trzeba do stołu ekipę zebrać co bimber lubi. Najgorzej usiąść gdzieś gdzie jeden pije wódkę, drugi bimber a trzeci whiskey. I każdy przyniesie to co lubi. Na drugi dzień🤕

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał(a):

Nuda. 

Zapisujecie się już na sylwestra? Jakie u was ceny?

Cały rok się męczę. Bym chciała odpocząć. 560 chyba w dworku. 360 na mojej wsi

Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Na Chińskie jadło ja nie polece 

Ja lubię tylko sajgonki 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Chęci mam gdzieś pobalować. Tylko czy sister zgodzi się dziećmi zaopiekować 🤔

A ja nie dlugo pół wieku przeżyje i jeszcze sajgonek nie jadłem. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

jak się nie pcha co się lubi to puknie co popadnie 😜

Kaczka czy kura ważne aby dziura 😜 

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał(a):

Chęci mam gdzieś pobalować. Tylko czy sister zgodzi się dziećmi zaopiekować 🤔

A ja nie dlugo pół wieku przeżyje i jeszcze sajgonek nie jadłem. 

Byłoby bliżej to by wujek z nimi został ;)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Pewnie materiały po cichu zbiera, jak to upubliczniasz jego adres zamieszkania, wygląd obejścia, a i jego samego. Gdybyś był gołodupcem, to pewnikiem głowy by sobie nie zawracał, ale ty przecież lokatami publicznie się chwaliłeś. Oj, będzie się trzeba z Jacusiem majątkiem podzielić. Oj, trzeba będzie. Tym bardziej, że on pewnie już po nocach spać nie może, przechodniów i sąsiadów się lęka, a i żona syndrom prześladowania odczuwać zaczyna. Dobra koperta dla dobrego psychiatry i lokaty jak bańka mydlana pękną😂

o jej jak się zląklem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wiesz wielki świat google street wszystko widzi ...polska A a nie wschodnie zadupie 🤣🤣🤣🤣 ....to mówisz że wygląd obejścia przy drodze jest tajemnicą dla sąsiadów 🤔....a ja sądzę że  oni nie mają wstydu przed sąsiadami i mają nie po kolei  w głowach i tyle ...bo kto normalny żyje jak w śmietniku 😲...

już raz mi udowodniłeś że jesteś cienki z prawa bo twierdziłeś że darowizna jest nielegalną w tym kraju ....widzę że niczego się nie uczysz i dalej jestes w deeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....nawet mnie nie zaskakujesz bo zawsze byłeś nijaki taki bez polotu 😲 ..poprostu nudne wypociny dretwego bezbarwnego gołębia 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Byłoby bliżej to by wujek z nimi został ;)

Właśnie idę ich gonić w piżamy 😕 pójdą spać to muszę w chałupie ogarnąć, bo jak gospodyni przyjedzie jutro to się nie zmieści 🤭

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano

Tak czytam i czytam . Normalnie stare chłopy a,  ,,nic nie rosną  .  Strach z wami było by,, jenzora'' nawilżyć  . Normalnie koło fortuny ,nie wiesz co będzie .    już kilku tu nie pisze  wcale ,normalnie bagno . Ze swoimi kobitkami też tak ?

• Like 2
Opublikowano
26 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jej jak się zląklem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wiesz wielki świat google street wszystko widzi ...polska A a nie wschodnie zadupie 🤣🤣🤣🤣 ....to mówisz że wygląd obejścia przy drodze jest tajemnicą dla sąsiadów 🤔....a ja sądzę że  oni nie mają wstydu przed sąsiadami i mają nie po kolei  w głowach i tyle ...bo kto normalny żyje jak w śmietniku 😲

Ja wiem, że on, jak nikt, swoim głupim pyerdoleniem sobie na to zainteresowanie twoje zasłużył, ale już go nie kop, leżącego. 

Opublikowano (edytowane)

widzisz w zasadzie powinieneś być mi wdzięczny bo tyz byłeś kopany 🤣...co to za kopanie jest ...sam podał namiary praktycznie ,mało tego zapraszał do siebie osobiście wiele razy 🤣🤣🤣🤣...człowiek ciekawy jest poprostu polski A 😲

Opublikowano
12 minut temu, kizak napisał(a):

Tak czytam i czytam . Normalnie stare chłopy a,  ,,nic nie rosną  .  Strach z wami było by,, jenzora'' nawilżyć  . Normalnie koło fortuny ,nie wiesz co będzie .    już kilku tu nie pisze  wcale ,normalnie bagno . Ze swoimi kobitkami też tak ?

Przynajmniej nudno nie jest....😆

• Sad 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Ty to teraz już tak najbliższe kilka lat😆 jeszcze okna poutykać żeby nie za głośno było 🤭

Trzeba do stołu ekipę zebrać co bimber lubi. Najgorzej usiąść gdzieś gdzie jeden pije wódkę, drugi bimber a trzeci whiskey. I każdy przyniesie to co lubi. Na drugi dzień🤕

U mnie cisza i spokój, sąsiadów za ścianą będę miał, ale oni nie imprezowi 🤭 

Co by w przyszłości nie było zgrzytów to na ściane między nami jeszcze wyciszenie będziemy zakładać 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Produkują się jak oszalali, bo liczyli na wielki romans a tu zonk🤣

ponoć nie mogłas się odgonić od adoratorów na PW dziewczyno 🤣🤣🤣🤣...oczęta pewnie ropą zaszły od wypatrywania 🤪

Opublikowano
53 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

już raz mi udowodniłeś że jesteś cienki z prawa bo twierdziłeś że darowizna jest nielegalną w tym kraju ....widzę że niczego się nie uczysz i dalej jestes w deeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....nawet mnie nie zaskakujesz bo zawsze byłeś nijaki taki bez polotu 😲 ..poprostu nudne wypociny dretwego bezbarwnego gołębia 🤪

Widzę, że nie mogłeś się powstrzymać😂

może bym i z tobą podyskutował, ale nie mam w zwyczaju, od jakiegoś czasu, dyskutować z tchórzliwymi pśitkami w męskich bokserkach. 

Opublikowano (edytowane)

zapewne napisał byś o zwidach   pewnej pani 🤣🤣🤣

mój boże jakie to męskie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

napisać na forum o zmyślonych zwidach to prawdziwe bohaterstwo 😲...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v