Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ciągle o gównie piszesz widać czego Ci brakuje 

Ja się nie spinam bo nie mam powodu tylko nie trawie obrażania ludzi 

to jak kulturalnie nazwac nieukow i glupkow..

on mogl a wy ???????????

02_1716059933_255807.jpg

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Kiedyś to płotu trzymali się pijący 

Teraz na płocie można zobaczyć o

20240519_153907.jpg

u nas mul walczy o reparacje co 100 metrow ..

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Olać i tyle 

ciebie panna olala i co dalej ??

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Czasem myślę że zzkoda moczu, on to robi celowo żeby wywołać reakcje 

to wez gowno -masz go pelno w kolo a zapach ze soba .

49 minut temu, konteno napisał:

chce ktoś rozwiązanie problemów z

za wysokim napięciem i  wyłączającym sie falownikiem od fotowoltaiki?

Białystok 

po co ?? to problem innego swiata

11 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie odmawia się kiedy pieniądz woła. A takie tam.

Już ja nie będę niedziel patrzyl. Części rowerowe błogosławią to niech tam zdala ode mnie to jest wszystko. Chociaż z jednym proboszczem muszę warunki współpracy dogadać w tym tygodniu ale obaj lubimy pieniądze to łatwo nie będzie 

stawiam flaszke ze proboszcz  tez teczowy. wg badan polowa jest z innej parafii 🤣

Opublikowano
8 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

No niektóre tak mają, że gustują w żonatych na kawalera nawet nie spojrzą, a jak jeszcze przystojny to już zupełnie odlatują

Dostaje rozmaite sms może to jakie naciongacze,choroba wie,nie oddzwaniam bo poco.

Screenshot_20240518_225514_Messages.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Będzie?

IMG_20240519_180926.jpg

Pracowita niedziela. 120 kg miodu zapakowane w słoiki.

IMG_20240519_180859.jpg

W jakiej cenie ten miodek?

Opublikowano
1 godzinę temu, farmtrac8244 napisał:

Poświęcenie pól odbyte ,trzeba się gdzieś ruszyć. W Audi pokazuje 24 stopnie.

Ile taka usługa kosztuje, jest jakaś zwyżka plonu?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Ile taka usługa kosztuje, jest jakaś zwyżka plonu?

Co łaska, 8t  pszenicy na V kl gwarantowane, rzepaku 5

Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

@Rolnik1973 weź Grześka zapytaj czy władka nie chce kupić? on te swoje POliftingowe gdzieś sprzedaje czy dla ludzi te generalki robi ? jak by chciał to stoi na złomie 

20240518_101742.jpg

Gdzie to stoi? Jak byś czasem jeszcze tam miał być to podpytał byś się za ile konkretnie do zabrania, jak byś mógł oczywiście.

Opublikowano
40 minut temu, MonteChristo napisał:

Co łaska, 8t  pszenicy na V kl gwarantowane, rzepaku 5

A kukurydzy?😂😂

40 minut temu, Raptus902 napisał:

No to napadało ostro 1 mm...

Ciesz się. U mnie i tyle w maju nie spadło 

Opublikowano
26 minut temu, gregor1284 napisał:

Placebo

Ale taniej od blueN wychodzi podobno

U mnie takich dwóch zrezygnowało z mocznika w qq na rzecz tego cudownego specyfiku. Tak że wiara czyni cuda

Opublikowano
21 minut temu, PAN88 napisał:

A kukurydzy?😂😂

Ciesz się. U mnie i tyle w maju nie spadło 

Kukurydzy 12 suchej

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

to jak kulturalnie nazwac nieukow i glupkow..

on mogl a wy ???????????

02_1716059933_255807.jpg

to wez gowno -masz go pelno w kolo a zapach ze soba .

🤣

Chciałbyś tego gówna, ale nie wiem czy stać cię bo drogie teraz 

A co do zapachu to mamy tutaj i wodę i mydło a  prysznic czy wanna to nie wymysł szatan i  ludzie się tego nie boją 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Znaczy że popił,czy że takie korki? Ja 2 godziny temu wyjechałem to elegancko,mały ruch. Właśnie do domu przyjechałem bo z dziećmi to ciężka podróż 

Ruch 

Jeszcze wyjazd nie wiedzieli gdzie i jak to się zeszło

A na 16 trzeba być w domu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v