Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Moja własna, osobista

A cza iść próbę kręconą zrobić i wio koniki...

A to wszystkiego najlepszego. 

Idź siej i obyś zebrał tyle razy więcej niż wysiałeś, ile masz lat.👍

Ino nie kuś losu i nie siej 300kg i więcej na hektar😁

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Moja własna, osobista

To ty baran jesteś ,jakoś nie pasuje do ciebie ten znak zodiaku.

Wszystkiego najlepszego.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 godzin temu, konteno napisał:

dlatego wybrałem robotę żeby z kobietami na co dzień przebywać to już przy nadmiarze bab myśleć o tym sie odechciewa 

dokładnie , ja przez babę tez musiałbym z wielu rzeczy i celów zrezygnować ,do miasta się przenieść i zrezygnować w inwestowania w swoje dotychczasowe otoczenie

o to to , z kim bym nie gadał to dochodzę do wniosku że każda zadowolona z tego co ma , nikogo nie szuka i niechętnie jest nastawiona do perspektywy zmiany swojego dotychczasowego życia na gorsze 

Przyjść by może przyszła do mnie tylko czy by mi to ułatwiło w codziennym życiu to nie sądzę. Mniejsza o to - nie ma i nie będzie.

Zachmurzone ale ciepło nawet.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie chcę Motyla. Za tyle ile to kosztuje to wolę ekologię. Kos bez zapięcia na podnośnik odpada a płacenie jakiemuś szpecowi aby dorobił zapinanie wyjdzie mnie finalnie razem z zakupem tyle co lejek...

Sprzedawałem lejka w ocynku z czasów PRL. Zgodziłem się sprzedać za 200zl. A że gość jechał po niego cały rok to jak zadzwonił czy jeszcze go mam to powiedziałem że mam ale już nie jest na sprzedaż.

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ryby.

Dzięki 

To ty urodziny masz dziś? To wszystkiego dobrego dużo zdrowia. A i ławeczkę wystaw przed GS Zara będę, wóci się bocznymi 😄

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Moja własna, osobista

No to Zbigniewwie Pafnucy zdrowia piniendzów i radości z życia życzę Ci ja 

• Thanks 1
Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przyjść by może przyszła do mnie tylko czy by mi to ułatwiło w codziennym życiu to nie sądzę. Mniejsza o to - nie ma i nie będzie.

Zachmurzone ale ciepło nawet.

Właśnie nie wiesz tego, nikt nie jest nieomylny nawet ty 

Opublikowano
Przed chwilą, Mateusz1q napisał:

Właśnie nie wiesz tego, nikt nie jest nieomylny nawet ty 

Jak sama przyjdzie bez mojego szukania tak jak do roboty na okres próbny - 3 miesiące niech zap*erdala, to po 3 miesiącach się okaże czy warto trzymać czy ją pogonić. Ale jak ja się mam wysilać to dej spokój.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Jak sama przyjdzie bez mojego szukania tak jak do roboty na okres próbny - 3 miesiące niech zap*erdala, to po 3 miesiącach się okaże czy warto trzymać czy ją pogonić. Ale jak ja się mam wysilać to dej spokój.

Przecież może pracować gdzie indziej jak więcej zarobi niż u ciebie to tylko plus 

Opublikowano (edytowane)

@12Pafnucy przede wszystkim zdrowotności...i niech się wiedzie tak, żebyś był zadowolony💯🥂

Dzień dobry...wiosenne, ciepło, pokropiło z rana ładnie, jakby wiedziało, żem wczoraj nawozu poprószył...

Edytowane przez Qwazi
  • Thanks 1
Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Co ty pijesz za berbeluchę żeby mieć takie wizje, to się w głowie nie mieści.   🙆‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Twoje istnienie też mi się w głowie nie mieści... Poglądy też...

No żeby głosić takie bzdury jak ty to robisz, to już trzeba mieć nieźle zryty beret.   xD

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v