Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

No zapytać nie można 🤔 , ja się wiary nie wstydzę i tego że chodzę do kościoła 

,, Złego kościół nie naprawi i dobrego karczma nie popsuje "

1 minutę temu, Agrest napisał:

Ale doschnie wyka czy gorczyca?

Gorczyca na pewno dojrzeje. Wyka to pogoda musi sprzyjać bo może o ból głowy przyprawić, zwłaszcza kombajnistę jak bęben owijać będzie.

Ale da radę to wyprodukować.

Tylko gorczycy to pewno ze 2kg do tej mieszanki by wystarczyło

Jak wykę klepnie to amen

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Baks00 napisał:

,, Złego kościół nie naprawi i dobrego karczma nie popsuje "

Święte słowa. Tak właśnie mówi mój chrzestny.

Czego szukałeś w Marka stronach ? Przodka?

Edytowane przez 6465
Opublikowano
27 minut temu, jacor73 napisał:

A co to za różnica? Kółko różańcowe zakładasz, czy kościół domowy, a może należysz do Rycerzy Kolumba?

A to jest niedaleko toto z tymi od Kolumba. Choć nieoficjalnie postrzegane jako grupa anonimowych alkoholików 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Święte słowa. Tak właśnie mówi mój chrzestny.

Czego szukałeś w Marka stronach ? Przodka?

Sam mówiłeś żeby  się rozwijać póki żem młody-no to mam takie głupie pomysly

• Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, Karol6130 napisał:

Strata czasu i pieniędzy 

Janusz, co to za afera 

Ponoć 28 psów podejrzanych o ojcostwo

Jak na dwa miesiące prakty to i nie dużo 

A to już kiedy wspominałem o tym 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Ciekawe kto zapłaci za testy

Powinni się chłopaki zrzucić na alimenty. W ciągu roku jest 52 weekendy to każdy z nich dzieciaka weźmie tylko na jeden weekend i przez pół roku nie zdezorganizuje im to życia a mamcie też będzie miał daj Boże na weekend

Taka spółka akcyjna 🤔

• Haha 2
Opublikowano
56 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ja już po kościele , A z obecnych tutaj jeszcze ktoś uczęszcza na mszę niedzielną 🤔

Ano zdarza się 

Właśnie siedzę na drugiej mszy dzisiaj. 

IMG_20240317_114811.jpg

• Like 4
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Obrządek ogarnięty samodzielnie. Małżonka usiłuje pokazać, że jest twarda i przyszła do obory na koniec. Twierdzi, że kaca nie ma, ale konfabuluje. Dzwoniłem do brata, to jedna bratowa tak samo bohatersko zameldowała się w oborze z opóźnieniem i też się zarzeka, że jej kac niestraszny. Druga bratowa ponoć nie podniosła nawet powieki, a siostra niemal szwagra pogryzła, bo podobno za głośno się po mieszkaniu przemieszczał...no i tak to wszystko analizując zrodziło mi się w głowie pytanie... @Łolek Marek Ty chyba na tej imprezie dniukobietowej miałeś striptiz robić, a nie z niewiastami...wódkę pić 🤔🤭...

A było ich tam podobno 80🤦...

Jak wypiły to był striptiz w obie strony, była gruba impreza 😉

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Obrządek ogarnięty samodzielnie. Małżonka usiłuje pokazać, że jest twarda i przyszła do obory na koniec. Twierdzi, że kaca nie ma, ale konfabuluje. Dzwoniłem do brata, to jedna bratowa tak samo bohatersko zameldowała się w oborze z opóźnieniem i też się zarzeka, że jej kac niestraszny. Druga bratowa ponoć nie podniosła nawet powieki, a siostra niemal szwagra pogryzła, bo podobno za głośno się po mieszkaniu przemieszczał...no i tak to wszystko analizując zrodziło mi się w głowie pytanie... @Łolek Marek Ty chyba na tej imprezie dniukobietowej miałeś striptiz robić, a nie z niewiastami...wódkę pić 🤔🤭...

A było ich tam podobno 80🤦...

A to jakiś dzień kobiet z opóźnieniem tam u was 🤔

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Chwaliłeś się grzeszeniem 

... jakaś fotorelacja?🤔

No i co z tego, nawet ksiądz chodzi do spowiedzi 

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał:

Powinni się chłopaki zrzucić na alimenty. W ciągu roku jest 52 weekendy to każdy z nich dzieciaka weźmie tylko na jeden weekend i przez pół roku nie zdezorganizuje im to życia a mamcie też będzie miał daj Boże na weekend

Taka spółka akcyjna 🤔

Mówisz, że taka nowoczesna wataha 🤔

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v