Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Różne są przypadki. Znam jednego z pracy to żona ma jakoś aplikacje i widzi wszystko co robi na telefonie a ten pseudofacet się na to godzi. On oczywiście nie ma wglądu na jej telefon. Żeby wyjść pojeździć motorem to musiał się jej pytać. Normalnie upadek człowieczeństwa.

Frajer jakiś 

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, MonteChristo napisał:

Odleciałeś chłopie, Patrz Gregor się nie obraża jak się mówi na niego dziad

No bo ja jestem dziad 

19 minut temu, marulekk napisał:

On się obraża jak się mówi do niego per pan 😝

A zwłaszcza młode duperki jak tak mówią... 

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Przestań , zauważ że ,, Mieciu,, choć to i tak nie jego imię,sobie jaja robi i dobrze a tak naprawdę to mega bystry i biznesowo ogarnięty gość 

Dzie ja tam bystry... To co udziadowalem w tym roku to zaraz chyba tego nie będzie i znów będę dziadowal...

• Haha 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

Moi rodzice mieli emeryturę z zusu. Mam zmienić sobie źródło ogrzewania ale nie mam pomysłu na co. Na rządna dotacje się nie łapie. Zresztą co te majątki warte patrząc na to co się dzieje teraz z tą powodzią. Chwila i nic nie ma

znaczy duże dochody masz ...

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

znaczy duże dochody masz ...

To jest program dla ludzi nie pracujących

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Tzn oporowiec. Wychodziłem rano z kościoła jechali oporowcy kosić kukurydze- Jaguar 960, Fendt 927 i Fendt 924. W Fendach dzieciarnia taka może max 16 lat. Fajnie, że młodzi garną się do roboty i pomagają ale jak jakiś wypadek czy inna chryja to stary może się nie wypłacić.

16 latek może mieć już prawo jazdy kat T więc wszystko zgodne z prawem no chyba że młodszy....znałem takich chłopaczków po 14 lat jacy zawzięci zapinali sprzęt za ciągnikiem i w pole po szkole, dzisiaj żaden z nich nie może patrzeć na ,,gospodarkę,, mają pracę rodzinę itd...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
Łolek napisał:

12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Toć zawsze na kobiety mówili baby i nie wiem co w tym obraźliwego... 

Chyba u was są pewnie regiony czy pojedyńcze domy gdzie traktuje się kobiety jak drugą kategorie ale nie u mnie 

To tak jakby na faceta mówić dziad bo to równoznaczne 

coś dię tak trgo piotra uczepił 🤔😁🤭🤣

MonteChristo napisał:

1 minutę temu, Łolek napisał:

Chyba u was są pewnie regiony czy pojedyńcze domy gdzie traktuje się kobiety jak drugą kategorie ale nie u mnie 

To tak jakby na faceta mówić dziad bo to równoznaczne 

Odleciałeś chłopie, Patrz Gregor się nie obraża jak się mówi na niego dziad

bo ,,dziad,, ma wiele znaczeń...😎

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jakieś masz srogie kompleksy w tym temacie, jeżeli rozmawiają mężczyźni na forum internetowym raczej anonimową, piszą ogólnie jak to faceci o babach nie precyzując a Ty gotujesz się jak flaki w szybkowarze. To nie jest normalne.

Mi tam na forum mogą pisać o babach, dziadach, chłopach itp. bo to nie są obraźliwe słowa.

Chyba jasne jest że inaczej rozmawia się publicznie w różnych miejscach - szkole, pracy, urzędzie a inaczej z kolegami przy piwie. Przykład rozmowy polityków  nagrane kiedyś u Sowy.

Jak rownasz do tych od sowy to nie mam pytań 

Nie mam kompleksów , po prostu czy na forum czy z kumplami czy przy żonie jestem i zachowuje się  tak samo nie muszę się na nikogo kreować 

Jest tu paru którzy mnie nieźle znają np @6465 cz @szymon09875 czy nawet @PRIMO @Qwazii jeszcze kilku i uwierzy mi nie mam kija w d*pie a wręcz przeciwnie 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jakieś masz srogie kompleksy w tym temacie, jeżeli rozmawiają mężczyźni na forum internetowym raczej anonimową, piszą ogólnie jak to faceci o babach nie precyzując a Ty gotujesz się jak flaki w szybkowarze. To nie jest normalne.

