Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

...Pany psiarnia bardzo trzepie sprzęty na strajkach? Kolega mnie straszy że bez dowodu wrócę

Jak bez dowodu wrócisz, jak teraz fizycznie nie zabierają, tylko w systemie😁

Opublikowano

Kupiłem przy okazji taki zestaw. 

15 minut temu, Desperado napisał:

W komentarzach piszą że tusze takie drogie do niej, patrzyłem na Allegro to wcale nie takie drogie.

IMG_20240204_182711.jpg

Opublikowano
Buszmen11 napisał:

Mnie ostatnio wk***ia drukowanie tuszem. Chyba jakaś podjebka podjebki się trafiła bo strasznie jakość siadła. Stary Brother dcp145c...

Towarzystwo zażyczyło sobie wykwintne jedzonko

IMG_20240204_181656_834.jpg

ceny tego pseudo jedzenia to już jest przesada, u mnie w mieście pizza z Da Grasso jakas taka żeby coś na niej było a nie sam ser to 60 zł, 2 kebaby to 50 zł i później to żujesz i się zastanawiasz za co tyle płacić bo ani to smaku nie ma ani nic.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Uziu92 napisał:

ceny tego pseudo jedzenia to już jest przesada, u mnie w mieście pizza z Da Grasso jakas taka żeby coś na niej było a nie sam ser to 60 zł, 2 kebaby to 50 zł i później to żujesz i się zastanawiasz za co tyle płacić bo ani to smaku nie ma ani nic.

Idealne posiłki na masę

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Chyba jeden przedmiot z filmiku będzie niedługo na kurpiach 

Sięgnąłeś głębiej do kieszeni?

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
6 minut temu, MonteChristo napisał:

Idealne posiłki na masę

Sięgnąłeś głębiej do kieszeni?

Mam dziurę w kieszeni. Głębiej sięgał nie będę bo skończę jak nasz forumowy kolega partyzant 

Opublikowano
34 minuty temu, jacor73 napisał:

Jak bez dowodu wrócisz, jak teraz fizycznie nie zabierają, tylko w systemie😁

Nigdy w ciągniku dowodu nie woziłem, nawet jak był obowiązek

34 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Ja kupiłem skanero-drukarke laserowo brother i w końcu mam spokój. pier**le te zasychające tusze itp itd. Raz na kilka lat kupie toner i spokój. Wiadomo koloru nie ma ale mi akurat  niepotrzebny.

Jaki model?

@Uziu92 ta sama sieć a miasto inne to dwie różne bajki. Raz kiedyś można, zwłaszcza jak maluchy chore

Opublikowano
36 minut temu, Uziu92 napisał:

Wolę kurczaka z różna koło Głowna ma gościu za***iste stoi w tym miejscu już chyba że 20lat 

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Uziu92 napisał:

Dlatego mimo, że sam jestem i gotować mi nie ma kto to wolę w tej kuchni się pokręcić. 

Leje jak z cebra... Z 20mm od rana już pewnie będzie.

Opublikowano
40 minut temu, Uziu92 napisał:

Mi nie smakuje pizza z da Grasso. Później odbija mi się drożdżami. Mamy u nas w Siemiatyczach taką pizzerię facet jest ode mnie z wioski to całkiem inny smak jest.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Oj Pioter żebyś się nie zdziwił jak kilku się zjedzie nie Ciebie...

Zezarłem. Nie mam już żadnego na rożen w zamrażarce. A małe będę miał dopiero koniec lutego - początek marca... Jutro muszę o kury zadzwonić bo mi aż żal na pusty chlewek patrzeć. I mam za darmo do zabrania klatki na króliki, w celu dowolnym. I tak kombinuję gdzie je wstawić na razie bo szkoda palić w parniku... Muszę pomierzyć jeden metalowy regał co by przeszkadzał w stodole pod mauzery i podjechać zmierzyć te klatki. Wtedy bym to wywalił pod szopę gdzie wędzarnia jest i inne przydasie. Na lato, jak najwięcej stworów pierzastych i miejsca mało może się przydać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v