Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

On jest stary dziad który nie powinien się pokazywać publicznie ...

Czasem powie coś mądrego

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Tak to nawet sucho za pisu nie było

Oj tusek tusek

Weź się za robotę bo na suszowe od Tuska bym nie liczył, "pieniędzy nie ma i nie będzie"

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Czasem powie coś mądrego

Taaa, razem z rachoniem i jakimowiczem xD trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Weź się za robotę bo na suszowe od Tuska bym nie liczył, "pieniędzy nie ma i nie będzie"

Taaa, razem z rachoniem i jakimowiczem xD trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ...

Wiem, więcej ciekawych rzeczy dowiem się od Olejnik i Gozdyry

Przed chwilą, Baks00 napisał:

Może nie ma co wody zabierać 🤔

Grykę siać na zbiór a nie żadne poplony, ma krowy obornika do bólu  a się bawi w poplony

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Cena na priw

20240705_103948.jpg

Widzę każdy kupuje import, u mnie we wsi na jednym ze składów tylko import mają zero polskiego produktu

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ale sie stales slawny-na kazdej dyskotece tylko -pedro.pedro,pedro sie dra.

15 stopni, wiatr daje,,

Z kolegą tam pojechałeś? Widzę dobrze się bawicie 🤣🤣🤣

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Cena na priw

20240705_103948.jpg

Podeślij SMS. Z cena.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, drobny napisał:

Pany ile dać chizalofop-P-etylu na samosiewy jęczmienia ozimego?? bo wczoraj posiałem wykę ze słonecznikiem 

na etykiecie nie pisze bo zależy ile jest substancji czynnej?

Edytowane przez Andpol
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

O co chodzi z kategorią gleby? Pokaż na IV

No to o to że jak masz 10 ha fizycznego a 4 ha przeliczeniowego to masz ziemię sosnowe i suszowe się należy

A jak masz 10 fizycznego a 18 przeliczeniowego to masz tą kat 4 i suszowe nie przysługuje

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ja kupiłem po 5.9.

A nie po 5,19?

Opublikowano (edytowane)

@Rolnik1973 ty lepiej uważaj, bo mojego sąsiada twój rocznik wezwali do Tuskowego wojska xD zamiast suszowego od Tuska dostaniesz kalacha ... Może dostaniesz zaproszenie na 2 tygodnie kolonii z Tygryskiem xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
35 minut temu, Belaruss820 napisał:

Właśnie mi paliwo przywiózł, b7 po 6,22 a tydzień temu woził po 5,77 a b0 po 6. Ale tylko 600l żeby na żniwa było bo jeszcze zapasu z 400l jest

6.04 w zeszłym tygodniu B7 600l

6.24 w maju płaciłem też za taką ilość 

Opublikowano
44 minuty temu, radekz200 napisał:

ale pincet wpadnie 😛

Jeżeli potem za to wodę kupisz..  

Już raz żeś wodę w sklepie kupił 🤭

58 minut temu, MonteChristo napisał:

Wiem, więcej ciekawych rzeczy dowiem się od Olejnik i Gozdyry

Grykę siać na zbiór a nie żadne poplony, ma krowy obornika do bólu  a się bawi w poplony

Spytaj tych co siali po niej buraki 🤭

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, MonteChristo napisał: Czasem powie coś mądrego Taaa, razem z rachoniem i jakimowiczem  trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ...

to już zejdź 🤣🤣🤣🤦

Karol6130 napisał:

58 minut temu, Baks00 napisał:

Co i po ile?

Cena na priw

20240705_103948.jpg

polifoski siej a nie jakieś wynalazki...😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v