Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Rodo rodem ale po numerze rejstracji masz wszystko gdzie kto mieszka imię nazwisko temu.

Od kiedy ?? To chodząc po parkingu bym wiedział wszystko ... Z tego co wiem to mając sama rejestrację możesz aby sprawdzić czy jest OC na pojazd ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Strongman napisał:

Rodo rodem ale po numerze rejstracji masz wszystko gdzie kto mieszka imię nazwisko temu.

38 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Z jakiego powodu zamazujecie te rejestracje?

To trzeba by tak samo zasłaniać na drogach czy parkingach

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

250zł za kurs gnoju 40km w obie strony 

ok 10-12t wejdzie 

Czyli dwie moje pronarki

Liczyć ropę nawet po 4zł to za pół ceny obrócę swoim.

Warto czy nie? 🤔 

Jak myślita?

Akurat tydzień luzu mam bo majster dzisiaj dzwonił, że po niedzieli  (Jeszcze się nie zaczęło, a już się kvrwa zaczyna) 😑

A w dodatku chłop nie załaduje na trzyośke za wysoko usrusem. 

a jak Ci opona pizgnie?

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale to policja, a nie zwykły szary obywatel, zreszta, jak wyjeżdżasz na ulicę albo stajesz pod biedronka/lidlem/Dino/ARiMR to zakrywasz tablice ??

Szkoda gadania o zakryciu numeru🙂

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

WSC 5EX5, powiedz czego się dowiedziałeś ;)

Podaj vin jeszcze

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Ale to policja, a nie zwykły szary obywatel, zreszta, jak wyjeżdżasz na ulicę albo stajesz pod biedronka/lidlem/Dino/ARiMR to zakrywasz tablice ??

Jeździ na fałszywych dla zmyłki 😅😅😅😅😅

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Podaj vin jeszcze

Podobno po samej rejestracji można znaleźć adres, imię i nazwisko w Internecie, a więc czekam, dla pierwszego który poda co to za pojazd, mój adres, imię i nazwisko daje litr zewu puszczy i przejechac się pojazdem o tym nr rejestracyjnym ;)

Opublikowano
25 minut temu, radekz200 napisał:

a jak Ci opona pizgnie?

To będzie pizgnięta

Zapas jest 

A dla kogo to oszczędzać 

U mnie to ma pracować, a nie ładnie wyglądać na podwórku 🤪

Opublikowano

To dyrektor całości zamieszania👌...

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Kierownik pryzmy na stanowisku 👍

4 minuty temu, Leszy napisał:

Pierwszy wózek wyrzucony. Akcje czas zacząć 😉🌽🌽🌽

IMG_20240902_154143.jpg

Kolorek elegancki 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v