Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, gregor1284 napisał:

No też właśnie. Szkoda czasu i pieniędzy, lepiej w to miejsce poleżeć. Ja patrzę na somsiada złodzieja co on się urobi to szkoda gadać 

Na sadzą takie pomidorów, ogórków ziemniaków, kapusty, drobiu na poszczą i potem ludzi naciągają, bo we lidlu to mniej jak za połowę kupią. 

Ech, że jeszcze paragrafu na takich nie ma 🙄

A i jeszcze podatków płacić nie chcą 😒

Opublikowano
52 minuty temu, Agrest napisał:

A ile to dodatkowo areału I pieniężnie?

25 tys za pół hektara.

Nawet na biomasę tego nie chcą za bardzo bo pytałem.

Gdyby choć zabrali i parę złotych dali na odsadzenie to jeszcze ok.

Bo kupić i w marnacji żeby sobie dziadostwo rosło to podwójnie bez sensu 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

A to już niedługo. 

Zrobi się i skończy się trucie swoim żarciem🤣

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

25 tys za pół hektara.

Nawet na biomasę tego nie chcą za bardzo bo pytałem.

Gdyby choć zabrali i parę złotych dali na odsadzenie to jeszcze ok.

Bo kupić i w marnacji żeby sobie dziadostwo rosło to podwójnie bez sensu 

Bierz. Jak podmokły to od razu zakłdaj fundację - Ratuj bobra .

Stworzysz pierwszy prywatny park chroniony przed Tuskiem- Ostoja bobrów 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A to już niedługo. 

Zrobi się i skończy się trucie swoim żarciem🤣

Dzisiaj też widziałem. 

Podjechało stare audi pod market i ktoś 300 jajek babkom sprzedał. 

Żadnego unijnego opakowania, żadnej pieczątki, a i paragona nawet chyba nie było. 

Może chociaż monitoring złapał, przecież to się ludzie mogą o truć. 

Ta kura mogła nawet w klatce nie siedzieć 😒

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

Na sadzą takie pomidorów, ogórków ziemniaków, kapusty, drobiu na poszczą i potem ludzi naciągają, bo we lidlu to mniej jak za połowę kupią. 

A weź nic nie mów... chodzi tylko ręka w kieszeni i się śmieje... Gdzie to za za kg kuraka 15zl czy za pomidory i papryke po 8 jak na giełdzie po 3

• Sad 1
Opublikowano
6465 napisał:

Da to radę coś oczyścić?

Przed chwilą, slawek74 napisał:

może by w końcu po świętował 🤔🤭

Po motor jedź, sezon się skończył to cena będzie dobra😁

pieniądzę pezepuściłem 🤪 a roboty się narobiło...🙆‍♂️🤦 może jutro się odpocznie 🤭.. jak się zrobi robotę 😁

Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

received_8348641848554566.jpeg

7 minut temu, HF86 napisał:

Dzisiaj też widziałem. 

Podjechało stare audi pod market i ktoś 300 jajek babkom sprzedał. 

Żadnego unijnego opakowania, żadnej pieczątki, a i paragona nawet chyba nie było. 

Może chociaż monitoring złapał, przecież to się ludzie mogą o truć. 

Ta kura mogła nawet w klatce nie siedzieć 😒

W telewizji już mówili, jakiś siewca śmierci.... srebrne a4 podobno

Opublikowano
HF86 napisał:

Dzisiaj też widziałem.  Podjechało stare audi pod market i ktoś 300 jajek babkom sprzedał.  Żadnego unijnego opakowania, żadnej pieczątki, a i paragona nawet chyba nie było.  Może chociaż monitoring złapał, przecież to się ludzie mogą o truć.  Ta kura mogła nawet w klatce nie siedzieć 😒

Nie słyszał? Odpust u nas, dino otwarli 😅😅😅😅😅😅

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Nie. Nie ten. 

A może to który kolejny 😧

To się kiedyś może wymknąć nawet z pod kontroli, a toto już będzie mocno niebezpieczne 😔

Że też odpowiednie służby nad tym nie potrafią zapanować...

• Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Karpie jem, ale to na święta...😆 

@Kowalsky30

Lepiej opowiedz o tej twojej nowej dziewczynie.

Ona już wie że jest w bliskim związku z tobą?

Na razie powiem tylko tyle, że jest

3 minuty temu, kris91 napisał:

Pfff. Gdyby lidla albo biedronkę, a nie jakieś dino

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Toć we mnie krew z twojej parafii też mieszana. 

Jak żem słyszeć nie mógł 😁

Nie masz tam kilku hektarów dla nich sprzedać?

Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

Toć we mnie krew z twojej parafii też mieszana. 

Jak żem słyszeć nie mógł 😁

Nie masz tam kilku hektarów dla nich sprzedać?

Każdy tylko sprzedać i sprzedać, sprzedaje się raz, wydzierżawić bym miał coś ciekawego 🤭🤭🤭🤭

Opublikowano
20 minut temu, HF86 napisał:

Nie. Nie ten. 

A może to który kolejny 😧

To się kiedyś może wymknąć nawet z pod kontroli, a toto już będzie mocno niebezpieczne 😔

Dodwonić się tam to masakra. A jak już się udało to kazał w poniedziałek bo dziś to nic już nie da się załatwić. Ale mówił że wyślą jak będą mieli. 

Tak że dzięki. 

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

A weź nic nie mów... chodzi tylko ręka w kieszeni i się śmieje... Gdzie to za za kg kuraka 15zl czy za pomidory i papryke po 8 jak na giełdzie po 3

To rób tak Ty ,wychowaj sto  ,200 ,300 kur i sprzedaj jajka po 7 zł ,powodzenia w biznesie .  A zapomniałem ,one zarejestruj w wet.  powodzenia :$;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v