Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Takie wypowiedzi powinny być puszczane w głównych wiadomościach.  Wiadomo że wielu nawet tego nie pojmie bo to za trudne do rozkminy, zwłaszcza jak karkówka z biedry na grillu dochodzi a bełt z Lidla temperaturę łapie i trza go szybko dopić, ale może część wyborców by coś załapała .

Choć jest ryzyko że część  chcąc go skreślić postawi na nim krzyżyk myśląc że go wyautują🤣🤣🤣

Matko, co ja piszę, kampanię mu podpowiadam. 

" Jestem kandydatem z ograniczeniami - skreśl mnie stawiając X"🤦‍♂️🤣🤣🤣

No i dobrze że jest taki Braun.

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
51 minut temu, Qwazi napisał:

Przetrząsałem dzisiaj siano na torfie. Kosiłem we wtorek, a opony się cały czas świecą pomimo słońca i wiatru w tym czasie 

Za dobrze szło kurła 

A jak za dobrze idzie to co? 

Już wiem dlaczego ząb od krokodyla się poddał. 

by go cholera wzięła skąd to tutaj 

IMG_20240517_172347_7.jpg

Opublikowano
43 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Perkins jak obciążony to wpierdala tak samo jak Zetor.

A co do mieszkań to żona robiła castingi- pytała czy pracują itp, młode pary, na razie jest ok. Kaska płynie, spłaca się kredyt i pare zł zostaje. Będzie porządny dodatek do emerytury jak się spłacą, odda się może jedno synowi jak zasłuży😉 W życiu bym nie kupował ziemi rolnej po 50 tys za hektar, żeby na niej za***rdalać do końca życia albo dłużej. Tfu.

Jak jest zarobek to się inwestuje. Sam kupuję tylko jak ziemia albo tania albo perspektywiczna. 

Co do mieszkania i najmu. Znajomy pisze w umowie najmu że zostawia jeden pokój dla siebie. Najemca korzysta z całego mieszkania. W razie czego mówi że do pokoju wprowadza się z kolegami, i nie ma uja że klient się nie wyprowadzi/zapłaci po zafundowanych atrakcjach.

Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał:

Za dobrze szło kurła 

A jak za dobrze idzie to co? 

Już wiem dlaczego ząb od krokodyla się poddał. 

by go cholera wzięła skąd to tutaj 

IMG_20240517_172347_7.jpg

Trufla Podlaska?😁

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Dziś spróbowałem pierwszy raz w życiu jagody kamczackiej 😖

Serio? Ja dzisiaj zobaczyłem że u mnie już jagoda kamczacka i borówka ma owoce. Jakoś ostatnio patrzyłem to nie było nic,ale borówka jeszcze kwaśna. 

Witam wszystkich w ten pracowity dzień. Jutro rano akcja dynie i czekać do sianokosów,trawy nie ma to można kosić w dzień dziecka dopiero.

Opublikowano
14 minut temu, Buszmen11 napisał:

Jak jest zarobek to się inwestuje. Sam kupuję tylko jak ziemia albo tania albo perspektywiczna. 

Co do mieszkania i najmu. Znajomy pisze w umowie najmu że zostawia jeden pokój dla siebie. Najemca korzysta z całego mieszkania. W razie czego mówi że do pokoju wprowadza się z kolegami, i nie ma uja że klient się nie wyprowadzi/zapłaci po zafundowanych atrakcjach.

Tak trzeba żyć 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Sezon rozpoczęty. Sucho jak na Saharze

Messenger_creation_c4fd603d-3b26-43a7-97ea-a1b13a723dee.png

Co to za grzyby?

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Bo to chyba tak trochę jak z tym że perkinsy mało palą a zetory dużo 

Perkins jak obciążony to wpierdala tak samo jak Zetor.

A co do mieszkań to żona robiła castingi- pytała czy pracują itp, młode pary, na razie jest ok. Kaska płynie, spłaca się kredyt i pare zł zostaje. Będzie porządny dodatek do emerytury jak się spłacą, odda się może jedno synowi jak zasłuży😉 W życiu bym nie kupował ziemi rolnej po 50 tys za hektar, żeby na niej za***rdalać do końca życia albo dłużej. Tfu.

i to się nazywa nie mieć klapek na oczu i być wgapionym tylko w rolnictwo i nic dookoła nie widzieć, brawo, w końcu ktoś kto myśli, żeby nie tylko grzebać w ziemi i narzekać 💪

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Szału ni ma d*pa cała 😮Ochyda. 

Pierwsze to już 2 tygodnie temu, ale żeby to zjadliwe było to jeszcze dobre 2 tygodnie.

To jest smaczne jak przejrzeje 

Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał:

Borowik usiatkowany. Prawdziwek

Sam jesteś szatan.

U mnie nawet jak zleje i jest upał to przejdę się po lesie godzinę i znajdę jednego dwa, aco dopiero teraz 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v