Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ślimaki zjesz co o odruch wymiotny przyprawia a ser nie pasuje?🤭

Na studiach koleżanka z Francji przywiozła pleśniaka. Biedna się wstydziła bo jadąc pociągiem  niektórzy przedział opuszczali pomimo zapakowania w kilka reklamówek. 

No powiem że jebało to okrutnie. Ale smak super.

Jednego zjadłem i w tym wcieleniu wystarczy.

Ser jest dobry. Jem b. dużo i to prawdziwego domowej roboty z ekologicznego mleka tyle że nigdy z piwem. Jakoś to się nie zazębia.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Pasowało by lexusa kupić żeby wstydu nie było przed sklepem stanąć 🤭

600 z góry się należy 

Masz córkę, Sławek syna i lexa

A pamiętaj że Marek to i fenda Ci zabierze 

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

I to je skutecznie odstraszało.

Nawet nie chcę myśleć jaką ksywę Ci nadały🥺

Big cyc specjalnie na tą okoliczność utwór nagrał. 🐷

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A jak myślisz, czemu on sobie leży nie zamontowany, a w ciągniku jest taki, jak podlinkowałeś🤔, który jest na drugim zdjęciu 🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Serowe towarzystwo to odklejency, mam paru znajomych to daj spokój. Masz miejsce w skrzynce?

A nie wiem,  ale powyrzucam parę ankiet

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, konteno napisał:

ma to niby lżej dzięki przekładni ale ze względu na konstrukcję delikatniejsze od oryginału R11 czy jak mu tam 

no i wszystko na jedno kopyto i podziału na lepsze gorsze chyba ni ma

ten chyba lepszy konstrukcyjnie mi sie wydaje  

ROZRUSZNIK-SZYBKOOBROTOWY-URSUS-C385-902

Nie ma podpartego bendixa...dla mnie dyskwalifikacja. Raz już zębnik wydobywałem że środka. Dobrze, że szkód nie narobił 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

A tu na AF jest pewien szlachcic

Może też i sery ma 

Spróbuj poprosić, może co chłopstwu rzuci jakim serem

On z rodu królewskiego to może nie chcieć 

4 minuty temu, Łolek napisał:

On już stary nie wiele mu potrzeba 

Przecie Karol już o sobie myśli 🤭

Przyjrzał się linkowi?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Zjechałem do domu wieczorem, kartofli nie ugotowane, mówię kobicie coś Ty obiadu nie gotowała dzisiaj? 

A ona oczy postawiła, mówi toć jadłeś 🙆 

🤨

Trzeba jutro do księcia niech demony przepędzi bo umysł przejęły 

To nie znaczy że na kolację masz kartofli nie jeść. Wczoraj sąsiad u nas był i z rok kartofli nie jadł, na śniadanie ugotował sobie i u nas Merlin racuchów zrobiła to na kolację już tych z rana nie odsmazal bo mówi ze zbyt dużo szczęścia jak na jeden dzien

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

ale dlaczego Żubrówka?

A co za różnica aby kopało

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Pewnie promocja w dino tak jak i na namysłów

Namysłowa lubię, promocji w Dino nie było chyba bo to Lidl niemiecki 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Bo szkoła kosztuje i mądry jesteś po nieudanym zakupie 🤔

No to jest szkoła, która daje najlepsze efekty...na własnej d..ie🤷

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

A tak w ogóle wychodzisz gdzieś?

nigdzie , 20km do miasta, autobusu ni ma by po % wrócić a jechać aby jechać ni ma sensu , a z ludźmi z roboty to i w robocie się zobacze

Opublikowano

Oryginalny z 86 też mam od ciapka. Ale komutator już jest tak starty, że nawet przetoczyć się nie da. Ale działa. Na zapas sobie leży, w razie draki. Działa. Nie będę już szedł do garażu, żeby fotkę zrobić 

2 minuty temu, 6465 napisał:

U mnie w ciapku rozrusznik od nowości początek roku 88. Tylko wirnik wymieniony i szczotki. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

600 z góry się należy 

Masz córkę, Sławek syna i lexa

A pamiętaj że Marek to i fenda Ci zabierze 

Lexa jeszcze nie mam🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v