Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Na tygodniu je wyczyszcze,bo wrosly w szopie,ja ich nigdy nie używałem 

Podeślę zdjęć wiecej na tygodniu

Nie mam kompletnie pojęcia Ile ze 100? 

Nie musisz robić zdjęć.

Chciał byś wysłać, czy lepiej żebym podjechał?

Może być bez tych prętów.

100 za obydwa, czy za sztukę chcesz?

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dobrze że małego zabrałem z tej instytucji 

Ja właśnie od konowała wróciłem. Wizyta na 13³⁰, wszedłem o 16⁴⁵. Gościłem 3 minuty. Dałem mu kilka kartek wyników badań i zacząłem streszczać. A że za długo to przerwał mi i pyta  - no i co, czemu się tam pan nie leczy.

Podkurwił mnie to mu odpowiedziałem że za dużo mnie dotychczas badania kosztowały, płacę składki i nie mam kolejnego tysiąca na badanie.

Spuścił łeb i wypisał skierowanie.

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Że tak powiem młody z ciebie gówniarz. Mnie wypisali po tygodniu zabrali znowu, byłem 10dni i znów wypisali ou 5dniach pojechałem znowu to mi powiedział że mogę z tym żyć. A co to było za życie jak ją do łazienki doszedłem i powietrze łapałem jak ryba. Poszedłem prywatnie przeleżałem w klinice w Warszawie przeszło miesiąc wycięli co przeszkadzało i już 2,5roku mija i jest ok.

To I ja tak mam, że po 5 schodkach wchodzę, a zmęczony jakby 5 pięter 🙄

3 minuty temu, Agrest napisał:

Po ostatniej rozmowie tak se rozkminiałem czy w Twoim wypadku nie warto było by wspomóc się chińską medycyną, a konkretnie akupunkturą.

Nakłuciami potrafią odblokować/zablokować przepływ bodźców czy poprawić ukrwienie w porządanej części ciała...

Tylko że tu wyglądało na udar.

Ale żadnych zmian na twarzy nie mam, rodzinny witaminy dal, wychodzę i mówię do pielęgniarki że dusi, a ta od razu pod ekg I lekarkę woła I heja na sygnale

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Toć ba.

Same talerze z piastami mi potrzebne...

Kurna tokarz już 3 miesiąc mi dorabia...

Baks to chyba też Lubelszczyzna.  

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ja właśnie od konowała wróciłem. Wizyta na 13³⁰, wszedłem o 16⁴⁵. Gościłem 3 minuty. Dałem mu kilka kartek wyników badań i zacząłem streszczać. A że za długo to przerwał mi i pyta  - no i co, czemu się tam pan nie leczy.

Podkurwił mnie to mu odpowiedziałem że za dużo mnie dotychczas badania kosztowały, płacę składki i nie mam kolejnego tysiąca na badanie.

Spuścił łeb i wypisał skierowanie.

Ale zwolnienie dostałeś 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

To I ja tak mam, że po 5 schodkach wchodzę, a zmęczony jakby 5 pięter 🙄

Ale żadnych zmian na twarzy nie mam, rodzinny witaminy dal, wychodzę i mówię do pielęgniarki że dusi, a ta od razu pod ekg I lekarkę woła I heja na sygnale

Zdrowie się ma tylko jedno 

Najlepiej prywatnie gdzieś szukać pomocy . Na odpowiedniego specjalistę trafić.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie musisz robić zdjęć.

Chciał byś wysłać, czy lepiej żebym podjechał?

Może być bez tych prętów.

100 za obydwa, czy za sztukę chcesz?

Za dwa. 

Podpytam ile wysyłka,by to miało sens.

Opublikowano
34 minuty temu, kris91 napisał:

Odzyskałem sprawnosc w nogach, tylko problem taki, że skrzep poszedł w obieg i niby stan przedzawałowy tak straszą, bo dusi w klatce jak diabli 🙄🙄🙄

Jak wiedzą co to i może w miarę zadziałają. 

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

To porodówka 🤔

Jak mój syn przychodził na świat to ja na takiej sali leżałem w Warszawie a żona rodziła w szpitalu w Płocku. Córka 3 letnia u kuzynów mieszkała bo nie było z kim ja zostawić. Więc wybacz Marcin że się z tego nie będę śmiał. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ale zwolnienie dostałeś 🤔

Tak z prywatnych badań

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Za dwa. 

Podpytam ile wysyłka,by to miało sens.

Ile do Kock od Ciebie?

Biorę na 💯 , więc jak chcesz to mogę i podjechać 

Przed chwilą, Desperado napisał:

A co to za siewnik?

Hassia du

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

U mnie deszcz mocno ruszył aż woda stoi miejscami na podwórkach. Dobrze że w sobotę obsialem Rędzinke 

U mnie cały dzień kropi, a dopiero teraz chwilami podlewa. W deszczomierzu około 8mm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v