Mi tam na forum mogą pisać o babach, dziadach, chłopach itp. bo to nie są obraźliwe słowa.

Chyba jasne jest że inaczej rozmawia się publicznie w różnych miejscach - szkole, pracy, urzędzie a inaczej z kolegami przy piwie. Przykład rozmowy polityków  nagrane kiedyś u Sowy.

Nie no o dziadzie to niech dużo nie piszą 

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

To już?

Echch...

Niby człowiek ma te 16 ale jak rówieśniczka mówi dzień dobry... Ale dziś miałem klientkę...żeby nie jej rodzice i Merlin z jednym ukraincem to mogła by mnie zmolestowac.. 

• Haha 5
Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Niby człowiek ma te 16 ale jak rówieśniczka mówi dzień dobry... Ale dziś miałem klientkę...żeby nie jej rodzice i Merlin z jednym ukraincem to mogła by mnie zmolestowac.. 

Jeżeli wszyscy zaczynają mówić Tobie na Pan to znaczy że już jesteś stary. Niestety.

18 minut temu, MariuszDe napisał:

16 latek może mieć już prawo jazdy kat T więc wszystko zgodne z prawem no chyba że młodszy....znałem takich chłopaczków po 14 lat jacy zawzięci zapinali sprzęt za ciągnikiem i w pole po szkole, dzisiaj żaden z nich nie może patrzeć na ,,gospodarkę,, mają pracę rodzinę itd...

Ciężko ocenić kogoś po wyglądzie czy miał 16 czy 14 lat. Jeden to ledwo zza kierownicy wystawał w tym monsterze :).

Opublikowano
malaczarna napisał:

9 minut temu, wojtal24 napisał:

nie wiem czy na Ciebie jest ta chałupa czy na mamę ale jak na mamę to jeszcze lepiej. iść do gminy mama ma pewnie niski emeryturę rolnicza złożyć wniosek na czyste powietrze zrobić centralne nowe piec z rusztem żeby drewnem palić docieplić chałupę z wypaty zrobić dach czy masz już zrobiony i będzie zawsze łatwiej tylko trzeba ruszyć 4litery i trochę przy tym pochodzic

Moi rodzice mieli emeryturę z zusu. Mam zmienić sobie źródło ogrzewania ale nie mam pomysłu na co. Na rządna dotacje się nie łapie.

Zresztą co te majątki warte patrząc na to co się dzieje teraz z tą powodzią. Chwila i nic nie ma

napisałem to do @konteno bo on zawsze narzeka ja wiem ze Ty sobie dasz radę co do ogrzewania to albo pellet albo gaz

Opublikowano
5 godzin temu, Buszmen11 napisał:

@wojtal24 @Qwazi 600 ten najmocniejszy. Prąd pobiera dopiero gdy zaczynasz kręcić rozrusznikiem. Na jutupie jest film jak odpalają na tym ciężarówkę. 

Ja chyba wezmę 400, bo wyczytałem, że 600 najmniejszy akumulator 71 Ah, a mam mniejsze. Ponoć jest ryzyko zagotowania mniejszego. Ale żeś mnie namówił 

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jeżeli wszyscy zaczynają mówić Tobie na Pan to znaczy że już jesteś stary. Niestety.

Ciężko ocenić kogoś po wyglądzie czy miał 16 czy 14 lat. Jeden to ledwo zza kierownicy wystawał w tym monsterze :).

Dzie wszyscy wariacie 

Opublikowano
33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

📢📢📢📢📢📢

Dziś nowy sezon rolników co szukają żon

I rolniczek  co szukają mężów

Tvp1 21:20

córka będzie ?

34 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

popieram 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v