Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, stempos1980 napisał:

Ładuj na żuka i ogień 😁

Dziś żuk transportuje poważne rzeczy 

24 minuty temu, 6465 napisał:

A nie wiem wyświetliło mi się. Czekamy na ramę i się pomyśli. Wysłać ci kasę i przytargasz do siebie?

On jest jednolity 3m?

Tak jednolity. Coś na wzór tego co mam na przód

Jutro będę u jego żony to zrobię zdjęcie 

IMG20240221163009.jpg

Edytowane przez soltys48
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

IMG20240221163009.jpg

Czyli wykorzystywany na maxa 😁👍

Opublikowano
1 godzinę temu, brodziak81 napisał:

Na wiatę sam blachę położyłem żadna filozofia tylko obróbki chłopaki pomogli.

IMG_20240221_161507.jpg

Piękna. Kiedyś mi się widziało trochę mniejszą zrobić żeby graty na zewnątrz nie stały. Ale to było kiedyś...

Wiatr chłodny, 6mm deszczu, luty 89mm.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Bester to gość Bizonem na strajk

https://youtu.be/XFT2KFELJ8s?si=xXuJbLw2qwpB44PN

przynajmniej jest okazja i pożytek z  zimowego przepalania

50 minut temu, MonteChristo napisał:

w każdym ciągniku nie miałeś przeglądu?

siuntki od wozu nie odczepia to po co przegląd 

56 minut temu, GRZES1545 napisał:

Raka miał, już w więzieniu zdiagnozowany. 

to tym bardziej się  nie opłacało trzymać żeby nie zszedł w celi 

przynajmniej wiadomo do czego doprowadza wyrok za niewinność 

człowiek nawet zachoruje żeby wrócić na wolność ...

...żywym lub martwym 

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Tylko problem z rejestracją może być 🤔

trzeba papierów od PO wypadkowego na części szukać

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Piękna. Kiedyś mi się widziało trochę mniejszą zrobić żeby graty na zewnątrz nie stały. Ale to było kiedyś...

Wtedy to jeszcze chyba myślałeś i o kobicie nawet.

Opublikowano
42 minuty temu, soltys48 napisał:

IMG20240221163009.jpg

No co ty na pakę już się nie zmieściły? 

Jak będziesz to weź miarę i go zmierz jak szeroki i średnica pierścieni. 

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Na pewno pod naporem takich protestów by coś zrobili, ci to mają na razie gdzieś.

Mają ,jeszcze co nie którzy piszą tu jakieś PO w wyrazach jakby to było śmieszne czy jakie w obecnej sytuacji jak ci oblewają nas ciepłym moczem.

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

No co ty na pakę już się nie zmieściły? 

Jak będziesz to weź miarę i go zmierz jak szeroki i średnica pierścieni. 

Dostałeś co było na pace

Pierścienie 42

Opublikowano (edytowane)

xD  Ludzie!!!! nie tą granicę blokujecie!!!! trzeba się przenieść na inną, to tylko przejeżdża, a zawraca na innej,    🙆‍♂️    xD punkt widzenia zależy jednak od punktu siedzenia.   :P

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/34192-michal-kolodziejczak-nie-potwierdzily-sie-doniesienia-ze-mimo-embarga-ukrainskie-zboze-pozostaje-w-polsce

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Desperado napisał:

Na pewno pod naporem takich protestów by coś zrobili, ci to mają na razie gdzieś.

Taa, dali by 500zł do ha które by przygasiło sytuację na pół roku, a za pół roku znowu problem ...

I jeszcze ten ich komisarz dumny z Zielonego Ładu xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano

Grzesiu, nie działa link.

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Taa, dali by 500zł do ha które by przygasiło sytuację na pół roku, a za pół roku znowu problem ...

Raczej by zablokowali granicę.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Raczej by zablokowali granicę.

Napewno ... Przez rok nie potrafili tego zrobić ... Już nie pamiętasz jak przez kilka miesięcy Kowalczyk mówił że on granicy zamknąć nie może ?? Starość nie radość, pamięć ulatuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v